Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aš vakar buvau tokiam renginys, kur plansete dovanų davė. Jei kas esat kaimo bendruomenėje, apžiūrėkite Prisijungusi Lietuva renginius savo apskrityje.
Atsakyti
Kam dar apie perteklių kg kalbėti?????Lužuka,Sapniukas/?????????????? bigsmile.gif blink.gif Jūms dar mažoka.Galiu paskolinti ir su visomis palūkanomis. ax.gif Luety,nežinau nemačiau tavęs,ar verta badauti?Man tai tie pyragai kelia kilogramus kvapais,užtenka gaminant pakvėpuoti.Va eklerams neatsilaikau. mirksiukas.gif
Apie pensijas,naujus mokeščius taip įdomiai praklausėme ir jaunas vaikinukas įdomiai vedė,sprendėme uždavinius,diena pralėkė. ax.gif
Atsakyti
Man irgi rajumo valandos nuo 17.00.
Gerai, kad jokiai pensijai nekaupiu. Jeigu koks pinigas atsiranda - į nekilnojamą turtą. Tą tai bile kada galiu parduoti ir turėti tą pensiją. O tie fondai - šiandien yra - rytoj užsilenkęs.

Varysiu ir aš kitą mėnesį į buhalterinius kursus. Tik man tai mokami. blink.gif
Kokia neteisybė pasaulyje : ne tik mokesčių pavidalu iš manęs tiek atima, bet ir dar už mokesčių kursus reikia mokėti. unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi į mokamus augalų apsaugos vasario pradžioj važiuosim.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 24, 18:22)
Man irgi rajumo valandos nuo 17.00.
Gerai, kad jokiai pensijai nekaupiu. Jeigu koks pinigas atsiranda - į nekilnojamą turtą. Tą tai bile kada galiu parduoti ir turėti tą pensiją. O tie fondai - šiandien yra - rytoj užsilenkęs.

Varysiu ir aš kitą mėnesį į buhalterinius kursus. Tik man tai mokami. blink.gif
Kokia neteisybė pasaulyje : ne tik mokesčių pavidalu iš manęs tiek atima, bet ir dar už mokesčių kursus reikia mokėti. unsure.gif

Laba, tos piniginės neteisybės pas mus vadinasi Solidarumu. rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida, siulai paskolint blink.gif Atiduosim su margaryciom....Gerai kursai, vis ka nors naujo susizinai.
Atsakyti
Tai jūs galvojate tuose nemokamuose daug sužinai? bigsmile.gif mirksiukas.gif Kažkada verslo konsultavimo centre irgi baigiau mokamus kursus.Bet ta buhaterija,man kažkokia nepasiekiama viršūkalnė.Kasmet keičiasi mokeščiai,nori viską žinoti lankyk VMI mokamus užsiėmimus,''Valstybės žinias"sakykis.Nes kitaip nežinojimas.......................... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Įsitikinau samdai buhalterinę įmonę ir viską sutvarko. blink.gif Kursai vieniems metams. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pateikiau prašymą įregistruot PVM mokėtoju, tai gavau sąrašą ką pateikti. Be šansų, neturiu galimybių. Nusprendėm buhalterijai samdyt buhalterę, kainuos apie 300 per metus, tai jau teks jai ir ši užduotis.
Atsakyti
http://193.219.53.11...UU7IHFbnwaK1r6E
Pažiūrėkite kuriame mieste didžiausias užterštumas?Panevėžys ir Kėdainiai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Iš vakaro langas vos praviras,užmigti neįmanoma dūmų kvapas kambaryje.Šalia nuosavų namų kvartalas. bigsmile.gif ax.gif Galvoju atsikelsiu uždarysiu,bet tada sausa nėra kuo kvėpuoti.Ne veltui UK uždraudė kūrenti krosnis,kažkada ir pas mus uždraus? bigsmile.gif
Para,sveika. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 sausio 2019 - 19:17
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 24, 17:17)
http://193.219.53.11...UU7IHFbnwaK1r6E
Pažiūrėkite kuriame mieste didžiausias užterštumas?Panevėžys ir Kėdainiai. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Iš vakaro langas vos praviras,užmigti neįmanoma dūmų kvapas kambaryje.Šalia nuosavų namų kvartalas. bigsmile.gif  ax.gif Galvoju atsikelsiu uždarysiu,bet tada sausa nėra kuo kvėpuoti.Ne veltui UK uždraudė kūrenti krosnis,kažkada ir pas mus uždraus? bigsmile.gif
Para,sveika. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gryzta i mada kurenimas malkomis UK ir Prancuzijoj.Jei perki ekologini peciu,kurenama malkomis,dar gauni kompensacija del ekologinio kurenimo,taip kad ne naikinama,o tobulinami patys peciai,vadinami zidiniais.
Atsakyti
http://kauno.diena.l...halteriu-898334
galit sudalyvauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 24, 19:44)
Gryzta i mada kurenimas malkomis UK ir Prancuzijoj.Jei perki ekologini peciu,kurenama malkomis,dar gauni kompensacija del ekologinio kurenimo,taip kad ne naikinama,o tobulinami patys peciai,vadinami zidiniais.

Bet Londone nematėme nei vieno rūkstančio kamino? bigsmile.gif
Atsakyti