Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 11:58)
kiek bandžiau nei per kur nei žalią nei virta mesa, tik guliašiukai visokie pirktiniai, skaniukai va tuos tai iki apsivemimo ėstų

tai gal taviskes is prigimties vegetares biggrin.gif Turi maniskiai ir traskiu, guliasiuku, skaniuku. Skaniukais juos bovija vyras, is delno.
Atsakyti
Lyžuka, kažkiek prineša purvo, bet kai lauke šlapia, tai prieangy valom kojas arba paguli ant kokio skuduro, kol apdžiūna, taga tik įsileidžiam. Draugelis jis mums ax.gif
Atsakyti
Lady ,sveikinimai,tik tolokai tas džiaugsmas bus unsure.gif
o močiute tapsi ar senelio žmona? biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 10:21)
įdomus receptas ir tikrai negirdetas del to plikymo, tokius greitam valgymui su marinatu gdarem kažkada bet ten paprikutai lygiom dalim su kopustu ėjo, o neištyžta tas pekinesas?

Neištyžta , tik tokie permirkę labai gaivūs pasidaro. Ir ta rūgštelė ne paviršiuje , kaip įprasta salotoms, bet persmelkusi visą gabalėlį. Turiu daug šaldytų agurkų gabalėliais, bandysiu dar su jais vietoje paprikų.
Be to, pagaminu 5 litrų puodą, sukrenta per pusę, bet užtenka keliems pavalgymams.

Lyžuka, tos dvipusės juostos briedas kažkoks . Kiek bandžiau klijuoti plėvelę, tai po kokios savaitės viskas atlipo. Panelė buvo ant sienos tokius rėmelius suklijavusi, irgi nulakstė. Jeigu kas pragręžtų tau dvi skylutes lubose, dedasi tokie plastikiniai įmautukai, į juos įveržiamas medsraigtis. Tai ant tų medsraigčių U formos tokia geležėlė prisikabina, o ant jos jau gali nors ir jautį kabinti. Na nemoku teisingai paaiškinti. unsure.gif

Jurginėli, gal balerina patapai ? Tos ant pirštų vaikšto ir kojines suvaro.
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2019 01 14, 18:12)
o močiute tapsi ar senelio žmona?  biggrin.gif

Siurprizas bus,nusprendė nepasirodyt iki galo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2019 01 14, 21:07)
Siurprizas bus,nusprendė nepasirodyt iki galo nestuke.gif  wub.gif

Čia tu pirmą kartą bobule patapsi ?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2019 01 14, 23:07)
Siurprizas bus,nusprendė nepasirodyt iki galo nestuke.gif  wub.gif

kaip faina,mano merginos irgi siurprizai buvo,tik sūnus nuo penkto mėnesio buvo laabai aiškus,parodė ką turi biggrin.gif
aš irgi laukiu,ne maniškių,bet artimo žmogučio wub.gif būsiu ,,krikšto močiute,, biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vaisingi metai nusimato? wub.gif wub.gif O mes toliau džiaugiamės jei kas iš vaikų užvažiuoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 14, 20:53)

Lyžuka, tos dvipusės juostos briedas kažkoks . Kiek bandžiau klijuoti plėvelę, tai po kokios savaitės viskas atlipo. Panelė buvo ant sienos tokius rėmelius suklijavusi, irgi nulakstė. Jeigu kas pragręžtų tau dvi skylutes lubose, dedasi tokie plastikiniai įmautukai, į juos įveržiamas medsraigtis. Tai ant tų medsraigčių U formos tokia geležėlė prisikabina, o ant jos jau gali nors ir jautį kabinti. Na nemoku teisingai paaiškinti. unsure.gif

žinau tą metodą, sūnus siulesi taip pakabinti, ale va galvoju apsiesiu ir be to biggrin.gif, deja matau, kad jau nepavyks, ir ant tokiu šudniekiu daugiau pinigu neleisiu mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
-4
Atsakyti
Darbe esu ant specialios lipnios juostos veidrodį pakabinus, tai žinokit laiko ir nekrenta, jau antr metai. Ji tokia plati, geltona, specialiai tam skirta. Matyt juosta juostai nelygi. Ir priešgaisrinis daviklis ant lubų kaba, nu laiko.
Dar iki penktadienio leido gydytis, d. duok sveikatos tai gydytojai ir jos šeimai.
Katė naktį belipdama virš galvos veidą drykstelėjo iki kraujų, ką tu ją bausi ar sakysi, gi durnas daiktas, esu pagražinta, gal dešimt cm perrėžė. Kažko buvo labai nerami, trečią nakties daviau papildomą konservą, kad eitų miegot, bet kur tau, davėsi, išmoko spintelės stalčių atidaryti ir traukti kas papuola, teko kaip mažam vaikui esant, surišti už rankenėlių. Ot, meškėnė, kai supykstu taip ją vadinu arba čigonka biggrin.gif
Atsakyti
Labas

davikli turiu, dabar atjungta baterija guki. Buvo pajungtas, viena ryta kaip pradejo cypaut kas pora minuciu, neistveriau, istraukiau batareja. Vel pypsi blink.gif Vyras klausia: o barareja atjungiai nuo kontaktu? Aisku, kad ne.

Meri, jei mano bent vienas katinas banditautu naktim, matyt, kojas surisciau. Man miegas sventas laikas. Mama naktim per miegus sneka, niurna, tai dar jei katinai ....Miega visa nakti, kaip seimininke.
Atsakyti
pas mus visuoe kambariuose tie dumininkai yra smile.gif irdar vienur galvoju dėl smalkiu pasistatyti, bet tie jau brungus tai vis atidelioju smile.gif
Atsakyti