Lyzuka, gerai kad nepabėgo ir buvai gerai uždarius
Man kažko šiandien akis lb peršti, nesuprantu kas ne taip, nes dar vis saugau ir kaip trylikta diena po operacijos, kas ne taip nesuprantu.
Kažkaip jau apie darbą mintys sukasi, gal šeštadienį išvarys daktarė darban? Juk aš dirbu šrštadieniais. Iki jo gal ir dešimt centų įžiūrėsiu. Kažko netrokštu šaltyje drebėti. Aišku, po naujų bus štilius, visi išsileidę pinigus ir žurnalams gailės, apie kažkokią prekybą sunku tikėtis. Ir tokia panika ima, kaip tą pirštą reks kaskart badytis, man baisiau nei iš venos kraują imtų, gėda pelėda eina kaku.
Merii o tu daktarei papasakok apie darbo sąlygas,kad reik ir daug akis apkraut ir šalta ir dar ko prikurk,na nepamažink,per daug nebus,akis labiau palepinsi namie būdama
O pirštą tai iš šono durk,tiek neskauda kaip tiesiai į pagalvėlę,visi diabetikai taip duria
Iš piršto ir man nepatinka,kaip sakai geriau jau iš venos imtų
O pirštą tai iš šono durk,tiek neskauda kaip tiesiai į pagalvėlę,visi diabetikai taip duria
Iš piršto ir man nepatinka,kaip sakai geriau jau iš venos imtų
Labas rytas.
Sveikos
Švenčiu kaip nebuvę, vel darbai, vel tos pačios problemos ir t.t. , žodžiu viskas sukasi tuo pačiu ratu, tik valgiai jau tie šventiniai pabodo žiauriai
Švenčiu kaip nebuvę, vel darbai, vel tos pačios problemos ir t.t. , žodžiu viskas sukasi tuo pačiu ratu, tik valgiai jau tie šventiniai pabodo žiauriai
labas,
su Naujaisiais metais būkit sveikos ir laimingos
sutikom namuos, dviese, su kavos puodeliais, šokiais, vnž. romantiškai
vaikai kartu tik pavakarieniavo ir pas savo draugus iškeliavo. Fejerverkų buvo daug ir tikrai gražių, bet man gaila pinigus į ora leist.....
ir aplamai-šventes reik uždraust, nes svarstyklės bais didelius skaičius rodo
su Naujaisiais metais būkit sveikos ir laimingos
sutikom namuos, dviese, su kavos puodeliais, šokiais, vnž. romantiškai
vaikai kartu tik pavakarieniavo ir pas savo draugus iškeliavo. Fejerverkų buvo daug ir tikrai gražių, bet man gaila pinigus į ora leist.....
ir aplamai-šventes reik uždraust, nes svarstyklės bais didelius skaičius rodo
QUOTE(jurginėlis @ 2019 01 02, 08:56)
net į svarstykliu puse nežiurejau
Lyžuka, o kam tau žiūrėt, sakei drabužius aptemtus vilkėjai, tai geriau nei svarstyklės
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 01 02, 16:44)
Lyžuka, o kam tau žiūrėt, sakei drabužius aptemtus vilkėjai, tai geriau nei svarstyklės
Per naujus jau nebeaptemptus
Šiandien nusipirkau storos medžiagos žieminiam sijonui. Dar tokį fainą merino vilnos pleduką, nes pradėjo pėdos po antklode šalti. Ir šiaip reikėjo tokio užklotuko Nugriebiau normalesnį šildytuvą, o tai darbinis lėliūkiškas. Senukuose dabar akcijos atrakcijos. Planavau pirkti tepalinį, bet kur tau, lb dideli, nėra tam kioske tiek vietos.
Pirmi metai, kai naujaką tik dviese sutikome. Vaikai pas draugus. Tokia sena pasijutau. Viskas, kitais metais ieškosime kompanijos. Fejerverkai matėsi ir Pnv, ir vietiniai, ir patys iššovėme. Šuo lenciūginis, tai niekur negali pabėgti.
Vakar pas brolį nulėkėme. O ten katilo avarija, šildosi elektriniu tepaliniu. Tai tik sušalau, šiandien dar neatšylu.
Pas mus baisus vėjas, snigo visą dieną. Važiavau su produkcija į miestą, tai vos parvažiavau. Slidu, pustymas ir vėjas vis taikėsi užsikabinti už mano Pežo būdos ir apversti.
Vakar pas brolį nulėkėme. O ten katilo avarija, šildosi elektriniu tepaliniu. Tai tik sušalau, šiandien dar neatšylu.
Pas mus baisus vėjas, snigo visą dieną. Važiavau su produkcija į miestą, tai vos parvažiavau. Slidu, pustymas ir vėjas vis taikėsi užsikabinti už mano Pežo būdos ir apversti.
Labas rytas.
Žiuriu šiemet nauji ne vienam prasidejo visokiais pečių nesklandumais, tik mūs pažistami taupūs be proto ta9i jokie elektriniu nejungia o šala natūraliai
Sveikos
ot padave sniego ir darbo tuo pačiu dar su pusnimis
Sveikos
ot padave sniego ir darbo tuo pačiu dar su pusnimis