sie abu jausmai susidvejne, pareiga ir meile. Man labai padeda tas zinojimas, kad vyras mane palaiko.Kai buvo labai prastai mamai pasake: buk gera, tik neatiduok i slauga.
Skaitinėju apie akvariumines žuvis. Iš galvos neišeina mintis į akvariumą įleisti porą diskusų, tai dabar rūpestis ar sutars su esamomis, ar pakaks erdvės, kokių sąlygų reik ir t.t. Man svarbu, kad su skaliarais žiūrėtusi. Būtų gerai su kokiu akvariumistu pasitarti. Nenoriu, kad kovotų ir viena kitą už pelekų pešiotų.
Dar radau lb įdomių dugninių, užsirašiau, gal kada pataikysiu nupirkt.
Lb noriu naują gruntą pirkt, bet jau čia vasarą, kad būtų vienos spalvos, pvz., juodą skaldelę, tuomet gal akvariumas atrodytų stilingesnis ir žuvys labiau išryškėtų.
Babulė, mane pakeitusi, vakar neatėjo į darbą, tai nežinau kaip dabar bus, jei kas jai atsitiko, nekelė telefono. Vistik 75 metai, ar tokio amžiaus dar reik būt įsikibus į darbą? Gauna pensiją, nuomoja butą, tikrai neskursta. O kur dar visokios ligos? Nesuprantu tokių.
Dar radau lb įdomių dugninių, užsirašiau, gal kada pataikysiu nupirkt.
Lb noriu naują gruntą pirkt, bet jau čia vasarą, kad būtų vienos spalvos, pvz., juodą skaldelę, tuomet gal akvariumas atrodytų stilingesnis ir žuvys labiau išryškėtų.
Babulė, mane pakeitusi, vakar neatėjo į darbą, tai nežinau kaip dabar bus, jei kas jai atsitiko, nekelė telefono. Vistik 75 metai, ar tokio amžiaus dar reik būt įsikibus į darbą? Gauna pensiją, nuomoja butą, tikrai neskursta. O kur dar visokios ligos? Nesuprantu tokių.
Ingrida, paskaičiavo man buhalterės įkainius, nu virš 3 štukių per metus. Geriau jau aš naudingiau išleisiu tuos pinigus. Pati užtrunku po 2-3 savaites vakarais du kartus per metus.
Meri, o diskai neapkandžios skaliarų ? Jie lyg tai plėšrūs ?
Varau rytoj į sostinę, magnetinį rezonansą padarys. Gerai vaistus atitaikė, širdies problemos dingo lyg nebuvę. Ai, tegul painspektuoja, ramiau bus.
Varau rytoj į sostinę, magnetinį rezonansą padarys. Gerai vaistus atitaikė, širdies problemos dingo lyg nebuvę. Ai, tegul painspektuoja, ramiau bus.
Labas rytas.
Sostinėje visai kitaip žiūri ir į žmogų. Man reiks pradėti kaulyti šeimos gydytojos vėl siuntimo,nes po dviejų metų siūloma vėl apsilankyti kardiologijos skyriuje. Aš irgi taip džiaugiuosi,kad atitaikė vaistus.
Ar matėte dalinį mėnulio užtemimą.Su tėvu kėlėmės šeštą dar spėjome pamatyti,dabar sulindo mėnulis į debesis.
Taip gaila mažoji visas išeigines prasedėjo prie mokslų. Kad mus su tėvu kas būtų taip privertę?Nu tokie lodariai buvome,o galėjome.Grynai abi dienos-mokslai,planuoja vėl gauti vienintelė stipendiją iš kurso. Iš kur tie vaikai taip turi valios?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 20, 23:08)
Rašo, kad ramūs. Dar pasikonsultuosiu su senais akvariumistais, nepirksiu, kad tik pirkt.
Pačiai reiktų investuot į buhalterių kursus, žiemą vistiek esi laisvesnė. Tikrai atsipirktų.
Nžn kas vyksta šiame bute, nyksta visos gėlės, kažkokia bloga aura ar kas. Turbūt teks neekonominti ir jungti spec.lempą, nenoriu prarasti paskutinių augalų. Nor keturias valandas pašvies.
Ingrida, šaunuoliai tavo vaikai
Nieko neveikiu, pakūriau, tynginiauju kartu sa kate, o ką veikt, jei nėra jėgų, o tuo labiau noro. Jokių reikalų, rūpesčių, ot, dar sako, blogas senukų gyvenimas ir ko jie tokie pikti ateina pirkt Pirmadieniais niekad niekuom neužsiimu, netikusi man diena.
Meri, gal kur arčiau namų gautum? Šiaip tai tau reikėtų ieškoti šiltesnio darbo. Sveikatą susivarysi.
Labas rytas.
Vakar paskambino db pakvietė į dviejų dienų kursus.Matyt kažkas parašė projektą ir gavo iš EU pinigų.Kad ir turiu IDV,vistiek galiu dalyvauti,nes atitinku kriterijus 54+...Nežinau ką dar pasirinksiu,šiandien susirinkimas dieną,matysime. Mėgstu visokius kursus,vis į vidų,ne į išorę.
labas
Kaimietuke, kaip Tavo tyrimas? gerai suvažinėjai?
Ingridėl, smagu visokios pamokos
beje, ar darei vištieną pagal tv receptą? viriau JV pupelių makaronų sriubą-skani, dar virsiu
reik į parduotuvę, reik į biblioteką, dar skalbimo krūva guli, o aš tinginys šiandien, echhhh
Kaimietuke, kaip Tavo tyrimas? gerai suvažinėjai?
Ingridėl, smagu visokios pamokos
beje, ar darei vištieną pagal tv receptą? viriau JV pupelių makaronų sriubą-skani, dar virsiu
reik į parduotuvę, reik į biblioteką, dar skalbimo krūva guli, o aš tinginys šiandien, echhhh
Nuostabus viščiukas,o padažas kad skanus gavosi
Darysiu kai vaikai grįš.
Darysiu kai vaikai grįš.
Kn paskelbė gripo epidemiją.
Blogai miegojau, katytė vis suko ratus per pagalves, mažai trūko, kad kaip kažkuri rašė, pririščiau. Taip išbalansavo miegą. Trečia nakties daviau konservą, tai gal valandą buvo rami, paskui vėl laipiojimai, vazonų krapštymai, visokie vartymai. dūkimai. Nors kasdien žaidžiu su ja, matyt, neužtenka, energijos pilna.
Kažkaip gaila tos darbo vietos, mintyse matau kaip pražys narcizai, tulpės, ėch..., kaip visada netikšai papas prie šiknos, čia aš apie save. Na, bet gal atsiras kitų galimybių, niekada nieko nežinai. Dabar svarbiausia išlikti ramiai ir gydytis toliau. Tokių prastų darbo vietų visada bus, ne veltui pusė darbuotojų per metus pasikeičia.
Blogai miegojau, katytė vis suko ratus per pagalves, mažai trūko, kad kaip kažkuri rašė, pririščiau. Taip išbalansavo miegą. Trečia nakties daviau konservą, tai gal valandą buvo rami, paskui vėl laipiojimai, vazonų krapštymai, visokie vartymai. dūkimai. Nors kasdien žaidžiu su ja, matyt, neužtenka, energijos pilna.
Kažkaip gaila tos darbo vietos, mintyse matau kaip pražys narcizai, tulpės, ėch..., kaip visada netikšai papas prie šiknos, čia aš apie save. Na, bet gal atsiras kitų galimybių, niekada nieko nežinai. Dabar svarbiausia išlikti ramiai ir gydytis toliau. Tokių prastų darbo vietų visada bus, ne veltui pusė darbuotojų per metus pasikeičia.
Meri, nesigailek palkdama papuosta koskeli Zmonems aki dziugins. Ko nusprendei, kad gausi skyle, gal labai gera vieta. Tu is karto save nuteiki negatyviai. As kiekvienoj prastoj situacijoj ieskau pozityvo, taip lengviau gyvent. Va Kupisky labai sviezias oras, sniego kasimas, peciaus kurenimas. Sunku vandenii is sulnio pasisemt, bet.....
As sakiau katinam lapces surisciau.
Nuo septyniu bendrabuty suo kauke. Taip kraupiai, dusliai. Zinau kieno. Ten mano amziaus dukra gyvena su motina. Dukra i darba, bobute gal ligonnej ar kur, o suo kaip baskervls. Kai bobute namie, suo ramus.
Lyzuka, kaip kova su bacilom?
Labas
As sakiau katinam lapces surisciau.
Nuo septyniu bendrabuty suo kauke. Taip kraupiai, dusliai. Zinau kieno. Ten mano amziaus dukra gyvena su motina. Dukra i darba, bobute gal ligonnej ar kur, o suo kaip baskervls. Kai bobute namie, suo ramus.
Lyzuka, kaip kova su bacilom?
Labas