QUOTE(Merii @ 2019 01 15, 10:26)
Vakar katei suėjo metukai, gal įsižeidė, kad pamiršau Ateis pavasaris ir išsidūks lauke, namie aiškiai jai trūksta veiklos, nes net dieną mažai miega, o naktį aplamai daugiausia budi. Kartais jau pagalvoju antrą įsitaisyti, nes daugiausia visi laiko po du tris katinėlius.
tikrai Merri neapsigausi antra katinuką įsitaisius , tures bent su kuom naktimis dūkti ir tauo išsimiegoti leis arba ne
va sesės nors labai skirtingos tiek išvaizda, tiek caharkteriu, jei viena super drąsi prie bet kurio svetimo eina sveikintis, žiuri kad paglostytų, tai kita iš po lovos neišlenda kol tas svetys per duris neišeina o ir dar poto labai atsargiai
https://scontent.fpl...amp;oe=5CC93BBD
https://scontent.fpl...amp;oe=5CBB2E4C
o ta lentynėlę reikėjo nuimti, nes nulenke visai
vat as ir pagalvojau, kad Meri tavo katei truksta veiklos. Pazaist jai reik, kad nakciai aprimtu. Maniskiai ilgai diena pogulio miega, vienas net pas mama lovoj isitaiso. Net mama nebeveja, tik ja nervuoja, kai kaldra minkyt pradeda.
Lauke salta, saule lenda, tai dar sals. Reik eit malku ir sulnin vandens
Lauke salta, saule lenda, tai dar sals. Reik eit malku ir sulnin vandens
reiks jau menesio pabaigoje dairytis malku kitam sezonui, mums tik prie briketų ikurt bet vistiek reikia užsipirkti keliems metams i p0riekį kad būtų , nes tadaatvežimas nekainuoja, skelbimus permečiau o jau kainelės
Mano katinas jau trečia diena nepareina. Ar tik nebus kur paskutinę katinišką gyvybę padėjęs. Kirmijo ant sofos beveik mėnesį. O dabar gal jau katiniškos vestuvės prasideda, tai luposi lauk.
Mes statydami namą įsirengėme detektorius, jų laidai kažkur perdengimuose sudėlioti. Ir priduota saugos komandai. Tai jau buvo keli kartai, kai ką prisvilinus atlėkė apsauga. Dabar bent pasiskambina, paklausia, kodėl gautas kvietimas.
Šiaip tai gerai tas reagavimas. Mums kalakutas būtų namą padegęs. Kažkada parsivežiau kalakučiukus, paaugo truputį, išnešiau į aptvarą. Vieną draugai užpuolė ir aplesiojo kruvinai uodegą. Tada jam garaže padariau didelėje kartono dėžėje ligoninę. Didelė šildymo lempa buvo aptvare, tai padėjau tokią stalinę lanksčiu kotu. Parazitas kalakučiokas atsigavo ir bandė išskristi. Nuvertė tą lempą į pjuvenų patalus. Pjuvenos per ilgą laiką pradėjo smilkti , pilnas garažas dūmų. Suveikė signalizacija, atlėkė apsauginiai. Žiūri, stogas nedega, niekur dūmai nesiveržia, o signalizacija plyšauja kaip beprotė. Patikėkite, garsas pusę miestelio gali prikelti. Skambina man, parlekiu iš laukų su vaikais, puldinėjame po namą ir nerandame gaisro židinio. Signalizaciją išjungiame, ji vėl po minutės kaukia. Paskui dašuto garažą atsidaryti. Gi kalakutas dar cypsi toje dujų kameroje. Kaip tiik parvarė MB, tai užsirūstinęs šveitė kieman ir ligoninę, ir kalakutą kartu. Tada dar prisiklausiau neskelbtinos leksikos apie savo durną galvą.
Mes statydami namą įsirengėme detektorius, jų laidai kažkur perdengimuose sudėlioti. Ir priduota saugos komandai. Tai jau buvo keli kartai, kai ką prisvilinus atlėkė apsauga. Dabar bent pasiskambina, paklausia, kodėl gautas kvietimas.
Šiaip tai gerai tas reagavimas. Mums kalakutas būtų namą padegęs. Kažkada parsivežiau kalakučiukus, paaugo truputį, išnešiau į aptvarą. Vieną draugai užpuolė ir aplesiojo kruvinai uodegą. Tada jam garaže padariau didelėje kartono dėžėje ligoninę. Didelė šildymo lempa buvo aptvare, tai padėjau tokią stalinę lanksčiu kotu. Parazitas kalakučiokas atsigavo ir bandė išskristi. Nuvertė tą lempą į pjuvenų patalus. Pjuvenos per ilgą laiką pradėjo smilkti , pilnas garažas dūmų. Suveikė signalizacija, atlėkė apsauginiai. Žiūri, stogas nedega, niekur dūmai nesiveržia, o signalizacija plyšauja kaip beprotė. Patikėkite, garsas pusę miestelio gali prikelti. Skambina man, parlekiu iš laukų su vaikais, puldinėjame po namą ir nerandame gaisro židinio. Signalizaciją išjungiame, ji vėl po minutės kaukia. Paskui dašuto garažą atsidaryti. Gi kalakutas dar cypsi toje dujų kameroje. Kaip tiik parvarė MB, tai užsirūstinęs šveitė kieman ir ligoninę, ir kalakutą kartu. Tada dar prisiklausiau neskelbtinos leksikos apie savo durną galvą.
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 15, 08:14)
Labas
davikli turiu, dabar atjungta baterija guki. Buvo pajungtas, viena ryta kaip pradejo cypaut kas pora minuciu, neistveriau, istraukiau batareja. Vel pypsi Vyras klausia: o barareja atjungiai nuo kontaktu? Aisku, kad ne.
Meri, jei mano bent vienas katinas banditautu naktim, matyt, kojas surisciau. Man miegas sventas laikas. Mama naktim per miegus sneka, niurna, tai dar jei katinai ....Miega visa nakti, kaip seimininke.
davikli turiu, dabar atjungta baterija guki. Buvo pajungtas, viena ryta kaip pradejo cypaut kas pora minuciu, neistveriau, istraukiau batareja. Vel pypsi Vyras klausia: o barareja atjungiai nuo kontaktu? Aisku, kad ne.
Meri, jei mano bent vienas katinas banditautu naktim, matyt, kojas surisciau. Man miegas sventas laikas. Mama naktim per miegus sneka, niurna, tai dar jei katinai ....Miega visa nakti, kaip seimininke.
Labos,
sprendziasi siandien UK gyvenanciu europieciu likimas,zinios per visus kanalus.Kiek neramu.Nesiplesiu.
Sapniuk,davikliai jei pradeda cypset be jokios priezasties,reikia keist baterija.Pas mus buvo batareikiniai tie detektoriai,tai metuose kart nervuodavo,kol pakeiti,o dabar tiesiogiai i elektra pajunge,ramu.Ir tie batareikiniai labai jautrus,truputi kas is virtuves,jau ir spiegia.Dabar geriau.
Lyžuka, gražūs sesės katinėliai
Skambino personalas, šeštadienį planuoja reviziją ir perdavimą. Šiaip aš nežinau ką gydytoja nuspręs. Vistiek reiks eit dirbti, manau šią savaitę pilnai atsigausiu. Šeštadienį gal ir kokius laikinus akinius papigiaiskus turguj nusipirksiu, mačiau babulka pardavinėja.
Nafyg, gerai būtų šiltą sijoną susiūt, ko ta medžiaga voliosis Kad paprasčiau, darysiu kiaurą šone, kad į autobusą įlipt, nes ilgokas bus. Sunkiausia bus užtrauktuką įsiūt pataikyt.
Dėl priešgaisrinės, tai sutinku, man irgi pasiteisino. Esu rašius.
Iš Kaimuko, kad katiniukas sugryžtų
Skambino personalas, šeštadienį planuoja reviziją ir perdavimą. Šiaip aš nežinau ką gydytoja nuspręs. Vistiek reiks eit dirbti, manau šią savaitę pilnai atsigausiu. Šeštadienį gal ir kokius laikinus akinius papigiaiskus turguj nusipirksiu, mačiau babulka pardavinėja.
Nafyg, gerai būtų šiltą sijoną susiūt, ko ta medžiaga voliosis Kad paprasčiau, darysiu kiaurą šone, kad į autobusą įlipt, nes ilgokas bus. Sunkiausia bus užtrauktuką įsiūt pataikyt.
Dėl priešgaisrinės, tai sutinku, man irgi pasiteisino. Esu rašius.
Iš Kaimuko, kad katiniukas sugryžtų
tai va IK ir ne tik pavyzdžiu kartais keli eur gali išgelbeti gyvybę ir ne tik
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 15, 14:42)
tai va IK ir ne tik pavyzdžiu kartais keli eur gali išgelbeti gyvybę ir ne tik
Kokie keli eurai. Ten šimtai eurų, nes išvedžiota perdengimo plokštėse, suprogramuota su saugos tarnyba. Bet pasiteisino ne kartą. Pvz, jeigu trenkia žaibas netoliese ir sukyla įtampa, irgi pradeda žviegti. Dabar sustatė kažkokius įtampos nuėmėjus, sukalė į žemę gal 4 m strypą žaibo padidintai srovei nuleisto, dar visokių ten navarotų. Maniškis gi inžinierius, tai ką randa naujausio, būtinai ir jam turėti. O man tik piastrus skaičiuok jam.
Meri, siūkis susiaučiamą. Gi lieknėjo kas savaitę po kelis kg. Kad nereikėtų persiūti po kelių savaičių.
Užkniso šiandien, vis dinginėja internetas. Kalu buhalteriją, tai tik šnai ir dingsta . Vėl per naują kol prisijungiu.
Labas rytas.
http://www.enta.lt/n..._y4b1aOhFO4OtKs
Lyžuka,gal nuo tavęs netoli?Kaip mūms patiko su mb.
Na kas cia per nekalbejimo izadai Visos tyli. Na suprantu, Ingrida sodyba perka, Lyzuka jai padeda, o kitos kur?
As vakar vakare emociju nesulaikiau po mamos sneku: nebegyvensim kartu. Prablioviau visa vakara, dar ryte dadejau, o i jos kambari neinu. Vyras paskambino paklaust kaip babuliukas, nueinu - gyva Visa nakti nemiegojus, dabar nuo 12 val. tebemiega. Kvepuoja, periodiskai tikrinu
As vakar vakare emociju nesulaikiau po mamos sneku: nebegyvensim kartu. Prablioviau visa vakara, dar ryte dadejau, o i jos kambari neinu. Vyras paskambino paklaust kaip babuliukas, nueinu - gyva Visa nakti nemiegojus, dabar nuo 12 val. tebemiega. Kvepuoja, periodiskai tikrinu
Sapniuk,o nesinorėtų gyventi tarp miškų.Gaila jau per seni labai kažką keisti.Mes vis pažiūrime arčiau sostinės,arčiau vaikų. Galėtų bet kada atlėkti vakarienės. Tėvas be problemų pataisytų mašinas.
O dėl mamos,patikėkė mano mama kiek priverkųsi.Seni žmonės labai pasikeičia senatvėje.Mano a.a. babytė kokia gera buvo,paskui į senatvę tapo save tik mylinčia,apie kitus nebuvo nė minties pagalvoti. Visko bus.Tai dar tu gali išeiti kad ir į parduotuvę,babytė lipdavo net per langą,kodėl viena palikta.Mama rišdavo prie kėdės,kad galėtų išeiti nors maisto nupirkti.
O dėl mamos,patikėkė mano mama kiek priverkųsi.Seni žmonės labai pasikeičia senatvėje.Mano a.a. babytė kokia gera buvo,paskui į senatvę tapo save tik mylinčia,apie kitus nebuvo nė minties pagalvoti. Visko bus.Tai dar tu gali išeiti kad ir į parduotuvę,babytė lipdavo net per langą,kodėl viena palikta.Mama rišdavo prie kėdės,kad galėtų išeiti nors maisto nupirkti.