Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

a ko, negalima su svetimais? Visi is pradziu svetimi buna.... ax.gif

Labas
Atsakyti
Oi IK,prajuokinai. mirksiukas.gif
Kad priaugo sukulentų,kišau kišau į vazonus ,nešiau nešiau laiptinėn kur tik įmanoma.Prieš metus gavau kursuose po lapelį,kad priaugo...... bigsmile.gif Ir kaktusų įvairiausių.Atrodo ir pridovanojau,prisodinųsi į vazas su smįliuku,vistiek,kad priaugo. ax.gif
Nebe atlaiko elektra namuose,kai viską sujungiu.Tai kas per laidai?Vogė statybininkai po perkūnais. bigsmile.gif bigsmile.gif
Sapniuk,o tai turi jau pakankamai stažo,kad nebe reiks mokėti PSD? blink.gif
Atsakyti
neturiu, Ingrida, cia kitas reikalas ax.gif

Su laisves gineju diena lithuania.gif
Atsakyti
Apsirijimas padarė savo ir ne mano naudai, na, bet vistiek ne taip blogai biggrin.gif

Tuoj bus penkios valandos, tiek trunka spintelės kabinimas virš WC kriauklės ir kažin ar sulauksiu pabaigos. Stengiuos būt rami ir nepaleisti kakarinės rolleyes.gif Įrankiai po visą virtuvę... biggrin.gif

Ryt pas gydytoją. Jau kaip ir į darbą noriu, Pasiilgau žmonių, veiklos.
Kažin ar prieskoniai, nemalti, sensta? Turiu po tris metus senumo, ar mest?
Atsakyti
Labukas
Kam sveikatos glėbys,kam linkėjimų
Orai nesąmoningi,tai šąla ,tai sninga,tai lyja
Sėklų jokių dar neklibinu,reiktų agurkais pasidomėt,ką beturiu
Klubo sąnarys streikuoja,reikia iki daktarų pėdint,bet jezusėliau aukštielnykas,kol atras kame problema ir noras atšoka
Atsakyti
Meri, ir pas mane tas pats. Kabino šviestuvus. Sugalvojau Kalėdoms atsinaujinti, tai atkeliavo praeitą savaitę. Sunervavo, kad taip ilgai užtruko. Gal kad vienas iš UK, kitas iš vokiečių. Liko dar vienas pakabinti, bet gal jau rytoj.
Lady, nueik, duos biuletenį, namie šiltai pabūsi.
Atsakyti
Jau kaba spintelė wub.gif Kaip pagal paveiksliuką gerą išrinkau, su rozete, apšvietimu, beliko nupirkti stalviršio ir pratęsti kriauklės spintelę, nes pažiūrėjau, kad ūkinė nesižiūrės.

Lady, byra mūsų sąnariukai, bet jau ne bėda, mokslas toli pažengęs 4u.gif

Iš kaimuko, kokius šviestuvus pirkai, pasirodyk.
Man tai toršero reik, bet kuris patiktų, tai ir kaina oho ho, kad ir su akcija atrakcija. Na bet tokie pirkimai tik pirmąkart būna skausmingi, paskui greit pasimiršta biggrin.gif
Atsakyti
Tai biuletenis ne problema,negaliu bent 2 mėnesius kol kas jo imtis,na laukiu kol dukra pagimdys,matysiu ar skrisiu aplankyt,o biuletenis jau po to būtų
Atsakyti
Meri, pas mane ties židiniu bra ir virš valgomojo stalo šitokio stiliaus, tai ir virtuvėje dar vieną pakabinome, man prie šaldytuvo tamsu, pirkau, kad visi vienodi būtų

https://www.ekoliume...t_900-10ac.html

O laiptinėje kabinome tokias žvakes su dzinguliukais, nes ir hole panašūs. Dešimt metų gyvenu, o laiptinė buvo be šviestuvų. blush2.gif Vis nerasdavau tinkamo stiliaus. Mano bėda, kad jeigu įsivaizduoju, kaip turi būti, tai ieškau tik to, kas galbūt pasaulyje neegzistuoja.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,gražu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, gražus šviestuvas, toks nematytas wub.gif
Pas mane yra truputį problemos, statybininkai pragęžė lubiniams įmontuojamiems led šviestuvams skyles, tai viskas būtų tvarkoj, bet dvi skyles pataikė tiesiai ties pakabinamų lubų sijų ir tokie patys, kaip visur, įleidžiami šviestuvai netelpa, tai niekaip nesugalvoju ką t pritaikius, kad nesipjautų. Taip ir stovi skylės.
O virš vitrinos svajoju priklijuoti led juostas, kai leis finansai, nes pusę vitrinos užstoja lubiniai stovai su augalais vietoj užuolaidų. Man patinka turėti aug gėlių smile.gif Ir aplamai, jei leistų sąlygos, norėčiau palmės. Nežinau kodėl, gal kad pas globėją buvo ir sentimentai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 14 sausio 2019 - 08:16
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 11, 16:54)
Lyzuka, na kokia vasara, pavasaris i pabaiga ax.gif

šiaip netgi vidurys pavasario biggrin.gif, nes praeitą gegužį tai jau karščiai buvo nerealus, o ten dar matau žydi ankstyvosios tulpes smile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2019 01 12, 16:18)
Tai puikiai pabuvome miške.Dabar turėsiu sargą-draugą važiuojant grybauti,

gražuolis wub.gif
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 12, 16:58)
.Pasiėmėme kažkokį neproporcingą ilgomis kojomis,maitintą tik sausu maistu.Atšėrėme,tapo labai gražiu protingu vilkšuniu,jaunas kažkur apie du metus,

tai kuom dabar šeriate? Mes tik sausu nuo gimimo seriam ai dar mažiukui tokiu konservu pirkom, o šiaip jie geriečiai tik kartais nepaskaičiuoja savo jegos kai šokineja aplink biggrin.gif
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 01 12, 17:09)
Gražuolis smile.gif
Maniškis tai ir lauke, ir troboj. Miega tai troboj prie lovos biggrin.gif Jei mes viduj, tai ir jis su žmonėmis, jei lauke esam, tas irgi.

bet tai grindų nepripurvina, kai taip marširuoja pirmyn atgal ypač tokiu oru?

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 01 13, 12:51)
Ingrida, tavo abu augintiniai gražūs. Ypač vyresnis. tongue.gif

Meri ir aš vakar apsirijau. Pasidariau dvejų rūšių salotų : silkės su ananasias ir pekinukų plikytų. 

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kas čia per plikytos salotos? prašom plačiau mirksiukas.gif
QUOTE(Merii @ 2019 01 13, 16:37)
Tuoj bus penkios valandos, tiek trunka spintelės kabinimas virš WC kriauklės ir kažin ar sulauksiu pabaigos. Stengiuos būt rami ir nepaleisti kakarinės  rolleyes.gif  Įrankiai po visą virtuvę...  biggrin.gif

Kažin ar prieskoniai, nemalti, sensta? Turiu po tris metus senumo, ar mest?

mes priešingai išmetem abi spinteles voniose perėjom ant veidrodžiu, kažkaip erdviau atrodo , o ir šiaip pokyčiu norėjosi smile.gif o ir ta apšvietima per metus koki karta tik panaudoju ir kaip taisykle paskui pamirštam išjungti

manau viskas sensta, išsikvepia tie prieskoniai, pliusdarneaišku kada jie aplamai nuskinti ar surinkti yra gal dar +10 metų biggrin.gif

Sveikos smile.gif

ir sniego turėjom ir atsikasem smile.gif ir atodrekis šiandien balos visur, žodziu bent du metu laikai per savaitgali pasikeitė drąsiai smile.gif

mums lauko reiks atsinaujinti šviestuvai, vienas patyrė moralinę traumą biggrin.gif, kai atbuliniu sunus užvažiavo kiti irgine kažką tuo labiau keičiant viena reiks ir kitus keist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 sausio 2019 - 08:22