Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 01 09, 06:08)

Labas rytas.
Na nepykite bet man pievagrybiai-žolė ir tiek.Savaitgalį atidariau šaldytų voveraičių indelį,tai dėjau visur ir į kotletus ir į varškėčius. mirksiukas.gif

Laba ryta,

buvo zem nulio nakti,jau salta cia rimtai.
Ingridel,as irgi neziureciau i juos,jei buciau Lietuvoj,savo susigrybauciau,bet,kai savu naturaliu grybu neturiu,tai tarp tu pievagrybiu yra tokie vidutinio dydzio rudesni tokie,tie labai skaniai kvepia grybais ir as juos valgau,kai pasiilgstu.
Atsakyti
mERRI SILIKONINI KRAIKA NAUDOJI? nEBANDEI TOKIO:
https://www.senukai....-plus-10-l/34w5

SUPER DALYKAS PIRMIAUSIA. kad geriausia bent man iš visų kraiku kvapus sugeria, galima nuleist į klozeta, nors aš to ir nedarau o ir skalsus šiaip, sušoka gerai, prie dugno nelimpa indų, aš perku maišais po 40 l ilgam užtenka

kaip čia vis tos raides peršoka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 sausio 2019 - 11:19
Tai aš perku 16l didelius maišus silikono per akcijas iš senukų. Veislyne ant jo darydavo, tai kol kas nenoriu nieko keisti, nes man patogu ir ekonomiška. Pavasarį eis į sodelį kapstyt biggrin.gif
Prie akvariumo šiandien neprilysiu, nieko neveikus, nėra jėgų, o prie jo yra kas veikt.
Suvalgiau trys šaukštus ryžių prie mėsos su žaliais žirneliais, aišku, klioptelėjau ir lieso majonezo pusę šaukštelio, kaip ir negerai. Psio, db keturias valandas tik vanduo iš krano biggrin.gif
Atsakyti
Vau, kokios jūsų katės ponios panelės su geromis manieromis. wub.gif
Maniškis tai gudrus chamas ir paprašaika. Vos tik įkišu atšildyti mikrobangėje mėsos šmotą, jau ir tupi " miau miau" Įmetu į jo lėkštelę, tai jeigu gerai neatšilusi mėsa , išgraibo ir velka per visą virtuvę kur šilčiau. Paskui turiu valyti tą šliūžę. Higienos reikalais dažnai išmetu už durų. Tik rūpužiokas slepiasi. Įlenda priestate po lentomis, netoliese į smėlį pridirba. O į savo tualetą tik tada, kai jau nėra kur kitur įlisti. Greičiau šalčiai praeitų, tada galės nakvoti šiltnamyje. Įmetu ten ruloną šiaudų, pasidaro urvą ir miega.
Atsakyti
Vistik sutvarkiau akvą, jau ramiakas. Dryžuotas šamas taip ir neišlindo iš ąsočio, saugojo savo vietą biggrin.gif Jau toks juokas ima, taip stengėsi klounai, dviem, trim aukštais sulindę, jį išgrūsti, tas nė krust. Įdomus jis, gaila, kad tik tamsoje išlenda, ne plaukia, o tarsi begioja vandenyje kaip koks voriukas bigsmile.gif
Siūlė pirkt žuvį drambliuką, įdomi, bet man po vieną nesižiūri, o jau nėra vietos ir perdaug būtų įvairovės. Senatvėje auginsiu diskusus, jau tokie gražūs, neina nuo jų akių atitraukt, pasvajojau biggrin.gif
Atsakyti
Didelės žuvys gražu.
kažkada ir aš turėjau akvariumą. Paskui per savo durnumą išmarinau visas iš karto žuvis. Tuo ir užbaigiau žuvų ūkį.
Na, ruošiatės šalčiams ?
Atsakyti

Labas rytas.
Šįryt rodo -15.5 bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas 4u.gif

-12 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ir pamus -12, bet šalčiau būna prie kokiu -3 su vėju, visai neblogas toks oras smile.gif, ateinančią naktį pranašauja dar didesnius šalčius mirksiukas.gif
Atsakyti
ryte -16 blink.gif

verdu su pievagrybiais sriuba, kad bus valgoma, ner garantijos biggrin.gif Vakar, prisiskaicius prognoziu, net antra kaldra uzsimeciau, maza ka tongue.gif

Reik iki turgelio nueit ir iki ciestos katinams sirdziu.

Labas
Atsakyti
pas mus nukrito tik smile.gif iki -10 reiškia naktis šalta bus rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
Malkų yra, šviesa yra, nagi išgyvensime. tongue.gif
Dukra pietums bedieviškai skaniai iškepė vištų kulšeles. Rankovėje, su obuolių sultimis, bulvėmis ir kažkokiais mandrais prieskoniais, Ai, gal grietinėlės dar dėta. Bet jau bulvių skonis - kažkas nerealaus su tuo išsiskyrusiu padažiuku. wub.gif
Atsakyti