QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 10:21)
įdomus receptas ir tikrai negirdetas del to plikymo, tokius greitam valgymui su marinatu gdarem kažkada bet ten paprikutai lygiom dalim su kopustu ėjo, o neištyžta tas pekinesas?
Neištyžta , tik tokie permirkę labai gaivūs pasidaro. Ir ta rūgštelė ne paviršiuje , kaip įprasta salotoms, bet persmelkusi visą gabalėlį. Turiu daug šaldytų agurkų gabalėliais, bandysiu dar su jais vietoje paprikų.
Be to, pagaminu 5 litrų puodą, sukrenta per pusę, bet užtenka keliems pavalgymams.
Lyžuka, tos dvipusės juostos briedas kažkoks . Kiek bandžiau klijuoti plėvelę, tai po kokios savaitės viskas atlipo. Panelė buvo ant sienos tokius rėmelius suklijavusi, irgi nulakstė. Jeigu kas pragręžtų tau dvi skylutes lubose, dedasi tokie plastikiniai įmautukai, į juos įveržiamas medsraigtis. Tai ant tų medsraigčių U formos tokia geležėlė prisikabina, o ant jos jau gali nors ir jautį kabinti. Na nemoku teisingai paaiškinti.
Jurginėli, gal balerina patapai ? Tos ant pirštų vaikšto ir kojines suvaro.