Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 09:14)
ir sniego turėjom ir atsikasem smile.gif ir atodrekis šiandien balos visur, žodziu bent du metu laikai per savaitgali pasikeitė drąsiai smile.gif

Tuoj bus kaip toj pasakoj dvylika mėnesių, dar visko per žiemą matysim biggrin.gif

Labai gerai ta spintelė įsikomponavo, nu negaliu pakęsti, kai visur mėtosi tie džiletai, putos, odekalonai, dabar bent nesimatys. Ir su rozete, apšvietimu, galės turkštis kiek širdis leidžia biggrin.gif

Blogai matau, senatvė, tai su klaidom pavarau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 14 sausio 2019 - 08:25
QUOTE(Merii @ 2019 01 14, 08:24)
Tuoj bus kaip toj pasakoj dvylika mėnesių, dar visko per žiemą matysim  biggrin.gif

Labai gerai ta spintelė įsikomponavo, nu negaliu pakęsti, kai visur mėtosi tie džiletai, putos, odekalonai, dabar bent nesimatys. Ir su rozete, apšvietimu,  galės turkštis kiek širdis leidžia  biggrin.gif

Blogai matau, senatvė, tai su klaidom pavarau  biggrin.gif

nu tikėkis Merri bigsmile.gif , kad ten bus ir laikoma, o ne tau reiks eit iš paskos surinkinet mirksiukas.gif

tau gal Merri reikia atskiru akiniu skaitymui? čia jau katarakta ne prie ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 sausio 2019 - 08:37
Lyžuka,maitiname- perku kiaulės galvą,kapojame,verdu su koše ir valgome.Valgo ir sausiaką,bet nelabai. ax.gif O buo maitintas matyt pigiausiu sausiaku,nes kai paėmėme atidavė likučius. bigsmile.gif bigsmile.gif Bet dabar sumitęs koks gražiai kavalierius. wub.gif wub.gif Pargriauti mane nėra sunku. mirksiukas.gif
Dairytis pradedu sėklų,pati nežinau dar ko noriu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 14, 08:34)
Lyžuka,maitiname- perku kiaulės galvą,kapojame,verdu su koše ir valgome.Valgo ir sausiaką,bet nelabai. ax.gif O buo maitintas matyt pigiausiu sausiaku,nes kai paėmėme atidavė likučius. bigsmile.gif  bigsmile.gif Bet dabar sumitęs koks gražiai kavalierius. wub.gif  wub.gif Pargriauti mane nėra sunku. mirksiukas.gif
Dairytis pradedu sėklų,pati nežinau dar ko noriu? ax.gif

tai va kad mūsiškis irgi nori pasimeilinti bet ne visad tas švelniai gaunas smile.gif, O paleist nelabai galiu taip laisvai nes gatve judri, priešais laiko dažnai paleistą kalę, tada jau jokie "negalima" neveikia, nors jie ir žino kad i gatve galima išeiti tik tada kai pavadis mano rankose . tikrai protingi šunys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 14, 09:29)
tau gal Merri reikia atskiru akiniu skaitymui? čia jau katarakta ne prie ko

Reikia, tik profesorius sakė palaukti vasario, nes turi regėjimas nusistovėti. Dabar nėra prasmės ir turiu pakentėti. Kai ką skaitau, turiu lb fainą lūpą, kuri pagelbėja.
Nesuprantu ko džiūsta nolinė lapų galiukai, ką netaip darau. Pas mane tos mažosios, stalinės.
Papildyta:
Sapniuk, o kaip tu ta širdį apdoroji katinukams? Ir kiek duodi|
Atsakyti
Pas mane gyvūnai tai jokio sausiako nematę. Katinui įpilta, bet suka nosį. Atėjęs rėkia tikros mėsos ar varškės sūrio.

Plikytos salotos tai kažkada buvęs labai populiarus receptas iš kopūstų. Negi neatmenate, prieš kokius 20-25 metus vos ne ant visų palangių rauginosi.
Pritaikiau pekinams, dar skaniau.
Supjaustau kelias galvas pekinų, turėčiau gražiais keturkampiais, bet kaip jau išeina. Įtarkuoju kelias morkas per stambią tarką. Dar porą paprikų šiaudeliais. Galima įmesti žiupsnį krapų iš šaldiklio. Viską permaišau.
tada verdu marinatą. Litras vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos. Kai užverda, įpilu 100 g acto. Dar reikėtų pilti 100 g aliejaus, bet man per daug. O ir puodo nesinori plauti, tai aliejų jau supilu ant salotų, kiek dieta leidžia. Karštu marinatu užplikome salotas ir reikia paslėgti. Dėti kur ant šaltos palangės ar į šaldytuvą , bent jau 12 val. Šiaip kitą dieną skaniausios.
Galima daryti su paprastais kopūstais. Tik pjaustyti smulkiai.
Atsakyti
įdomus receptas ir tikrai negirdetas del to plikymo, tokius greitam valgymui su marinatu gdarem kažkada bet ten paprikutai lygiom dalim su kopustu ėjo, o neištyžta tas pekinesas?
Atsakyti
Labas

Meri, sirdziu, inkstu kasaram neapdoroju niekaip. Jei didele sirdis - puse jos vienam paedimui trim galvom. Bankrotas, bet negaila del gyvuliuku.
Atsakyti
Gal kuri nusimanot super duper tvirtose dvipusese lipniose juostose, jau kaip mane nervina kai nukrenta nuo ludu tie dumū detektoriai naktį biggrin.gif , garsas iš miegu toks, kad namas griūtų buna blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sapniuk, savai kada pabandysiu, ačiū.
Nesuprantu, lygtais šlapdriba už lango.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 01 14, 11:40)
Sapniuk, savai kada pabandysiu, ačiū.
Nesuprantu, lygtais šlapdriba už lango.

kiek bandžiau nei per kur nei žalią nei virta mesa, tik guliašiukai visokie pirktiniai, skaniukai va tuos tai iki apsivemimo ėstų
Atsakyti
sveikos 4u.gif

tai sniegas, tai lietus blink.gif blink.gif blink.gif

Ingridėl, gražus draugužis wub.gif wub.gif

Kaimietukės receptas neregėtas, reiks kadu bandyt biggrin.gif

praplyšo kojinės, aulai sveiki, tad mezgu iš naujo pirštus ax.gif
Atsakyti