Su Naujaku. Naujų vilčių ir jų pildymosi.
Kažin kodėl man atrodo, kad viskas kaip vakar ? Tas pats bardakas virtuvėje, prie kompo tas pats kalnas netvarkytų dokumentų, dar vėjas už lango.
Labai daug šaudė pas mus.Gerai žmonės gyvena,tiek eurų į dangų.Per tv mačiau viena dėžė,nežinau kiek ten šaudmenų kainuoja 500 eurų.
Mano šanūkas visą vakarą pas mb po lovą prabuvo,už tai abu be miego klajojo visą naktį,glaudėsi prie manęs.Ir nunešiau 4 valandą į kitą kambarį,vėl grįžo,bijojo. Nereikia jokio gyvūno namie,dar mb sesuo siūlė brituką katiną grynaveislį,išbrokuotą,kažkas neatitiko veislėje,ne ačiū kam to vargo.
Oras siaubingas,kaupiamės pas vištas,šunį nuvažiuoti.
Mano šanūkas visą vakarą pas mb po lovą prabuvo,už tai abu be miego klajojo visą naktį,glaudėsi prie manęs.Ir nunešiau 4 valandą į kitą kambarį,vėl grįžo,bijojo. Nereikia jokio gyvūno namie,dar mb sesuo siūlė brituką katiną grynaveislį,išbrokuotą,kažkas neatitiko veislėje,ne ačiū kam to vargo.
Oras siaubingas,kaupiamės pas vištas,šunį nuvažiuoti.
Su Naujais, mielosios
Paziurejom fejeverkus, atkimsom sampana ir pirma val. jau lovytej.
Paskaiciau delfi apie avarija Marijampolej. Trecia val. nakties, naujamete nakti vaziuot ir susidurt dviem masinom. Nuo likimo nepabegsi, ziauru.
Paskaiciau delfi apie avarija Marijampolej. Trecia val. nakties, naujamete nakti vaziuot ir susidurt dviem masinom. Nuo likimo nepabegsi, ziauru.
QUOTE(sapniukass @ 2019 01 01, 11:50)
Su Naujais, mielosios
Jau čia tikrai likimas, pro mus iš viso niekas nevazinejo po dvyliktos, Magnitogorske irgi skaitet sprogo dujos, namas sugriuvo o dar ten ir šaltis koks
Geriu kavą su zefyrais ir mišias žiūrim, kokie kiekiai gėlių ten...Ir jas paskui deda o popiežius toks pavargęs atrodo, sunkiai kalba...
Pati mačiau kaip po 150 eur dėžes fejerverkų pirko žmonės...
Su Naujais Metais,
bukit sveikos ir laimingos siais metais!
Pas mus buvo nuostabus oras,10 silumos ir giedra.Retai taip buna,tai Londonas buvo prifarsiruotas aplink apzvalgos rata,kur fejerverkus leidzia is Temzes upes,nes aukstai kyla,dumai neseda zemyn,smagu ziuret.Esam buve viena karta ten.
O musu miestelyje tai saude,bet nieko nesimate,nes aplink mus auksti pastatai,o i lauka nejome,ka ten veiksi,vistiek reik toli eit,kad pamatyt.Tai trise su MB ir FB sutikom naujus metus,paziurejom per TV fejerverkus ir i plunksnenus.Ramu,smagu ir viska zinai.
bukit sveikos ir laimingos siais metais!
Pas mus buvo nuostabus oras,10 silumos ir giedra.Retai taip buna,tai Londonas buvo prifarsiruotas aplink apzvalgos rata,kur fejerverkus leidzia is Temzes upes,nes aukstai kyla,dumai neseda zemyn,smagu ziuret.Esam buve viena karta ten.
O musu miestelyje tai saude,bet nieko nesimate,nes aplink mus auksti pastatai,o i lauka nejome,ka ten veiksi,vistiek reik toli eit,kad pamatyt.Tai trise su MB ir FB sutikom naujus metus,paziurejom per TV fejerverkus ir i plunksnenus.Ramu,smagu ir viska zinai.
Mes pernai fejerverkus Londone žiūrėjome prie Aleksandros rūmų ant kalno,tai gerai matėsi visas Londonas.Bet vistiek pas mus daugiau būna fejerverkų.Sūnus sakė pas anglus Lapkritį būna daug fejerverkų kažkokia šentė.
Kam sriubytės šiandien?Grįžome,čiur mb pjausto miliūgą,aš kitas daržoves.Sočiai moliūgų,kiek galima iš jų pagaminti,bet jau skūra...........kaip ir cukinijų.
Užbaiginėju šampę,mb skrandis,tai man gerai.
Kam sriubytės šiandien?Grįžome,čiur mb pjausto miliūgą,aš kitas daržoves.Sočiai moliūgų,kiek galima iš jų pagaminti,bet jau skūra...........kaip ir cukinijų.
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 01, 12:00)
Mes pernai fejerverkus Londone žiūrėjome prie Aleksandros rūmų ant kalno,tai gerai matėsi visas Londonas.Bet vistiek pas mus daugiau būna fejerverkų.Sūnus sakė pas anglus Lapkritį būna daug fejerverkų kažkokia šentė.
Ingrida,taip lapkrity buna daug fejerverku pavieniu,o kiekvienam mieste degina lauzus,ir buna lapkricio 5d fejerverku naktis rysium su atminimu,kad 1600 kazkuriais metais Gajus Fouksas su draugais ruosesi susprogdint parlamento rumus ,issinuomoje rusi po jais ir ten sutempe daug statiniu su paraku,kad tai iykdyt,bet buvo isduoti,suimti ir parlamentas buvo isgelbetas.ta proga vyksta sventimas,bet jis nera poilsio diena.Man lapkritis nervuoja,nes kasdien kazkas susugalvoja fejeverkus saudyt,drumst ramybe,jie net vaikam parduodami lapkrityje,o tie saudo bobutem po koju.Buvo daug kalbeta apie tai,dabar kazkiek aprime del vaiku,gal nebeparduoda tiek
O Naujuju Metu nakti palyginus su Lietuva,fejerverku santykis butu 1;8 lietuvos naudai.Net nera tradicijos eit i lauka su sampe ir stebet fejerverkus.Jei nesi mieste,kuriame bus grandioziniai organizuoti fejerverkai,tai sedi prie TV ir stebi fejerverkus Londone.Kitaip cia daug kas.Kad prie to priprast per NM,man reikejo gal 4-5 metu.Vis begdavau i lauka ir gryzdavom visi nusimine.
Su Naujausiais Tegul būna kažko naujo, o kas tinkama sena, lai lieka
Palangoj buvom, fejerverkai įspūdingi, pavieniai tai jau nuo kokių 11 beveik be pertraukų šaudė, paskui irgi kol iki autobuso nuėjom, tai irgi vis poškėjo. Tikrai blogai gyvenam O žmonių jūra, oras puikus buvo.
Grįžus pusę 5 gar važinįjom valandą šuns ieškojom. Buvom uždarę tvarte kartu su kita šunele, kad negirdėtų ir nematytų fejerverkų. O tas durnius nustūmė užremtą plokštę į sklepą, ten išstūmė duris lauk ir išbėgo. Bet jau reikėjo ten gerai smūgiuot, kad tas duris išdaužt. gal bulvės nesušalė prie atvirų durų. Aišku nieko neradom, bet gal mašinos garsą ar mano šaukimą girdėjo. Melžiu karves, girdžiu cypia prie durų grįžęs, tai miegot nuėjom pusę 7
Palangoj buvom, fejerverkai įspūdingi, pavieniai tai jau nuo kokių 11 beveik be pertraukų šaudė, paskui irgi kol iki autobuso nuėjom, tai irgi vis poškėjo. Tikrai blogai gyvenam O žmonių jūra, oras puikus buvo.
Grįžus pusę 5 gar važinįjom valandą šuns ieškojom. Buvom uždarę tvarte kartu su kita šunele, kad negirdėtų ir nematytų fejerverkų. O tas durnius nustūmė užremtą plokštę į sklepą, ten išstūmė duris lauk ir išbėgo. Bet jau reikėjo ten gerai smūgiuot, kad tas duris išdaužt. gal bulvės nesušalė prie atvirų durų. Aišku nieko neradom, bet gal mašinos garsą ar mano šaukimą girdėjo. Melžiu karves, girdžiu cypia prie durų grįžęs, tai miegot nuėjom pusę 7
Su Naujaisiais 2019, mielosios, visų svajonių išsipildymo
Ramiai išgėrėme šampano, gal pirmą val užmigau, to dar nėra buvę. Televizorius nedomino, žiūrėdama televizorių turiu kažką daryti, bet megzti nei šis nei tas per Naujus metus. Už tai visą pirmą metų dieną praleisti virtuvėje gaminant ir tvarkant, pats tas
Sninga smarkiai, vėjas didelis, visur balta, tikra gili žiema.
Ramiai išgėrėme šampano, gal pirmą val užmigau, to dar nėra buvę. Televizorius nedomino, žiūrėdama televizorių turiu kažką daryti, bet megzti nei šis nei tas per Naujus metus. Už tai visą pirmą metų dieną praleisti virtuvėje gaminant ir tvarkant, pats tas
QUOTE(vasarema @ 2019 01 01, 16:59)
Su Naujaisiais 2019, mielosios, visų svajonių išsipildymo
Keista net, gi ne taip toli gyvenam pas mus lijo ištisai nors kažkiek sniego dar pašaliuose liko...Per tv labai prastos programos buvo ir ką jau čia gaminti, nepabaigiami likučiai
Nuėjau pas šunį po dvyliktos tai ausys prie nugaros prilipę pats iš būdos šliaužte iššliaužė ir jau taikėsi per voljero duris maut...mačiau fb ne vienas ieško pabėgusių...