Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrda, kalba buvo ape tavo puszenti. Man laba svaros prezastys pasirode: karjera, alga, keliones vasara, nuomos mokesciai, ypac paskutiniai du. Neskabneju, juk zna, kad as tave laba gerbu 4u.gif

Lyzuka, sveik 4u.gif Na prasom pareikst savo nuomone. Buvo dvi, gal tu turi trecia?

Ruosus kept varskes apkepa, bijau sumeluot, bet gal pirma karta blink.gif

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 18 sausio 2019 - 11:07
Lyžukai sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vilniuj kolabsas blink.gif blink.gif keliai aplediję, sunkiai pravažiuojami, į kalną troleibusai neįvažiuoja.....
žiema, kaip visad, atėjo nelauktai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Laba.
Pas mus vakar buvo ledas, ryte važiavom žvyrkeliu kaip per stiklą, po kelių valandų lietaus jau geriau. O šiandien pasnigę, gražu.
kepiau skanų keksą, nors receptas mažų keksiukų, bet neturėjau popieriukų, tai kepiau vieną didesnį smile.gif
Buvo anūkas, tai valgė, o čia jau yra įvertinimas, nes saldumynų nedaug mėgsta smile.gif
Atsakyti
Jo Jurginėli pas jus ten sostinėje -beprotnamis. bigsmile.gif bigsmile.gif Gerai mažąją ryte nuvežė pusžentis į egzaminą,bijojo važiuoti universitetan,įkalnė,slidu.Paskui grįžo autobusu ir šiandien dirbo iš namų. ax.gif Per žinais net sakė ,kad kurie troleibusai nevažiuoja įprastu maršrutu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Sėdžiu kaip ant adatų ,laukiu žinių mažius su pusmarčia Birštonan važiuoja savaitgalį paiilsėti,o ten kelias tarp miškų,tai laukiu žinutės,prisakyta parašyti,kai bus vietoje. ax.gif
Sapniuk,gavosi apkepas?Reikėjo vietoje miltų dėti manų kruopas,puresnis būna.Vaikai,kai augo namie dažnai kepdavau,dabar mūms dviese nesu kepųsi,man ne mėsa. mirksiukas.gif
Nuo visų trejų šiltnamių kol nupurčiau sniegą. blink.gif blink.gif
Man Nojaus sėklos pigesnės nei e-sėklos,nors sakiausi iš ten ir iš ten. ax.gif
Atsakyti
ngrda, apkepas gavos toks neapkepskas, netvirtas. Manu kruopas pene mrkiau, gal pieno padauginau. Su mano orkaite gavosi vakarienei, jau suvalgem.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 18, 09:06)
Ingrda, kalba buvo ape tavo puszenti. Man laba svaros prezastys pasirode: karjera, alga, keliones vasara, nuomos mokesciai, ypac paskutiniai du. Neskabneju, juk zna, kad as tave laba gerbu 4u.gif

Lyzuka, sveik 4u.gif Na prasom pareikst savo nuomone. Buvo dvi, gal tu turi trecia?

Ruosus kept varskes apkepa, bijau sumeluot, bet gal pirma karta blink.gif

Labas

Labos ,

skaitau,skaitau ir nutariau pasisakyt del kariuomenes,kaip man atrodo.Neprimetu niekam savo nuomones,tik tai,kaip man atrodo.
Mes buvom iprate sovietu laikais kalta fraze,kad be armijos nera vyro.Gal taip,gal ne.Mano sunus be armijos,sportininkas,krepsininkas,fiziskai stiprus.Kai buvo armijos laikas jis mokesi UK,tuo metu as LT gavau saukima,bet buvo dar tik 1994.metai,tai pasakiau kad sunus Amerikoj mokosi ir as jam karjeros negriausiu,grys ir atitarnaus.Tada taip ir baigesi.
Bet,arnija turi but savanoriu.Juk ne visi gali but kariais,kaip ne visi gali but kunigais,mokytojais ir t.t.Ne visi gali ir saut i zmogu karo metu.O kai bus butinybe gint Tevyne,tai tada buve nebuve,sauks visus,apmokys ir i kara,o gal ir ne.
Tai jei zmogus dirba gera darba,turi specialybe svarbia,jis naudingesnis darbe,nei armijoj.O programuotojai ir be armijos apmokymu bus naudingi karo metu,jei nebus atominio karo.Tada niekam nieko nebereiks.As uz privacia savanoriu armija.Uk,Fr ir kitose issivysciusiose Europos salyse,armija tik savanoriu.Taika,nieko nenoriu izeist. biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 sausio 2019 - 19:33
Armija tikrai nė vienam nepamaišys. Kai maniškį pašauks, nors išmoks laiku atsikelti.

Vakar kepiau irgi varškės apkepą. Tik aš kepu tokį "tarybinį" , kuris būdavo "Šatrijos" valgykloje Laisvės alėjos pradžioje. Man vis jam nostalgija. wub.gif Dedu daug manų kruopų, ir varškės reikia ne pertrintos, o normalios. Kruopų piene nemirkau. Ant pusės kilo varškės įverčiu kelis šaukštus cukraus, šiek tiek vanilinio cukraus, du kiaušinius, ( jeigu dideli, gal ir vieno užtenka), kliūsteliu iš akies pieno, tada pilu nemažai manų kruopų. Tokią grietinės tirštumo tešlą padarau, kiek reikia vis papildau pieno ar kruopų. Kelios saujos razinų ir į orkaitę.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

niekad nepylus pieno-reiks pabandyt 4u.gif
manų kelis šaukštus beriu, daug razinkų, ryžių apvirtų ir kokius 4 kiaušus gerai išplaktus
Atsakyti
O man prisimena iš senų laikų Laisvės Alėjoje buvusi blyninė su savo nuostabiais lietiniais su mėsa wub.gif , kažkada buvau, bet jau ne tas, aiškiai pašildyti mikrobangėje, ko aš nekenčiu. Na, dar sako, spurginėje išlikės tas senas geras skonis, tik po remonto neteko būti.
Šatrijoje dar buvo skaniausi iš visų valgyklų šaltibarščiai biggrin.gif
Vakar pratęsė nedarbingumą, tad draugausim su katyte toliau. Lb aukštas kr spaudimas. Prisakė nesinervinti, ilsėtis.
Žinot, dar turiu vieną slaptą norą, kurį per atostogas vasarą įgyvendinsiu, aplankyti Šv.Onos bažnyčią Vilniuje. Nžn nei kur ji, esu buvusi gal tryjų metų, gal penkių, bet google maps padės rast.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 19 sausio 2019 - 08:32
Labas rytas.
Meri įgyvendinama svajonė. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Ko nekenčiu prievartos.Per prievartą armiją,į namo talką.Man gaunasi atoveiskmis-atvirkščiai viską daryti. :mirksiukas:Vat kodėl negaliu ir dirbti samdomo darbo,kad man kas įsakynėtų????? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 sausio 2019 - 08:59
Padarau isvada, kad mazai dejau manu kruopu. Ape ryziiu dejima nesusapnuociau ne baisiausiam kosmare blink.gif

lLABAS

Zmones nera toke samonngi, kad nereiketu pareiigu priminti biggrin.gif Man mokyklon ejimas buvo prievartu prievarta. Mokaus be trejetu, bet kosmaras buvo chemija ir fizika.

Jei uztektu savanoriu, nieks sauktiniu sarasu nedarytu. Bet kam mano pupulukui ta kariuomene, dar pelkej kokoj reiks prigult, tegu geriau ant sofkutes, prie kompo mano kotletukus kerta.
Atsakyti
Vakar židinio kapsulę perkaitinau, tiesiog nenuėjau laiku perjungti į boilerį ir sumažinti liepsną, blyn, iš vidaus iškrito metalinė pertvara, sauganti nuo tiesioginės liepsnos patekimo į kaminą, vos įstatė, nes išlinko. Nafyg, atklausiau moralą biggrin.gif

Baikit su ta kariuomene, skaičiau delfi, kad tie šauktinių sąrašai netikri, gal tikrai be reikalo iš anksto nervinates.
Atsakyti