Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kas tau gaudys po vištą tūkstančiais ir vaistus leis blink.gif Kiek tas kainuos ... Yra paprastesnis būdas : maišoma į pašarus arba gėralą.
man rodos čia esmė tame, kad jos eina konvejeriu. Jas varo per pusękažkokiu pjūklu, tai natūralu, kad vienoje pusėje konvejerio lieka dešinieji kumpiai, kitoje kairieji. Gi pagaliau konvejeris atveža juos pas pakuotojus, tai tie ir griebia savo pusę.
Bet Meri, tau tokie pastebėjimai kyla tongue.gif Kai jų neperku, tai nė nesusimastau. Ai , šiandien merga nupirko valdiškų kumpių. Tai aš kaip ir nevalgiau.
Beje, darė pagal panašų receptą. Tik vietoje sidro - obuolių sultys. Daugelyje receptų siūloma vietoje sidro pilti obuolių sultis. O vietoje imbiero - aštrūs vištienos prieskoniai. Ir dar kartu rankovėn meta bulves ir morkas. Tas padažas labai skanus.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 23, 00:11)
Tik vietoje sidro - obuolių sultys. Daugelyje receptų siūloma vietoje sidro pilti obuolių sultis.

triušieną taip darau,jei nėra sidro po ranka.puikiai tinka obuolių sultys,tik nesaldintos,natūr produkt taip sakant biggrin.gif

Ingrida,spanguolės skanu,bet dedu ir džiovintų slyvų,abrikosų... kada ko užsinoriu,o imbierą galima keist citrina,apelsinu

skania tema diskusija biggrin.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

baiges mano katino dienos, ir sirgau ir dar pora dienu atostogu išsiprašiau, nes ir šiaip pasmus jei planuoji biggrin.gif per pora dienų pasveikti leidžia namuose but be jokio biuletenio, o tai kai su savaitgaliu supuola, tai gaunas jau visos 4 dienos smile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2019 01 19, 20:52)
O tai jūs galvojate, per prievartą paiimtiems,atsiras meilė Tėvynei? laisvam žmogui,nuo nieko nepriklausomam. mirksiukas.gif

del kariuomenes tai mano galva turi buti čia super duper prestižinis dalykas, na kaip prancūzų legionas smile.gif, o kad jis tokiu taptu, algos turi buti ten atitinkamos ir reikalavimai na kaip ir i koki rimta darba tongue.gif, o tai kaip koks lodarius gins mus jeigu jis civiliame gyvenime bim bam, tai va ir ten tik toks bus, nemokes net šautvo iššradyt ir vel surinkti mirksiukas.gif , kitas dalykas kad dabar tokios technologijos visur, kad nereiks armiju, o paleis kokias dujas pralekdamas lektuvas ir iškrisim visi kaip muses jau jau rimtai čia mus imtu biggrin.gif

o tas kaimas kur jūs namus žiurinejote yra nereliame užkapmyje, visiška bekelė ten, apart namo pirmiausia turėtute galinga dzipa pirktis ir kaip min žiemai gera traktorių keliukui nusivalyt mirksiukas.gif , bet aišku jeigu traukia ant atokiu vietu tada taip, beje miškų ten nemažai bigsmile.gif
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 22, 09:35)
Sunku vandenii is sulnio pasisemt, bet.....

.

Lyzuka, kaip kova su bacilom?

Labas

bacilos lyg ir apgaletos, beto jau sirgti nera kada šeštadieni tresiu antra bobute, reikia plunksnas kedentis smile.gif, o kaip prausi savo babute jei be vandentiekio gyvenat?

QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 01 22, 21:49)
Aš kažkur girdėjau, kad vištoms į kitą leidžiami vaistai ir kitoks brūdas, gal tiesa?

tik gimusius viščiukus skipeija toks automatas, moteris juos kabina už galvu į linija ir tada jau robotas juos skiepija, o šiaip tai taip, viskas su maistu yra 4 šėrimo fazes: nuline, pirmoji, antroji ir trečioji, tai va per tas 1-3 gauna jie tu vaistuku ir t.t., o 4 faze duoda jau kitokius "papildukus" anuos "papildus" išvaryt iš organizmu, kad atitiktu reikiamus skaičiukus, žodziu kaip ir visur dabar pramoniniam maiste totali chemija mirksiukas.gif

Tai tiek žinių iš mano fronto bigsmile.gif

ai del seklu tai šiemet manau sočiai užteks iš e-seklos, ten buna idomesniu serenčiu smile.gif ir atsiliepkit kas pupuoles sodinot? Kažin vettosjos darbo? Beto dar dilema ka sodinti į šiltnami nes pomidoru tikrai p-er daug jau padazai kaupias nuo kelintu metu, šaldytu irgi sočiai, žodžiu reikia kažkuom naudingu ten užimti žeme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 sausio 2019 - 08:07
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,pabaik sveikti. 4u.gif 4u.gif
Užsirašiau į tris kursus.Rytoj ir poryt kaip kurti savo verslą.Supažindins su naujais mokeščiais,nes visai nesigaudau pasikeitusiais nuo naujų metų. ax.gif Vasario pradžioje dvi dienos,apie medicininės pagalbos suteikimą.Kaip slaugyti,kaip tik tiks mb laukia operacijos. mirksiukas.gif Ir ateityje užsirašiau anglų kursus 40 vlandų,bet čia ateityje,dar neaišku kada. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, o ka MB operuos? Sanarius keis?

kažin dabar sudetinga iš nuosavo miško malku pasidaryti? Ta prasme visas tas popierizmas? Nes nemanau, kad taip be jokiu leidimu nueini ir rėži medžius, kad ir sausuolius iš eilės?
Atsakyti
Lyžukiuk, ką ten galima pasveikti per keletą dienų 4u.gif

Ingridut, tikrai skaičiuoja, bent man skaičiavo, įlysk į sodros psl ir pažiūrėk 4u.gif
O nuo ligos išmokų atskaito kažkokius mokesčius, neįsiminiau. Na bet vistiek ačiū, nepalieka žmogaus be nieko.

Šiandien nusimato išvyka pas notarus, visi namo gyventojai renkames duot sutikimą buto su žeme pardavimui, galutinai mano kaimynė susitvarko. Nusipirko paprastą kambariuką inkile, taip vadinamam. Pavargo malkas nešiot. Dar nevisai nusenus, na, bet žmogus ruošiasi blogiausiam. Man kaip ti atrodo, kad su tom malkom buvo išsprendžiama, dujotiekio linija netolies. Na, bet žmogus pasiskaičiavo, kaip jam geriau.
Tai tuo pačiu gal koleges aplankysiu, pas naujokę užeisiu biggrin.gif

Čia per teliką žiūrėjau, sudirbo visus dezikus, kvėpiklius, bet alternatyvos kaip ir nerado, kas ten užsiims gamintis pats, ne viduramžių laikai.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 23, 08:25)
Ingrida, o ka MB operuos? Sanarius keis?

kažin dabar sudetinga iš nuosavo miško malku pasidaryti? Ta prasme visas tas popierizmas? Nes nemanau, kad taip be jokiu leidimu nueini ir rėži medžius, kad ir sausuolius iš eilės?

Klubą keis.Stovi 23 eilėje,tai bet kada gali pakviesti. ax.gif Būtų gal davęs pakišuką,atsiradęs eilėje greičiau,bet nematome kur skubėti?Ir mažius buvo susitaręs Kaunan,bet mb nenori lankyti būtų sunku,žmona su termosais neprilakstytų. biggrin.gif biggrin.gif Ir parvažiuoti tokį kelią po operacijos. bigsmile.gif bigsmile.gif
Man atrodo tikrai reikia leidimų.Kur šiais laikais jų nereikia? mirksiukas.gif
Meri,o jūms būtinai pas notarą reikia?Pas mus jei bendrijoje kas nori parduoti butą,daro susirinkimą,visi duoda leidimą su parašu ir užtenka.Nebent dabar kas pasikeitė? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 sausio 2019 - 08:32
Čia dėl žemės reik važiuot visiems. Nuveš, tik gryšim jau savo sąskaita. Vistiek nesąmonė, ką negalima buvo tai padaryti internetu per e-bankininkystę.
Atsakyti
Stažas eina už apmokamas dienas, esmė l. paprasta jei tas laikas apmokamas reiškia stažas eina , na neskaitant kai kurių išimčiu mirksiukas.gif

Merri tai gal perka jau kas iš esamu gyventoju ta prasme prasiplest būstą, visai būtųgera ideja artimam kaimynui? O jūsų namu sienos bendros? Na ta prasme taip kotedžuose? Jei taip tai iš vis pasidarei tik duris ir turi nauja kambarį bigsmile.gif
Papildyta:
Ingrida, nepamirtų gi ir be tavo blūdų biggrin.gif, O TAI KAI aplamai nera nei laiko nei galimybiu prilakstyti smile.gif ir patikek išgyvena žmones ir su ligonines maistu, nors ir nesakau, kad jau ten l skanu mirksiukas.gif

pirkom skaldytu malku tai vidutinio skaldymo reiškia kalades storos per pusę tik skelta o ir kaina unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 sausio 2019 - 08:45
Oi Lyžuka,nežinai mano naujagimio,kai gulėjo su skrandžiu. bigsmile.gif
Mes darbe pirkome irgi tokių kaladžių už ertmedį vieną-30 eurų,beržinės pagrindas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 23, 08:55)
Oi Lyžuka,nežinai mano naujagimio,kai gulėjo su skrandžiu. bigsmile.gif
Mes darbe pirkome irgi tokių kaladžių už ertmedį vieną-30 eurų,beržinės pagrindas. ax.gif

žinau mirksiukas.gif tuos "naujagimius" bet ir jie tegul žino kad moterys turi ne vien reikalų su jų pilvais bigsmile.gif
Atsakyti
tiesa pasakius, as niekaip nesuprantu vyru darymo neigaliais. blink.gif Lyg be moteru jie is bado uzsilenktu. Pagal sia tendensija, as kas antra diena tureciau vaziuot savo brungianybei maisto gamint ax.gif Nenumire dar nieks nuo maisto blgumo ar stygiaus ligoninej biggrin.gif Kam tas vargas, nuosirdziai nesuprantu. Naujagimiais juos pacios moterys padaro. As gal ne moteris....

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 23 sausio 2019 - 11:17