Labas rytas.
Pas mus -16.
Nemėgstu nei morengų,nei man atrodo ne mano skoniui ir tie kukuliai iš baltymų.
Dieve kaip auga kg. Jau net mb sako nu ir užpakalį užsiauginai,pati jaučiu kaip riebalai dengiasi po visą kūną.O gyvenime nesu tiek svėrųsi.Žinau kad vakare negalima valgyti,o man pats valgymas prasideda po vakarienės -vaisiai,ledai,šokoladas............... Galva dirba,burna irgi.
Na ir durna visą naktį nemiegojau,bijojau pramigti,šiąnakt statysiu budilniką.
labas
rodo -15
vakar toooks gražus ir didžiulis mėnulis už namo kabojo
sugriešijau ir aš vakar, dalelę šokolado suvalgiau, bet snengiaus neskubėt, nes būčiau dar prašius
rodo -15
vakar toooks gražus ir didžiulis mėnulis už namo kabojo
sugriešijau ir aš vakar, dalelę šokolado suvalgiau, bet snengiaus neskubėt, nes būčiau dar prašius
QUOTE(jurginėlis @ 2019 01 23, 19:29)
Ladut, gražu
Lyžuka, nebandžiau, man kažkaip įtartinai atrodo
jei kas išbandysit tuos kukulius-rėžkit
tikrai bandysiu savaitgalį , tik žiurejau kitus receptus, tai tikrai visas cukrus dedasi į baltymus o tas ala kisielius tik vaniliniu pagardinta, užtat jau pervardinta "lengvas prancuziškas desertas"
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 01 23, 20:05)
Lyžuka, iš savo miško vežant malkas pati išsirašai tokį važtaražti 2 lygtis egzemplioriais, įvedus guglej rastum, kaip atrodo. Mes gi pernai visą žiemą vežėm, tai kartą eigulys sustabdė. Paskui pasirašiau vieną ir vežiojomes,nieks netikrino,o tada, manau, paskundė mus, yra taip besismaginanciu
O TAI KAŽIN NEREIKIA kokio girininko kad atžymetu pjaunamus medžius/sausuolius
sVEIKOS
pas mus -17 darbe kalba apie -19
QUOTE(jurginėlis @ 2019 01 23, 17:29)
Ladut, gražu
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 24, 05:18)
Pas mus -16.
Dieve kaip auga kg. Jau net mb sako nu ir užpakalį užsiauginai,pati jaučiu kaip riebalai dengiasi po visą kūną.O gyvenime nesu tiek svėrųsi.Žinau kad vakare negalima valgyti,o man pats valgymas prasideda po vakarienės -vaisiai,ledai,šokoladas............... Galva dirba,burna irgi.
Labas rytas,
kokia nuostabi ziema siemet.Per 16 metu cia,tik karta pataikiau gryzt i Lt ziema,kai buvo 20 salcio,nu bet iskenciama,gera,atrodo jauti,kaip zusta visokios bacilos,kenksmingi vabzdziai,kuriu cia per musiske ziema dar pasidaugina.Turiu baltasparniu pilna darza,kaip reiks kovot su jais,neisivaizduoju.Mano gi burokai nekasti,porai,salierai,pastarnokai,nuvarau issikasu,kaip sviezus,cia visi taip daro.Siltnami tulpes gero sprindzio,pelargonijos,bakopos zydi.
Esu valgius ta patiekala su baltymais Prancuzijoje,pas dukros anyta.Man nepatiko visiskai.Baltymai buvo ne saldus,tik tas tryniu skystis,bet istikro,mane net supykino toks patiekalas.Tie baltymai nera stabilus,vienas kukulis,jie pasidalina,kad ir virti,plaukioja tokios ledo lytys,man buvo neskanu.Sake ,kad cia is vokieciu atejes receptas,bet jau nera deserto,ir nereikia,bet tokiu pakeist tai jau ne.Kardinaliai skiriasi nuo morengu,Man morengai skanu,nu bet cia man buvo kazkas kaip nesusipratimas.Bet zmones skirtingi,kam patinka sokoladas,o kam lasiniai.
Vakarinius valgymus senai sutvarkiau tik grieztai susilaikius,bet paskui ateina yprotis ir nebenori.Bet tau Inghridel kaip neaugs svoris,kai paskaitau,kiek tu gamini,myli seima,tai neisvengiama.As seniai nekepu jokiu pyragu,tik per sventes,nes zinau,jog viskas liks ant pilvo,slaunu.Visas svoris lieka sunkiai nukrapstomas po 50m.medziagu apykaita ryskiai suleteja.
Nesusalkit
darysiu pagal šita
https://www.youtube....h?v=mh7OOPFKuuo
parašysiu įspūdžius , tikiuosi iki vėmimo nepries, gal Luety ten ne visai susiėmę buvo, na tokie snargliai
manau svarbiausia pati dienos kaloriju norma o kada ji su vartojama ne taip svarbu, nes aš pvz niekad beveik nevalgau iki 12 val dienos, tiesiog nesinori nieko, užtat vakare kruta žabtai kaip triušio iki miegot einu ...stengiuos aišku jau kokią 10-11 vakaro jei dar ko noris geriau sūrio su medumi ar koki obuoli sugraužt, labai megstu dziovintus obuoliukus pakramtyt jei aišku jų turiu
https://www.youtube....h?v=mh7OOPFKuuo
parašysiu įspūdžius , tikiuosi iki vėmimo nepries, gal Luety ten ne visai susiėmę buvo, na tokie snargliai
manau svarbiausia pati dienos kaloriju norma o kada ji su vartojama ne taip svarbu, nes aš pvz niekad beveik nevalgau iki 12 val dienos, tiesiog nesinori nieko, užtat vakare kruta žabtai kaip triušio iki miegot einu ...stengiuos aišku jau kokią 10-11 vakaro jei dar ko noris geriau sūrio su medumi ar koki obuoli sugraužt, labai megstu dziovintus obuoliukus pakramtyt jei aišku jų turiu
Labas
rekomenduojama vaisius valgyt pirmoj dienos pusej, paskutinis valgymas 3 val. iki mego. Priitariu Lyzukai, kad svarbu bendras kal. skaicius Pavalgau vakare sociai. Kazkurii vakara prisiminiau kad yra sprotu Net seiles kauptis pradejo Atsidariau skarba, valgau, valgau ir galvoju, kad tik kas nepaskambintu ir nesugadintu valgymo malonumo. Mano svoris kolkas kaip ikaltas stovi, gal net koks kilas nukrites nuo to laiko, kai ant svarstykliu buvau uzlipus, o jos Panevezy....
Desertu nevalgau, jusu aprasyti....
rekomenduojama vaisius valgyt pirmoj dienos pusej, paskutinis valgymas 3 val. iki mego. Priitariu Lyzukai, kad svarbu bendras kal. skaicius Pavalgau vakare sociai. Kazkurii vakara prisiminiau kad yra sprotu Net seiles kauptis pradejo Atsidariau skarba, valgau, valgau ir galvoju, kad tik kas nepaskambintu ir nesugadintu valgymo malonumo. Mano svoris kolkas kaip ikaltas stovi, gal net koks kilas nukrites nuo to laiko, kai ant svarstykliu buvau uzlipus, o jos Panevezy....
Desertu nevalgau, jusu aprasyti....
DĖL VISU TŲ REKOMENDACIJU NEAUŠINSIU BURNOS KAIP SAKOMA "voina voinoi, abied po rasparidaku" arba lietuviškai būtų ...karavanas eina, žodziu kas rekomanduojama dabar gali apsisukti 360 laipsniu po pusmečių
va kaip tik turejom neseniai vieno banko atstoves kurios apšviete pensiju padetį ir iššaiškino kad geriausia žmogui pradeti naudotis sukaupta pensija nuo 85 metų , o dar geriau numirti iki jos gavimo, tada visos instancijos bus laimingos
va kaip tik turejom neseniai vieno banko atstoves kurios apšviete pensiju padetį ir iššaiškino kad geriausia žmogui pradeti naudotis sukaupta pensija nuo 85 metų , o dar geriau numirti iki jos gavimo, tada visos instancijos bus laimingos
Viskas ten buvo paruosta kaip rteikia,bet man virti baltymai nu nei per kur.Nera neskanu,bet man neskanu,cia kaip anglai kad sako "no mine cup of tea",zodziu ne mano puodelis arbatos.Bus smagu isgirst kito,ragavusio nuomone.Lauksim...
Lyžuka, savam nereikia,mes irgi pjovėm sausas eglės, alksnius retinom, lazdynus.
Sveikos, kas serga joms po
Vakar išbuvau be vakarienės ir šiandien be pusryčių, net be rytinės kavos Stengiuosi save palaužti, kad neryčiau. dar minimum penkis reik nutirpdyt.
Pratęsė biletenį, bet jau paskutinį sykį. Personalo prašiau, kad leistų išnaudoti likusias dienas, kur buvau atšaukta iš atostogų, kad pradėti dirbti nuo vasario pradžios, sakė bandys suderinti su dyrike. Nes kas darys reviziją gale mėnesio, kai perkainavimai, atsiskaitymai.
Buvau į Senukus nulėkus, stiklinei lentynėlei tvirtinimų, tai nieko gero neradau, vyksta išpardavimai, prekių neveža, nžn ar pataikiau, kažką nupirkau. Ir vazonams neatsilaikiau, porą nugriebiau.
Jau kaip nuvargau, kaip atpratus daug vaikščioti. Bet esu numačiusi kai ko namams, tai kainas susižiūrėjau, beliko laukti pigiadienių.
Vakar išbuvau be vakarienės ir šiandien be pusryčių, net be rytinės kavos Stengiuosi save palaužti, kad neryčiau. dar minimum penkis reik nutirpdyt.
Pratęsė biletenį, bet jau paskutinį sykį. Personalo prašiau, kad leistų išnaudoti likusias dienas, kur buvau atšaukta iš atostogų, kad pradėti dirbti nuo vasario pradžios, sakė bandys suderinti su dyrike. Nes kas darys reviziją gale mėnesio, kai perkainavimai, atsiskaitymai.
Buvau į Senukus nulėkus, stiklinei lentynėlei tvirtinimų, tai nieko gero neradau, vyksta išpardavimai, prekių neveža, nžn ar pataikiau, kažką nupirkau. Ir vazonams neatsilaikiau, porą nugriebiau.
Jau kaip nuvargau, kaip atpratus daug vaikščioti. Bet esu numačiusi kai ko namams, tai kainas susižiūrėjau, beliko laukti pigiadienių.
LINIUXXX, as jau buvau issigandus, kad sausuolius nelegaliai vogiau is savo misko. Prisiminiau kaip su tacke vezem, prikraunam, bevezant isvirsta
Lyzuka, viskas keiciasi, ka reabilituoja, kaip pvz. riebalus dabar.
Meri, reik valgyt kai isalksti. Koks tolkas nevalgyt, tada organizmas is streso atsargas ant sonu ir subines pasideda..
Angliuke, aciu tau uz ta angliska sakini Net supratau be vertimo, va kaip pazengiau Neskirdavau, tiksliau nezinodavau kada reik my, me, mine, dabar isikaliau galvon si tavo sakini ir atsiminsiu..
Pameciau namie plancete, deze yr, aparato ner. Galvojau mamai Seduvos bernus nunesiu. Apieskojau galimas vietas, nu ner. Teks krata daryt
Lyzuka, viskas keiciasi, ka reabilituoja, kaip pvz. riebalus dabar.
Meri, reik valgyt kai isalksti. Koks tolkas nevalgyt, tada organizmas is streso atsargas ant sonu ir subines pasideda..
Angliuke, aciu tau uz ta angliska sakini Net supratau be vertimo, va kaip pazengiau Neskirdavau, tiksliau nezinodavau kada reik my, me, mine, dabar isikaliau galvon si tavo sakini ir atsiminsiu..
Pameciau namie plancete, deze yr, aparato ner. Galvojau mamai Seduvos bernus nunesiu. Apieskojau galimas vietas, nu ner. Teks krata daryt