Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 05, 18:59)
Merii visumoj rezultatas labai geras jeigu į menesi po 6 kg tai  po metu  būtum monikenė  mirksiukas.gif

aga, gerai būtų biggrin.gif Prieš dešimtmetį, kai kūdinausi, maziausiai ką pasiekus buvau, tai kiek pamenu, 80kg, bet tada ir sportavau treneruoklių salėje ir kasryt begiojau. Dabar nebent kas už lenciūgo ištemtų į stadioną su visa lova biggrin.gif
Vakar nusipirkau becukrio šokolado, nu visai ir nieko skonis, valgyt galima, na bet kolorijų jame kiek blink.gif , jokio malonumo jas įvertinus. Žiūrėsim kaip čia toliau eisis smile.gif
Atsakyti
Stovi becukris šokoladas,paragavome,nu ne tas.
Labai patiko spektaklis.Taip buvau skeptiškai nusiteikųsi eidama,o čia tekstas originalas,o vaidinama šias dienas. mirksiukas.gif Tartiufą vaidino Giedriukas,tai jam užtenka išeiti ant scenos ir visi jau juokiasi. biggrin.gif
Pirmą kartą matėme tokį spektaklį,pusę spektaklio ant scenos,kita pusė ant laiptų užkulisiuose filmuojama ir rodoma ekrane. bigsmile.gif Ir svarbiausia ištisai visi rūkė ir ant scenos ir užkulisiuose,sėdėjome tabako dūmuose.Ir filmuoja,kaip pūčia dūmus į kamerą.Galvojau mb išeis nuo pusės,iškentėjo. ax.gif Sakė Verygai parašys. biggrin.gif
Nemažai imtymių scenų buvo,už tai tik nuo 14 metų leidžiami.Giedriukas pusę spektaklio vaidino tik su triusikais. bigsmile.gif Vienu žodžiu,jei išeis būtinai pažiūrėkite. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Be pridėtinio cukraus šokoladai nėra tokie skanūs, mažiau pasitenkinimo biggrin.gif

O kur mūsų draugė Para? Ateik, pasiilgom 4u.gif

Svoris dar pakrito bigsmile.gif Nu sunku tas keturias valandas išbūt ko nenugriebus į pilvą..., net sakyčiau žiauru. Pritūpimų daugiau dešimt niekaip, tingulys ima viršų.
Atsakyti
Labas

Meri, gal tu buvai iipratus uzkandziauti tarp pagrindinui valgymu? Tada taip. As, kai valgau dazniausiai tik du kartus, tai man tarpai didesni nei 4 val. Man net prie kavos nereik jokiu saldainiu, sausainiu, torciuku ir kitu suduku.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 01 06, 10:56)
Be pridėtinio cukraus šokoladai nėra tokie skanūs, mažiau pasitenkinimo  biggrin.gif

O kur mūsų draugė Para? Ateik, pasiilgom  4u.gif

Svoris dar pakrito  bigsmile.gif  Nu sunku tas keturias valandas išbūt ko nenugriebus į pilvą..., net sakyčiau žiauru. Pritūpimų daugiau dešimt niekaip, tingulys ima viršų.

O kiek aplamai kartų valgai per dieną?

Mačiau fb kaip viena moteris 75 kg numetė tik įdomu kuriam laikui...

Iš vis nėra jokio potraukio saldumynams, jei ką šaukštas medaus juos puikiai pavaduoja mirksiukas.gif , o kava skaniausia viena arba kartais su obuoliais ar mandarinais biggrin.gif
O tarp valgymu pabandyk ananasų jie apetitas mazina, bent jau taip rašo mirksiukas.gif
Tai šventėt tris karalius?

Žiurinėju jau sklepus bigsmile.gif ale tik seni svogūnėlių dar ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 sausio 2019 - 18:08
O aš šiandien naują kastuvą nusipirkau naujam sezonui. mirksiukas.gif Pilną amarilių parduotuvėse,gaila nėra vietos namie. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 06, 18:21)
Meri, gal tu buvai iipratus uzkandziauti tarp pagrindinui valgymu? Tada taip.

niu taip, buvau mėgėja užkandžiauti ir apie tarpus nieko nežinojau, kol paklausiau klauskite daktaro per teliką. Dar Para minėjo, kad išbandžius ir veikia, tai prisiminiau biggrin.gif
Turbūt antrąkart kursiu, kažko sparčiai vėsta namai. Man paskutiniu metu šąla pėdos ir rankos, o atsigulus miegoti užeina drebuliai, lyg temperatūros turėčiau. Bet gal čia nuo vaistų. Lb nuodas jie.
Papildyta:
Mačiau ir aš gražių amarilių, bet nemoku jų auginti, arba suserga arba supūdau.
Atsakyti
kai apie sklepus kalbesit, kalbekit garsiai, kad as girdeciau biggrin.gif

Buvau mero apdovanojimuose, isklausem koncerta, grupe is S raides, gale Z. du akordeonai, birbyne ir kazkoks istrumentas i bugnus panasus, uzkrito pavadinimas galvoj ax.gif Labai sauniai vaikinai grojo. Buvo nustebinti, kai meras jiems dovaneles iteike ir graziai ipakotus po tris butelius firminio musu alaus ,,kupiskenu vestuves", pasakes, kad jei kur uzklimsit su masina, isgersit po buteli, numigsit ir ziurit jau atlydys biggrin.gif Nuejom su draugyte dar i suchine, gryzau po penkiu.
Atsakyti
Labas vakaras.
Aš nešvenčiau trijų karalių, nes turiu savo karalių - vakar buvo vyro gimtadienis, turėjome svečių, tai vakar ištempiau begalę indų, o šiandien juos visus reikėjo sudėti atgal ax.gif
Merii, tie 300 pritūpimų gal jauniems tinka, mačiau laidą, kad po 40 -ties negalima persistengti su pritūpimais, nes sąnariai susivaro.
Aš esu badavusi 12 dienų, seniai tai buvo, prieš 25 metus, tuomet neturėjau dar viršsvorio, tipo, dėl sveikatos badavau. Kiek numečiau kg, neprisimenu dabar, tie kg grįžo, bet galvos skausmai praėjo, ilgam praėjo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vasarema,taviškį su praėjusiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visas kelias mėlynas,pati kalta,išpyliau iš bačkos vandenį,pasidarė po sniegu čiuožykla,du kartus klupau ant to paties kelio,bet koks skausmas.Dabar visas mėlynas kelias. mirksiukas.gif
Nu nežinau eklerai su sūria varškyte,ne tas ne tas. ax.gif Pakepinau atrodo dar lašinukus su svogūnais ir voveveritėmis,dėjau į varškę,bet kažko trūksta.Norisi vis tiktai saldžio įdaro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 06, 19:11)
kai apie sklepus kalbesit, kalbekit garsiai, kad as girdeciau biggrin.gif

Sapniuk, tai ir tu gali juose apsilankyti biggrin.gif ir pamačius kažką ypatingo garsiai šaukti tongue.gif kadmus užvesti ant kelio mirksiukas.gif

Vasernama, tai tavo karaliu irgi su gimtadieniu bigsmile.gif

Ingrida imk nors 4u.gif jei ir nepades tai bent jau nepakenks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 sausio 2019 - 11:10