Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 01 19, 08:17)
Padarau isvada, kad mazai dejau manu kruopu. Ape ryziiu dejima nesusapnuociau ne baisiausiam kosmare blink.gif

lLABAS

Zmones nera toke samonngi, kad nereiketu pareiigu priminti biggrin.gif Man mokyklon ejimas buvo prievartu prievarta. Mokaus be trejetu, bet kosmaras buvo chemija ir fizika.

1.Jei uztektu savanoriu, nieks sauktiniu sarasu nedarytu. 2.Bet kam mano pupulukui ta kariuomene, dar pelkej kokoj reiks prigult, tegu geriau ant sofkutes, prie kompo mano kotletukus kerta.

Labutis,

1.Sapniuk,o kodel Lietuvai reikia tiek daug kariu?Kas nustato tas normas?Jei tuos pinigus,kur skirti sauktiniu ruosimui pasiulytu savanoriams,gal ju butu daugiau.Salis nedidele,Nato kareiviai saugo akylai. ax.gif
2.O kodel gi ne?Ir ka gero duos tas pelkej gulejimas kareiviui?Istverme?abejoju.O kotletukai sutvirtins organizma. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Meri,gerai kai tau nebe aktualu.Mano vaikinams irgi jau ramu.dabar pergyvenu dėl pusženčio,kai mamos neturi tenka man. mirksiukas.gif
Sapniuk,gerbiu ir aš Tave labai,bet pasiginčyti galima? mirksiukas.gif Irgi nesuprantu naudos pelkėje gulėjimas,aš atguliu už visus. mirksiukas.gif biggrin.gif O sportuoti puikiai vaikinai pasportuoja Impulse už savo pinigus ir LT nekainuoja. blink.gif O mokeščių sumoka nemažai ir armijai tenka,man atrodo nauda didesnė. bigsmile.gif
Oras pasaka,pas mus.
Jurginėli ar slidinėji? 4u.gif 4u.gif Tavo vaikino nejudina? bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, aisku kad galima pasigincyt, neprivalo visu nuomones sutapt. biggrin.gif Pelke siap sau pamneta, kaip didziausas blogis mirksiukas.gif

Tai, kad karuomene turi net tokos salys, kurias kas nors pultu pacias paskutines, pvz. Svecarija. Izraelyje tarnauja ir mergnos,, ir vaiknai. Nors si salis kaimyne megsta apmetyt bombikem, kai turi laiko ir netingi ax.gif

Istorijos pamokas reik ismokti, neismokus - jos megsta kartotis.

Kazko i raides daznai nespausdina, kur praleidziau isidekit.
Atsakyti
Kaip nustebau,kai sužinojau kad ir Norvegijoje panos šaukiamos armijon. bigsmile.gif bigsmile.gif
Prisisakiau iš Wicho visokių nesamonių. ax.gif Bet jei spės ateiti labai fainų širdučių mačiau iš rožių dirbtinų. bigsmile.gif bigsmile.gif Tai gi Velntinkė artėja. blink.gif
Šiemet daug švenčių per išeigines. ax.gif
Liniuk,anūką saugai,jei dieną inetrnete pasirodai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 sausio 2019 - 13:52
Ne, Ingrida, tik svečiavosi. Ieškojau informacijos apie PVM, galvoju, gal reik tapti mokėtoju, nes daug perkam, daug prarandu pinigų, reiks dar eit į VMĮ pasiteiraut.
Atsakyti
Ingridėl, vienas jau per didelis, kitas studentas, tai neklibina biggrin.gif

perskaičiau "mano sesers paslaptys"-pabaigoj apsiašarojau, nors nesu jau tokia skystalas, ale kažką užkabino......
Atsakyti
Nežinau, ar tiems vaikinams žinomas žodis "Tėvynė" ir žodis "Pareiga". Pirmiausia turi būti pareiga šaliai, kuri išmokslino, gydė, prižiūrės tavo senus tėvus ir gimsiančius vaikus. O pasakėlės, kad turi visokių kitų užsiėmimų - na tiesiog nepateisinu. Tai kai mama susirgs ar kita kokia bėda - irgi teisinsis, kad turėjau darbo, karjera ir t.t.
O Nato negins, jeigu pats nesiginsi.
Labai gaila, kad pas mus privalomai panų neima. Atpratintų nuo darkymosi tas ančiasnapes vanaganages. O ir maniškei nekenktų, gal išmoktų patylėti, nebrukus savo nuomonės .
Liniukai, kaip tik šiandien sukaliau PVM ataskaitą, liko į I-Masą sukelti. Šiaip tai apsimoka, parduodamai produkcijai priedo gauni 21 procentą, o protingai suvarčius išlaidas to mokėjimo ne kažin kas lieka.
Knisausi gal tris dienas, nesuėjo skaičiai programoje su Mb susivestais. Bliam, tai ne aš kalta, o maniškis, vienos sąskaitos neįtraukęs. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 19, 19:22)
Nežinau, ar tiems vaikinams žinomas žodis "Tėvynė" ir žodis "Pareiga". Pirmiausia turi būti pareiga šaliai, kuri išmokslino, gydė, prižiūrės tavo senus tėvus ir gimsiančius vaikus. O pasakėlės, kad turi visokių kitų užsiėmimų - na tiesiog nepateisinu. Tai kai mama susirgs ar kita kokia bėda - irgi teisinsis, kad turėjau darbo, karjera ir t.t.
O Nato negins, jeigu pats nesiginsi.
Labai gaila, kad pas mus privalomai panų neima. Atpratintų nuo darkymosi tas ančiasnapes  vanaganages. O ir maniškei nekenktų, gal išmoktų patylėti, nebrukus savo nuomonės .
L:bash:

wub.gif
Atsakyti
O tai jūs galvojate,per prievartą paiimtiems,atsiras meilė Tėvynei? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Šitas dalykas ugdomas tik šeimoje,jei ką.Nei mokyklos nei tarnybos meilės Tėvynei neišugdys. mirksiukas.gif
Galima čia būtų ginčytis iki begalybės,man niekas nepakeis nuomonės.
Vienu metu geras dalykas buvo,kurie baigę univerus,patarnauja mėnesį ir užtenka.Nenori mokytis,eik tarnauti.O čia armija,meilė Tėvynei,man primena rusų laikus.Ne taip ji ugdoma. biggrin.gif Gerais darbais meilė užtarnaujama.
IK,man net nupurto,prisiminųs visą tą buhalteriją,darbų saugą,gaisrinė,aplinkosauga.,ataskaitos..............visokie velniai.Kaip gera gyventi laisvam žmogui,nuo nieko nepriklausomam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 sausio 2019 - 21:06
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,o tai nebe samdai buhalterės,kad pati knisiesi? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
pareiiga, Ingrida, pareiga. Meile toks slidus dalykas. Man pareiga priziuret mama, kiti tos pareigos kratosi kaip maro. Kiekvienam savo.

Labas
Atsakyti
Sapniuk,kiba mamą prižiūri tik iš pareigos,ne iš meilės? ax.gif
Galvojau kaip pietūms pagaminti viščiuką,o čia bac receptas per NTV,reikia tik sidro nusipirkti obuolių,labai apetitnai atrodo.
Vakar radau puslapį filmų nematytų,vakare 3.5 peržiūrėjau,o dar kiek liko............ bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti