Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 12 29, 22:29)
Tai mes jau abu žinom maždaug kaip turėtų būti biggrin.gif

Šaunuoliai 4u.gif ir save pradžiuginti ir aplinkiniams Yra kur akis Paganyt mirksiukas.gif aš pvz visad pasigrožėti mėgstu tokiomis sodybomis wub.gif

Į maisto temą tai dar valgome kūčių bandeles su aguonomis ir grybais biggrin.gif želė indeliuose jau reiks likviduoti biggrin.gif o šiaip tai užteko visiems tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gavome iš sūnaus iš Fuerteventūros parvežė šokolado,visai be cukraus,paragavau,nu ne man.Calva irgi be cukraus,bet saldi ir tokio riebumo,bėga taukai per rankas. bigsmile.gif bigsmile.gif Geriau Rocher saldainių dėžę viena per dvi dienas patvarkiau. bigsmile.gif bigsmile.gif Sėdėjau ir mezgiau pusženčiui megztinį ir filmą žiūrėjau,kaifavau. wub.gif wub.gif
Jokio ruošimosi šiandien viščiuką iškepsiu,net anties nekepsiu,nesuvalgysime dviese,liks kai vaikai atvažiuos kokį savaitgalį.Jaučiu su džinsais ir prasedėsiu,nesiruošiu net puoštis. mirksiukas.gif
Lady,gal kas iš saviškių ar artimųjų dainuoja Lietuvos balse?Žiūriu ne pirmą kartą važiuoji? ax.gif Aš kažkaip ant X faktoriaus apsistoju.Viena tolima giminaitė bandė,bet iki kėdžių tik nuėjo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 gruodžio 2018 - 08:33
Rasiau, rasiau, bac ir liko tik pagrindinis ekranas, SM dingo blink.gif

Praktiskai televizoriaus nebeziuriu, stovi ir dulkes renka.

Kepsiu tik karpio gabaliukus, sis geris susivalgo.

Ate, reikia, bet kaip as su tavim atsiskaitysiu.

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 31, 10:14)
Rasiau, rasiau, bac ir liko tik pagrindinis ekranas, SM dingo blink.gif

Praktiskai televizoriaus nebeziuriu, stovi ir dulkes renka.

Kepsiu tik karpio gabaliukus, sis geris susivalgo.

Ate, reikia, bet kaip as su tavim atsiskaitysiu.

Labas

Rašyk adresiuką, išsiųsiu po švenčių.
O man gerų metų palinkėk. Už dyką negausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Geru, sveikatos 4u.gif Visoms.
Atsakyti

Muzikinio teatro rūmai papuošti besikeičiančiomis šviesomis, čia jų keletas.
Teatro sodelio medžių papuošimai.
Laisvės Alėja ties teatru išrausta, tai toliau sodelio ir nėjau.
Opera užsienio kalba su vertimu. Paskutinį kartą, kai klausiausi, dainavo lietuviškai. Nesuprantu tokių dalykų, kodėl nebuvo atvirkščiai, užsieniečių tik keletas ir dėl jų taip stengtasi, na, bet muzika wub.gif wub.gif wub.gif
Ponios labai išsipuošusios, bet buvo ir su paprastais megztiniais bei eilinėmis skaromis apsimuturiavusių, treninguotų nemačiau, a.d.
Vakaras ilgam atgaivino, pakėlė nuo visų buitinių rūpesčių, grožių grožis ir ačiū vaikams už neeilinę dovaną. Pati niekaip nebūčiau prisiruošus, nes man išeiti kur būna tragedija. Net į į parduotuvę, jei tik įmanoma, neinu, geriau siunčiu vyrą.
Atsakyti
Labuka visoms
Pirmą kartą važiavau į balsą,su bendradarbėm,vietoj kalėdinio pagėrimo,kitaip negaliu pavadint,sėdėjimo ir gėrimo kokioj kavinėj
Apranga visokia,kas kaip norėjo,salėj šilta,vienas vyras,net su neaiškios kako spalvos aptysusia maike buvo
Minusas koncertų salei,virš rūbinių nėra pakabų numerių,na gali nuplaukt ne prie tos kur pasikabinai,atstovėjus eilę,eini prie kitos,kur tavo numeriukas yra
Garso gal daugoka,bet gal ir vieta tai įtakojo,realiai įdomiau,televizija parodo ką nori parodyt
Kol suvažinėjom mūsų krašte ir pasnigt spėjo
Atsakyti
Su artėjančiais Mergaitės.Daug daug sveikatos,daugiau viskas nuperkama. mirksiukas.gif
Kas šukuosenas darosi,o aš vištidę iškuopiau,murkdžiausi po mėšlą,bet šiltnamiai pilni gėrio. wub.gif mirksiukas.gif Uždengiau vynuogę,rožes,gal nebus per vėlai? ax.gif Perrinkau dar savus pomidorus,nors jau jie skonio man neturi. bigsmile.gif
Atsakyti
Mielosios mano,

Kuo didžiausios sėkmės Naujaisiais metais. Stiprios sveikatos, palaikančių draugų ir artimųjų, įkvepiančių atradimų, sparnuotų svajonių ir džiugių kasdienių atradimų!
Atsakyti

Mielosios, visas su Naujais metais, lai šie metai būna sotūs, turtingi, be ligų ir ačiū, kad esate wub.gif friends.gif Per gyvenimą važiuokime kaip ši bobulė ant motociklo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Tai su tais naujais metais jus visas bigsmile.gif

Kaip sutikote ar ilgai dar pasibuvote? Mes iki pirmos bet jau kaip miegas marino mirksiukas.gif gražiai pasaude aplink pasigerejome už dyką smile.gif
Atsakyti