Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mišrios malkos kaip parakas sudega, o beržas gal ilgiau dega ir namai skaniai kvepia.
Na nežinau, bet tie du metai DB, kai neturėjau darbo, sukapsėjo į darbo stažą.
Taip, ta pati kaimynė, kuri, kaimynai sako, mėtė žiurknuodžius..., pati tai nemačiau ir iki šiol nelinkusi tikėti, nes tokio žiaurumo protu nesuvokiu.
Dėl plėtimosi, Lyžuka, ką manai kioske tiek moka, kad dar ir lieka stambiems pirkimams biggrin.gif
Oras gražus, pagaliau saulė wub.gif
Atsakyti
Nieko aš Merri negalvoju biggrin.gif tuo klausimu mirksiukas.gif , tik va kaimynams sakau proga išplesti savas erdves bigsmile.gif
Atsakyti
labas moterims ir nemoterims, su bliūdais ir be jų 4u.gif 4u.gif

oras nuostabus wub.gif taip smagiai prasiėjau, jei ne miestas-būč ir uždainavus biggrin.gif

buvau banke, psiėmiau pin generatorių, sakau, pasiteirausiu dėl paskolų(čia iš cekavumo), tad jei sugalvočiau pabėgti nuo diedo ir pasidaryti plastinę operaciją, tai špygą visiškai iš jų ir gaučiau, trūksta kelių pinigų iki jų reikalaujamos minimalios sumos...... niekur nedingsiu, teks gyvent lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

turguj tik prekeiviai ir vienas kitas pirkėjas sutiktas
Atsakyti
Na, Meri gal pakaks ir jos butuko. Lengvesnis išlaikymas. Kad tik tau normalūs nauji kaimynai pakliūtų. 4u.gif
Man kažkoks snarglys varva.
Reikės po pietų važiuoti į miestą, sūnui vakar dantį supūliavusį išrovė. Dreną įstatė, šiandien išims. Esu pikta ant stomatologų. Vedėme į šustriausią miesto kliniką, gydė gal tris mėnesius. Palikome ten beveik bankininko atlyginimą. Išplonino šaknis, galiausiai viena po poros savaičių atlūžo. Na, užklijavo tą vietą šiiap taip be garantijų. O dabar supūliavo po visomis plombomis. blink.gif Dabar gal spėsime į traukinį, vardu "implantai". Vaikams iki 18 valstybė kompensuoja.
Pupuoles esu auginusi. Skanios, tik reikia parišti. Skonis toks ne pupelių, o kažko kito.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 23, 13:18)
Na, Meri gal pakaks ir jos butuko. Lengvesnis išlaikymas. Kad tik tau normalūs nauji kaimynai pakliūtų. 4u.gif

Tikrai užtenka, ir taip tvarkymo pilna. Ačiū 4u.gif

Jurginėli, su paskolomis, tai ir mums neduoda, nes minimumai, bet lizingu pirkt gal ir leistų.

Tik daugiau užvalgau ir pykina, ot, gerai, lb džiaugiuosi, taip man ir reikia.
Atsakyti
tAIGIS NE KONKREČIAI ČIA mERRI SIŪLAu TIK ŠIAIP samprotauju biggrin.gif

Jurginėli, tu čia ne nuo to galo tongue.gif pradedi, pirma reikia pasiieškoti kokio turtingo vyrioko biggrin.gif, kad apmoketu visas tas grožio proceduras, kaip sakoma, kad jau žuti tai bent po volga, na čia senu laiku posakis, bet tinkamas ir dabarčiai bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir nereiks tau pasokolu jokiu bis.gif

nu ir išsikraipe raides unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 sausio 2019 - 12:38
dar pasikartosiu ir čia smile.gif
Gal kuri pamenat, ar šitoj temoj ar iš tų kur čia visos bendraujame buvo įdeta nuoroda į rusų? psl kur toks desertas paskelbats buvo : kažkokie gelsvi kukuliai plaukiojantys vandenyje? smile.gif

užreikė labai jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka, a šitų ieškai?
https://www.youtube....h?v=VR7eHRHbr1I
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 01 23, 16:38)

Aha šitų, gal bandei Jurgineli?
Atsakyti
Labukas visoms nesušalkit,nesirkit
Mėnulį mačiau,kaip tik į autobusų stotelę ėjau,taip įdomiai dangum mėnulis judėjo ir gan greit leidosi,galvojau,kad debesys,nes biški buvo,bet ne žvaigždelių nedengė,paskui jau darbe moterys sako,žiūrėkit mėnulis temsta ir puolėm prie langų žiūrėt
Bendradarbei pernai klubo sanarį protezavo,patenkinta dabar labai,aišku sunkiai kilnot stumdyt negali,bet neskauda,tik tas sveikimas sakė išvargino ar ne 2 mėnesiai,lova tualetas,tualetas lova,darban gryžo po 9 mėnesių
Giminaitei stomatologė būtinai kiša implantus dėtis,o giminaitė ir sako:susidėsiu,valgyt bus su kuo,o už ką nusipirkt maisto nebus,kad ir nepatenkinta stomatologė bet nusileido plokštelės dėjimui
Bendradarbės foto ,tokiu vaizdeliu džiaugėmės per langus darbe
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ladut, gražu wub.gif

Lyžuka, nebandžiau, man kažkaip įtartinai atrodo tongue.gif

jei kas išbandysit tuos kukulius-rėžkit biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka, iš savo miško vežant malkas pati išsirašai tokį važtaražti 2 lygtis egzemplioriais, įvedus guglej rastum, kaip atrodo. Mes gi pernai visą žiemą vežėm, tai kartą eigulys sustabdė. Paskui pasirašiau vieną ir vežiojomes,nieks netikrino,o tada, manau, paskundė mus, yra taip besismaginanciu biggrin.gif
Atsakyti