Kas tau gaudys po vištą tūkstančiais ir vaistus leis Kiek tas kainuos ... Yra paprastesnis būdas : maišoma į pašarus arba gėralą.
man rodos čia esmė tame, kad jos eina konvejeriu. Jas varo per pusękažkokiu pjūklu, tai natūralu, kad vienoje pusėje konvejerio lieka dešinieji kumpiai, kitoje kairieji. Gi pagaliau konvejeris atveža juos pas pakuotojus, tai tie ir griebia savo pusę.
Bet Meri, tau tokie pastebėjimai kyla Kai jų neperku, tai nė nesusimastau. Ai , šiandien merga nupirko valdiškų kumpių. Tai aš kaip ir nevalgiau.
Beje, darė pagal panašų receptą. Tik vietoje sidro - obuolių sultys. Daugelyje receptų siūloma vietoje sidro pilti obuolių sultis. O vietoje imbiero - aštrūs vištienos prieskoniai. Ir dar kartu rankovėn meta bulves ir morkas. Tas padažas labai skanus.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 23, 00:11)
Tik vietoje sidro - obuolių sultys. Daugelyje receptų siūloma vietoje sidro pilti obuolių sultis.
triušieną taip darau,jei nėra sidro po ranka.puikiai tinka obuolių sultys,tik nesaldintos,natūr produkt taip sakant
Ingrida,spanguolės skanu,bet dedu ir džiovintų slyvų,abrikosų... kada ko užsinoriu,o imbierą galima keist citrina,apelsinu
skania tema diskusija
Labas
Sveikos
baiges mano katino dienos, ir sirgau ir dar pora dienu atostogu išsiprašiau, nes ir šiaip pasmus jei planuoji per pora dienų pasveikti leidžia namuose but be jokio biuletenio, o tai kai su savaitgaliu supuola, tai gaunas jau visos 4 dienos
del kariuomenes tai mano galva turi buti čia super duper prestižinis dalykas, na kaip prancūzų legionas , o kad jis tokiu taptu, algos turi buti ten atitinkamos ir reikalavimai na kaip ir i koki rimta darba , o tai kaip koks lodarius gins mus jeigu jis civiliame gyvenime bim bam, tai va ir ten tik toks bus, nemokes net šautvo iššradyt ir vel surinkti , kitas dalykas kad dabar tokios technologijos visur, kad nereiks armiju, o paleis kokias dujas pralekdamas lektuvas ir iškrisim visi kaip muses jau jau rimtai čia mus imtu
o tas kaimas kur jūs namus žiurinejote yra nereliame užkapmyje, visiška bekelė ten, apart namo pirmiausia turėtute galinga dzipa pirktis ir kaip min žiemai gera traktorių keliukui nusivalyt , bet aišku jeigu traukia ant atokiu vietu tada taip, beje miškų ten nemažai
bacilos lyg ir apgaletos, beto jau sirgti nera kada šeštadieni tresiu antra bobute, reikia plunksnas kedentis , o kaip prausi savo babute jei be vandentiekio gyvenat?
tik gimusius viščiukus skipeija toks automatas, moteris juos kabina už galvu į linija ir tada jau robotas juos skiepija, o šiaip tai taip, viskas su maistu yra 4 šėrimo fazes: nuline, pirmoji, antroji ir trečioji, tai va per tas 1-3 gauna jie tu vaistuku ir t.t., o 4 faze duoda jau kitokius "papildukus" anuos "papildus" išvaryt iš organizmu, kad atitiktu reikiamus skaičiukus, žodziu kaip ir visur dabar pramoniniam maiste totali chemija
Tai tiek žinių iš mano fronto
ai del seklu tai šiemet manau sočiai užteks iš e-seklos, ten buna idomesniu serenčiu ir atsiliepkit kas pupuoles sodinot? Kažin vettosjos darbo? Beto dar dilema ka sodinti į šiltnami nes pomidoru tikrai p-er daug jau padazai kaupias nuo kelintu metu, šaldytu irgi sočiai, žodžiu reikia kažkuom naudingu ten užimti žeme
baiges mano katino dienos, ir sirgau ir dar pora dienu atostogu išsiprašiau, nes ir šiaip pasmus jei planuoji per pora dienų pasveikti leidžia namuose but be jokio biuletenio, o tai kai su savaitgaliu supuola, tai gaunas jau visos 4 dienos
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 19, 20:52)
O tai jūs galvojate, per prievartą paiimtiems,atsiras meilė Tėvynei? laisvam žmogui,nuo nieko nepriklausomam.
del kariuomenes tai mano galva turi buti čia super duper prestižinis dalykas, na kaip prancūzų legionas , o kad jis tokiu taptu, algos turi buti ten atitinkamos ir reikalavimai na kaip ir i koki rimta darba , o tai kaip koks lodarius gins mus jeigu jis civiliame gyvenime bim bam, tai va ir ten tik toks bus, nemokes net šautvo iššradyt ir vel surinkti , kitas dalykas kad dabar tokios technologijos visur, kad nereiks armiju, o paleis kokias dujas pralekdamas lektuvas ir iškrisim visi kaip muses jau jau rimtai čia mus imtu
o tas kaimas kur jūs namus žiurinejote yra nereliame užkapmyje, visiška bekelė ten, apart namo pirmiausia turėtute galinga dzipa pirktis ir kaip min žiemai gera traktorių keliukui nusivalyt , bet aišku jeigu traukia ant atokiu vietu tada taip, beje miškų ten nemažai
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 22, 09:35)
bacilos lyg ir apgaletos, beto jau sirgti nera kada šeštadieni tresiu antra bobute, reikia plunksnas kedentis , o kaip prausi savo babute jei be vandentiekio gyvenat?
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 01 22, 21:49)
Aš kažkur girdėjau, kad vištoms į kitą leidžiami vaistai ir kitoks brūdas, gal tiesa?
tik gimusius viščiukus skipeija toks automatas, moteris juos kabina už galvu į linija ir tada jau robotas juos skiepija, o šiaip tai taip, viskas su maistu yra 4 šėrimo fazes: nuline, pirmoji, antroji ir trečioji, tai va per tas 1-3 gauna jie tu vaistuku ir t.t., o 4 faze duoda jau kitokius "papildukus" anuos "papildus" išvaryt iš organizmu, kad atitiktu reikiamus skaičiukus, žodziu kaip ir visur dabar pramoniniam maiste totali chemija
Tai tiek žinių iš mano fronto
ai del seklu tai šiemet manau sočiai užteks iš e-seklos, ten buna idomesniu serenčiu ir atsiliepkit kas pupuoles sodinot? Kažin vettosjos darbo? Beto dar dilema ka sodinti į šiltnami nes pomidoru tikrai p-er daug jau padazai kaupias nuo kelintu metu, šaldytu irgi sočiai, žodžiu reikia kažkuom naudingu ten užimti žeme
Labas rytas.
Lyžuka,pabaik sveikti.
Užsirašiau į tris kursus.Rytoj ir poryt kaip kurti savo verslą.Supažindins su naujais mokeščiais,nes visai nesigaudau pasikeitusiais nuo naujų metų. Vasario pradžioje dvi dienos,apie medicininės pagalbos suteikimą.Kaip slaugyti,kaip tik tiks mb laukia operacijos. Ir ateityje užsirašiau anglų kursus 40 vlandų,bet čia ateityje,dar neaišku kada.
Ingrida, o ka MB operuos? Sanarius keis?
kažin dabar sudetinga iš nuosavo miško malku pasidaryti? Ta prasme visas tas popierizmas? Nes nemanau, kad taip be jokiu leidimu nueini ir rėži medžius, kad ir sausuolius iš eilės?
kažin dabar sudetinga iš nuosavo miško malku pasidaryti? Ta prasme visas tas popierizmas? Nes nemanau, kad taip be jokiu leidimu nueini ir rėži medžius, kad ir sausuolius iš eilės?
Lyžukiuk, ką ten galima pasveikti per keletą dienų
Ingridut, tikrai skaičiuoja, bent man skaičiavo, įlysk į sodros psl ir pažiūrėk
O nuo ligos išmokų atskaito kažkokius mokesčius, neįsiminiau. Na bet vistiek ačiū, nepalieka žmogaus be nieko.
Šiandien nusimato išvyka pas notarus, visi namo gyventojai renkames duot sutikimą buto su žeme pardavimui, galutinai mano kaimynė susitvarko. Nusipirko paprastą kambariuką inkile, taip vadinamam. Pavargo malkas nešiot. Dar nevisai nusenus, na, bet žmogus ruošiasi blogiausiam. Man kaip ti atrodo, kad su tom malkom buvo išsprendžiama, dujotiekio linija netolies. Na, bet žmogus pasiskaičiavo, kaip jam geriau.
Tai tuo pačiu gal koleges aplankysiu, pas naujokę užeisiu
Čia per teliką žiūrėjau, sudirbo visus dezikus, kvėpiklius, bet alternatyvos kaip ir nerado, kas ten užsiims gamintis pats, ne viduramžių laikai.
Ingridut, tikrai skaičiuoja, bent man skaičiavo, įlysk į sodros psl ir pažiūrėk
O nuo ligos išmokų atskaito kažkokius mokesčius, neįsiminiau. Na bet vistiek ačiū, nepalieka žmogaus be nieko.
Šiandien nusimato išvyka pas notarus, visi namo gyventojai renkames duot sutikimą buto su žeme pardavimui, galutinai mano kaimynė susitvarko. Nusipirko paprastą kambariuką inkile, taip vadinamam. Pavargo malkas nešiot. Dar nevisai nusenus, na, bet žmogus ruošiasi blogiausiam. Man kaip ti atrodo, kad su tom malkom buvo išsprendžiama, dujotiekio linija netolies. Na, bet žmogus pasiskaičiavo, kaip jam geriau.
Tai tuo pačiu gal koleges aplankysiu, pas naujokę užeisiu
Čia per teliką žiūrėjau, sudirbo visus dezikus, kvėpiklius, bet alternatyvos kaip ir nerado, kas ten užsiims gamintis pats, ne viduramžių laikai.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 23, 08:25)
Ingrida, o ka MB operuos? Sanarius keis?
Klubą keis.Stovi 23 eilėje,tai bet kada gali pakviesti. Būtų gal davęs pakišuką,atsiradęs eilėje greičiau,bet nematome kur skubėti?Ir mažius buvo susitaręs Kaunan,bet mb nenori lankyti būtų sunku,žmona su termosais neprilakstytų. Ir parvažiuoti tokį kelią po operacijos.
Man atrodo tikrai reikia leidimų.Kur šiais laikais jų nereikia?
Meri,o jūms būtinai pas notarą reikia?Pas mus jei bendrijoje kas nori parduoti butą,daro susirinkimą,visi duoda leidimą su parašu ir užtenka.Nebent dabar kas pasikeitė?
Stažas eina už apmokamas dienas, esmė l. paprasta jei tas laikas apmokamas reiškia stažas eina , na neskaitant kai kurių išimčiu
Merri tai gal perka jau kas iš esamu gyventoju ta prasme prasiplest būstą, visai būtųgera ideja artimam kaimynui? O jūsų namu sienos bendros? Na ta prasme taip kotedžuose? Jei taip tai iš vis pasidarei tik duris ir turi nauja kambarį
Papildyta:
Ingrida, nepamirtų gi ir be tavo blūdų , O TAI KAI aplamai nera nei laiko nei galimybiu prilakstyti ir patikek išgyvena žmones ir su ligonines maistu, nors ir nesakau, kad jau ten l skanu
pirkom skaldytu malku tai vidutinio skaldymo reiškia kalades storos per pusę tik skelta o ir kaina
Merri tai gal perka jau kas iš esamu gyventoju ta prasme prasiplest būstą, visai būtųgera ideja artimam kaimynui? O jūsų namu sienos bendros? Na ta prasme taip kotedžuose? Jei taip tai iš vis pasidarei tik duris ir turi nauja kambarį
Papildyta:
Ingrida, nepamirtų gi ir be tavo blūdų , O TAI KAI aplamai nera nei laiko nei galimybiu prilakstyti ir patikek išgyvena žmones ir su ligonines maistu, nors ir nesakau, kad jau ten l skanu
pirkom skaldytu malku tai vidutinio skaldymo reiškia kalades storos per pusę tik skelta o ir kaina
Oi Lyžuka,nežinai mano naujagimio,kai gulėjo su skrandžiu.
Mes darbe pirkome irgi tokių kaladžių už ertmedį vieną-30 eurų,beržinės pagrindas.
Mes darbe pirkome irgi tokių kaladžių už ertmedį vieną-30 eurų,beržinės pagrindas.
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 23, 08:55)
Oi Lyžuka,nežinai mano naujagimio,kai gulėjo su skrandžiu.
žinau tuos "naujagimius" bet ir jie tegul žino kad moterys turi ne vien reikalų su jų pilvais
tiesa pasakius, as niekaip nesuprantu vyru darymo neigaliais. Lyg be moteru jie is bado uzsilenktu. Pagal sia tendensija, as kas antra diena tureciau vaziuot savo brungianybei maisto gamint Nenumire dar nieks nuo maisto blgumo ar stygiaus ligoninej Kam tas vargas, nuosirdziai nesuprantu. Naujagimiais juos pacios moterys padaro. As gal ne moteris....
Labas
Labas