Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 01 08, 13:44)
skaniai skamba, bet kaip susitart su staciamalkio orkaite, kad ji 180 laipsniu isspaustu biggrin.gif Jauciu, kad beviltiskas monologas butu biggrin.gif

A ko negali kates?

Nu jo,as apie tokias net uzmirsus,kad buna. wub.gif Tai jokios virykles daugiau neturi,tik staciamalke?? wub.gif

Gyvenu miesto centre,kambariniu kaciu nenoriu,man nusizengimas gyvulio prigimciai,o miesto centre gyvenant,kate greit zutu lauke.
Daug esu auginus LT.Nuo vaikystes visada budavo namie 1-2 kates.Paskutine palikau savo name brolio seimai priziuret,kai isvykau i UK,bet pakliuvo po masina greit man isvykus,buvo labai skaudu,nes galvojau gryzt po 6 men,rast ja,bet nei ji manes lauke,nei as begryzau,nuo tada mano meile katems tik per atstuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 sausio 2019 - 15:57
aisku tada 4u.gif

na as ir centre gyvenu, bet mano katinai po lauka vaiksto, kai nori. Na kokio dydzio musu miestas, tai toks ir centras ax.gif

Na turiu dujine, net orkaite veikia, bet as ten nekepu. Jau Lyzuka mano trioba reciu pavadino, o tu galvoji, kad as vasara staciamalki pleskinu biggrin.gif
Atsakyti
tai tas stačmalkis tai tik stačios malkos telpa? Parūpo čia ir man bigsmile.gif , tai gal labai ilgai kurenas kai užkrauni toki?

Luety, aš tai galvoju kad kates sugeba labai prisitaikyti ir žiurint i savo dvi kambarines nematau jokiu vargo ženklų smile.gif, o laukan leisti irgi širdis neduoda kai viena katę 3 metų mašina suvažinejo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 08, 16:14)
Jau Lyzuka mano trioba reciu pavadino, o tu galvoji, kad as vasara staciamalki pleskinu biggrin.gif

Sapniuk, 100 princesęs pabučiavimu ir atsiprašymų wub.gif jei ikrito tau šitas palyginimas , beje ten kiek pamenu tikrai buvo plačiąja prasme pavartotas mirksiukas.gif
Atsakyti
na turetu stacios statytis, bet as jas gukdau, man taip paprasciau. Na kokline sienele ir pakura, na paprastas pecius, gal tik pas mus taip vadina ax.gif

Pabuciavimai primti yahoo.gif Kokia dar placiaja, net labai siauraja, kai parasiau, kad prisilo trioba iki 16 laipsniu biggrin.gif Juokingai susiskaite retis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 08 sausio 2019 - 16:37
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 08, 10:42)
manau tas diabetinis šokoladas kaip vegan ledai, jei eiliniai grietininiai turi apie 250 kcal - 100 gr tai vegan visus 300 biggrin.gif , O ESMĖ KAD privaryta kokosų aliejaus ir sojos pakaitalo pienui ...

Meri, tu šaunuolė. wub.gif

Sapneli, už išgelbėtą vieną iš katiniškų gyvybių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pievagrybių ir aš šiandien papirkau. Labai jau gražūs buvo. Pirkau du picos papločius, tai gaminau kažką panašaus į picą, tik be pomidorų padažo. Pakepiau pievagrybius su svogūnų ir krūtinėlės gabaliukais, įpyliau grietinėlės, sudėjau ant blyno, patarkavau sūrio ir orkaitėn. Labai jau sotus reikalas. Vyrams dar prireikė jelapenų, tai graibė iš stiklainio ir rijo tą picą aštrumu užsikasdami.
Šiaip man labai skanu lietiniai su pievagrybiais. wub.gif wub.gif
Iškepu lietinių kalną ir meistrauju įdarus. Dalis su varške, dalis su obuoliais, dar su grybais ir su fermentiniu sūriu. Mat visų šeimos narių skirtingi skoniai. Dukra suka nosį nuo varškės, tėtukas nuo fermentinio, aš nuo bananų Labai talpiai dedu į tokią ilgą stikline formą, aptrupinu sviestu ir kišu orkaitėn

Skauda ranką. Šiandien nesėkmingai per skubėjimą išsitėškiau ant lentų. Tiksliau, puoliau į padėtį, kokia atsispaudimai daromi. blink.gif Tikiuosi, niekas neskilo, mano kaulai kaip mamuto. Pasišildžiau riešus per vakarą su šiltu bambaliu, baigia praeiti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

negriuvinėkim ir saugokim savo kauliukus, keliukus ir kitus gėrius 4u.gif biggrin.gif

Meri, tu šaunuolė 4u.gif

Vasaremos Karaliui ilgiausių metų 4u.gif

nieko gero neveikiu, eglutę išrengiau, svogūnus suskyniau-bus kelioms skanioms salotoms bigsmile.gif

skaitau toliau detektyvus, dabar Mirusiųjų inspektorių-gera mirksiukas.gif

su pievagrybiais verdu sriubą, prie silkės su svogūnais, dar supelijusiu sūriu įdarau ir orkaitėj užkepu-bernams tinka bais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 08 sausio 2019 - 22:00
Sveikos smile.gif

itin retai perku pievagrybiu, nebent ant picos kai kepu, o kepu tai pora kart į metus mirksiukas.gif

na ką laukiam šalčių nors mačiau jau gismeteo nubrauke biggrin.gif visus tuos -30 biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

mačiau tik -17 mums žada, užteks biggrin.gif
Atsakyti
pasmus jeigu mėnesiui žiūret tai daugiausia 30 dienai -19 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 sausio 2019 - 08:10
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na nepykite bet man pievagrybiai-žolė ir tiek.Savaitgalį atidariau šaldytų voveraičių indelį,tai dėjau visur ir į kotletus ir į varškėčius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Negązdinkit, gerai būtų visus šalčius namie pratūnoti biggrin.gif
Laukiu kurjerių, pagaliau užsakiau pakabinamą spintelę virš praustuvo, prie to pačio katei silikono, konservų. Kol nedirbu kažkaip tas pinigas ne taip greit išeina, o ir susitvarkyti nors vieną kampą norisi.
Bliamb, dar ta akis apsitraukusi, kaip ilgai. Pratęsė nedarbingumą ir gerai, neskiriu vieno - dviejų centų. Būtų problematiška taip dirbt. Stebiuosi, kad neskubina valdžia į darbą, gal po mano pasakymo, kad valstybė į mane investavo dešimt tūkstančių ir jei supuliuos ir prarasiu regėjimą, kas atsakys. Ar norite, kad likčiau akla. Na čia profesoriaus žodžius atkartojau, taip mums palatoje sakė iškart po operacijų. Žinau, kad nėra kam dirbti, bet čia ne šiaip sau gulinėju. Gal kitiems, kurie mažiau ligų turi, greičiau sugyja ir atsistato regėjimas.
Ai, tiesa, vakar turėjau nuostabų reginį, katytė ėmė iš indelio konservo ir iš lėtenėlės ėdė, nors imk ir šaukštelį tarp nagų įdėk, ot, meškėnė biggrin.gif , tyngi lenktis.
Atsakyti
Merri viena iš kačių irgi pas mus būna, kad taip ėda, išleidžia nagą, pasmeigia ir tada nuo jo kramto jau biggrin.gif, bais inteligentiška katė mirksiukas.gif
Atsakyti