Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na, tai panašiai ir turėtų būti. Pas mane 280m šildomo ploto, Reikėtų paskaičiuoti kainas. Kol kas malkomis varome, tik man per šalta. Vakare 20 laipsnių, ryte jau tik 18.Turime dešimttonę akumuliacinę talpą, bet vis nėra kada ją pajungti. Kai inžinierius vietoje, tai niekam kitam neleidžia. O pačiam laiko nėra. blink.gif

Lyžika, gal jau augalus lenkuose žiūrinėji ? Knieti man, nors tu ką. Priklausomybė, sunkiai gydoma.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Eilinis savaitgalis,prikeliame pusę šešių,grandant šaligatį. bigsmile.gif blink.gif Gal kiti ne tiek jautrūs? bigsmile.gif
Vakare laukia spektaklis Tartiufas Koršunovo statymo,sūnui patiko,man to periodo kūriniai,nežinau nežinau........... ax.gif
Atsakyti
Ingrida, smagaus vakaro praleidimo 4u.gif

Niu kaip jums patinka, nuo gruodžio 11d, iki šiandien minus šeši kg. Sakyčiau labai neblogai. Dar nebuvau pas diabetologę, po jos patarimų galbūt mažiau daryčiau klaidų, nes nlb susigaudau kas iš maisto produktų yra geresnis pasirinkimas. Dėl sporto, tai žinau iš anksto, kad neprisiversiu, bet o tačiau pasak Tulčinos, kasdien padaryti 300 pritūpimų, dar nesigauna ir per sunku. Bet stengsiuos. Ir keturias valandas neėdus ir neužkandžiavus, tik su vandeniu, sunkiai ištveriu, bet o tačiau privalau išsiugdyti valią.
Šiaip tai ir pati nesitikėjau tokio rezultato biggrin.gif
Pratęsė nedarbingumą, nes dar akis apsitraukusi ir pilnai nematau. Namie su padidinamu stiklu skaitinėju, kai reikia. Jokio matymo iš arti, rūkas.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 01 05, 08:36)
Ingrida, smagaus vakaro praleidimo  4u.gif

Niu kaip jums patinka, nuo gruodžio 11d, iki šiandien minus šeši kg. Sakyčiau labai neblogai. Dar nebuvau pas diabetologę, po jos patarimų galbūt mažiau daryčiau klaidų, nes nlb susigaudau kas iš maisto produktų yra geresnis pasirinkimas. Dėl sporto, tai žinau iš anksto, kad neprisiversiu, bet o tačiau pasak Tulčinos, kasdien padaryti 300 pritūpimų, dar nesigauna ir per sunku. Bet stengsiuos. Ir keturias valandas neėdus ir neužkandžiavus, tik su vandeniu, sunkiai ištveriu, bet o tačiau privalau išsiugdyti valią.
Šiaip tai ir pati nesitikėjau tokio rezultato  biggrin.gif
Pratęsė nedarbingumą, nes dar akis apsitraukusi ir pilnai nematau. Namie su padidinamu stiklu skaitinėju, kai reikia. Jokio matymo iš arti, rūkas.

Labas rytas,

Merii,sveikinu,tikrai neblogas rezultatas.
Del mitybos,tai svarbu isjungt cukru ir prtoduktus kurie jo turi labai daug,miltinius patiekalus ir krakmolinius produktus.
As lengvai islaikiau 36 val badavima,tik su vandeniu po svenciu.Dvi naktys ir viena diena,bet jausmas po to nepakartojamas ir maistas patampa labai skanus. bigsmile.gif bigsmile.gif
Vietoj vandens tas 4 val gali gert siltas arbatas be cukraus ir pieno,nes ziema labai salta mest svori.
Atsakyti
Šaunuolės,kiek valios turite. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš vakar perrinkinėjau obuolius,nemažai įgedūsių,mb pareikškė norą obuolių pyragui.Labai nestovi šiemet obuoliai. blink.gif Tai dar spėsiu šiandien iškepti. ax.gif
Ir galvoju šiandien ar rytoj dar iškepti eklerus?Kepsiu ir saldžius ir sūrius su varškyte ir daržovėmis,nes mažajai uždraudė odos gydytoja saldumynus. bigsmile.gif Rytoj mažosios draugė ir nuveš. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos šventės praėjo be sausainių, šokolado, torto. Tik nedaug šakočio pagraužiau. Ai, gryiešyjau, neatsilaikiau, ledus ėdžiau.
Pusto kaip reikiant, gerai, kad niekur nereikia į lauką. Šilta, malonu namie. Ai, dar pasakysiu, kad tas keturias valandas išbūt neėdus man lb sunku, organizmas reaguoja pykinimu, bet gal prasilaušiu. Jei kiti gali, ko aš negaliu biggrin.gif Pasistačiau svarstykles, sversiuos kasdien ir žymėsiuos. Yra motyvacija smile.gif
Rodė per lrt televiziją Austino rožes, kokių gražių yra. Reiks paieškoti kurioms pusiaušešėlio užtektų.
Atsakyti
Labos, pusė dienelės ir nėra. Atrodo trepsėjau, o nieko gero nenuveikiau. Varškinių spurgų priviriau.
Šiandien Kaune visai oras malonus. Vėjas yra, bet nesninga, nepusto. Jau ir praeit ir pravažiuot gali. Galėtų sniego ir daugiau padrėbt, augaliukam šilčiau būtų.
Skaičiau, kad į savaitės pabaigą -20 žada. Dar toli. Tikiuosi pasikeis. Mano rožės tik durpėm užpiltos ir sniegu apkastos, o vijoklė nedegta. Gaila būtų jei nušaltų. Aš su ja nedraugauju. Visad MB dengdavo, aš tik padėdavau. O jam poniška liga, sunkiai kruta. Nugarą susuko. Ko gero dėl padėties. Lipdamas iš auto paslydo ir krito ant vairo. Stipriai šonkaulius sumušė. Vaikščiojo kreivas.
Atsakyti
O dieva,Ate turėjo stipriai susitrenkti.Sveikatos MB. 4u.gif
mANIŠKIS VAKAR BUVO PAS ORTOPEDĄ DĖL KLUBO KEITIMO,PASTATĖ Į EILĘ,KAD IR UŽ SAVO PINIGUS,4 mėnesiai laukti.Gal būtų davęs pakišutę,eilė sutrumpėtų?Bet nemoka jis tokių dalykų. ax.gif Gal kas atsisakytų,pakviestų greičiau?O jau buvo psichologiškai nusiteikęs. bigsmile.gif bigsmile.gif Mažasis jau buvo prieš kiek laiko suradęs daktariukus Kaune,bet ne- savam mieste,kur aš prilakstysiu su termosais buljono kitame mieste,ne tokia jau sunki operacija. mirksiukas.gif Nutarė taip mb tai kaip nori. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 05, 14:36)
O dieva,Ate turėjo stipriai susitrenkti.Sveikatos MB. 4u.gif
mANIŠKIS VAKAR BUVO PAS ORTOPEDĄ DĖL KLUBO KEITIMO,PASTATĖ Į EILĘ,KAD IR UŽ SAVO PINIGUS,4 mėnesiai laukti.Gal būtų davęs pakišutę,eilė sutrumpėtų?Bet nemoka jis tokių dalykų. ax.gif Gal kas atsisakytų,pakviestų greičiau?O jau buvo psichologiškai nusiteikęs. bigsmile.gif  bigsmile.gif Mažasis jau buvo prieš kiek laiko suradęs daktariukus Kaune,bet ne- savam mieste,kur aš prilakstysiu su termosais buljono kitame mieste,ne tokia jau sunki operacija. mirksiukas.gif Nutarė taip mb tai kaip nori. ax.gif

Operacija nesunki, tik po to sveikimas, reabilitacija. Reikės ir tūliko paaukštinimo ir lovos pakeltos. Užtat paskui bus gerai.
Atsakyti
Merii visumoj rezultatas labai geras jeigu į menesi po 6 kg tai po metu būtum monikenė mirksiukas.gif

Esu ir 10 ir, 3 dienas badavus, bet tada jau visą metodika grįžti palengva į normalų gyvenimą mirksiukas.gif tikrai nesinori valgyt tuo metu

Radau Garaze svoguneliu nesusodintu unsure.gif.. Kažin ką daryti su jais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 sausio 2019 - 18:01
Meri, kai tau gerai sekasi su svoriu. wub.gif
O man nuo visų švenčių ir tortų 2+. Vėl reikės susiimti. Geriausiai krenta pavasarį, kai iškrutu į lauką. O žiemą tik prie buhalterijos sėdžiu, vis ką nors gerklėn įsimesdama. Kur jau ten kris. Rytoj einame į baliuką, tai nuo ryto prasivirsiu salierų nuoviro, kad bent skysčius pravalytų. Gal reikės tos grikių dietos pabandyti, jeigu ištversiu.
Mergaitės, sveikatos jūsų brangiausiems. 4u.gif
Lyžuka, gal susodink svogūnėlius į vazonus, paliek ir palik šaknydintis garaže.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 05 sausio 2019 - 18:17
QUOTE(ate42 @ 2019 01 05, 14:48)
Operacija nesunki, tik po to sveikimas, reabilitacija. Reikės ir tūliko paaukštinimo ir lovos pakeltos. Užtat paskui bus gerai.

mano klasiokei po klubo operacijos reik nesiot ortopedinius batus, nes viena koja trumpesne/ Tik nesakykit, kad kysio nedave, tai taip gavosi.

Labas

Prikasiau i siltnami sniego. Reikejo vakar kast, snd. jau atidrekes.

Ryt eisiu i mero padekos vakara. Uz nieka jis man nedekos, neturi uz ka. Koncertas bus, nezinau ne kas koncertuos biggrin.gif
Atsakyti