Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas
Ieškosiu ir Soraya bulvių,vidutinio vėlyvumo turiu atrodo Laura vadinasi,buvom gavę iš MB sesers,o ji gavo kažkada kai dalijo bendruomenėj ,buvo tokia akcija gauni sakykim bulvių kažkiek geros sėklos,užaugini ,daliniesi su kitais,kad gaudavo ėringą avelę,ėriukus kitiems atiduodavo
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 02 04, 08:30)
labas,

neradau tam IK puslapy viščiokų cry.gif

patiko bulvių Ana quinn skonis, o iš vėlyvų Soraja ir yeli. geri cepelinai iš jų gaunas biggrin.gif

koks šviesus rytas biggrin.gif

Kitame skyrelyje buvo.
Žiūrėk, čia visokie cypliukai -piskliukai
https://www.olx.pl/r...rob/q-piskleta/
Atsakyti
My Webpage
Gal kam bus naudinga ;)
Atsakyti
Sutvarkiau zuvyna., ne viena, katinas padejo, net beveik ikrito, kpja ir uodega panere biggrin.gif
Raso, kad-18 kita savaite bus, o taip tikejomes svelnios ziemos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 04, 02:52)
Budapešte buvau. Grazus miestas. Architektura kaip ir kituose buvusios Austruvengrijos imperijos miestuose  wub.gif  wub.gif  O Dunojum butinai vakare, kai sutemsta, plaukit. Man dar patiko Sečeni pirtis  mirksiukas.gif

skaičiau,kad plaukt paskutiniu reisu kai miesto žiburiai jungiasi,jutubėj žiūrėjau video,gyvai bus dar gražiau manau bigsmile.gif
pirtis netinka,vyras kasdien pirtinasi darbe,aš nemėgstu,man vėsaus vandens reikia,baseine šilta,o pasimaudysiu jūroj birželį,kiek ten man reikia to maudymosi
nebuvus aš niekur,kartą Leningrade,su sustojimais į wc Latvijoj ir Estijoj,dar Maskvoj buvau,bet iš metro į metro,tik prie stadiono turgelį prasitrynėm dvi dienas su mezginiais ir vėl namo,mačiau begalinius plotus kolektyvinių sodų pamaskvės,tik tiek
po to buvau Jūrmaloj pora savaičių ir Rygoj du kartus,bet anoks čia užsienis biggrin.gif
Lenkiją pirmą kartą pamačiau kai Lietuvą palikom,bet važiavom naktį,tiek ir mačiau...

o Budapeštas pirmiausiai užkabino Budos pilimi,kažkas naujo,įdomaus,vat ir pradėjau giliau knistis biggrin.gif ,manau bus smagu

išsimiegojau kaip nežinau kas,bendroj sumoj DEVYNIAS valandas blink.gif ,bet matyt jau reikėjo tokio atsijungimo,neskauda galvos po keturių parų nuolatinio skausmo,nenutirpę rankos ir šiaip akyse šviesu,o maloniausia,kad galiu kvėpuot ,dabar tik iš naujo nesusirgt,nes vyrai pasliki abu...

dičkis geryn,mazgis tik pradeda doh.gif ,dukra skambino,irgi paslika guli

verdu sriubą ligoniam,dar į vaistinę nuvažiuot ir laisvė papūgai,nežinau ką veiksiu naktį,išsimiegojus metams į priekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 04, 16:02)
skaičiau,kad plaukt paskutiniu reisu kai miesto žiburiai jungiasi,jutubėj žiūrėjau video,gyvai bus dar gražiau manau  bigsmile.gif
pirtis netinka,vyras kasdien pirtinasi darbe,aš nemėgstu,man vėsaus vandens reikia,baseine šilta,o pasimaudysiu jūroj birželį,kiek ten man reikia to maudymosi
nebuvus aš niekur,kartą Leningrade,su sustojimais į wc Latvijoj ir Estijoj,dar Maskvoj buvau,bet iš metro į metro,tik prie stadiono turgelį prasitrynėm dvi dienas su mezginiais ir vėl namo,mačiau begalinius plotus kolektyvinių sodų pamaskvės,tik tiek
po to buvau Jūrmaloj pora savaičių ir Rygoj du kartus,bet anoks čia užsienis  biggrin.gif
Lenkiją pirmą kartą pamačiau kai Lietuvą palikom,bet važiavom naktį,tiek ir mačiau...

o Budapeštas pirmiausiai užkabino Budos pilimi,kažkas naujo,įdomaus,vat ir pradėjau giliau knistis  biggrin.gif ,manau bus smagu

išsimiegojau kaip nežinau kas,bendroj sumoj DEVYNIAS valandas  blink.gif ,bet matyt jau reikėjo tokio atsijungimo,neskauda galvos po keturių parų nuolatinio skausmo,nenutirpę rankos ir šiaip akyse šviesu,o maloniausia,kad galiu kvėpuot ,dabar tik iš naujo nesusirgt,nes vyrai pasliki abu...

dičkis geryn,mazgis tik pradeda  doh.gif ,dukra skambino,irgi paslika guli

verdu sriubą ligoniam,dar į vaistinę nuvažiuot ir laisvė papūgai,nežinau ką veiksiu naktį,išsimiegojus metams į priekį  biggrin.gif

Geriausi vaistai yra miegas mirksiukas.gif

Yra ka paziuret ir Budoj ir Pešte. O pirtis ten verta demesio wub.gif , lyg termine. Paguglink. MB dar "linksmuosius kalnelius" atrakcionu parke isbande. Manęs vos nesupykino vien bežiurint. Dar zoo sode buvom, bet man jie nepatinka, tai neuzstrigo atmintyje ax.gif
Iki Balatono ezero vaziuosit?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 04, 19:18)
Geriausi vaistai yra miegas  mirksiukas.gif

Yra ka paziuret ir Budoj ir Pešte. O pirtis ten verta demesio  wub.gif , lyg termine. Paguglink. MB dar "linksmuosius kalnelius" atrakcionu parke isbande. Manęs vos nesupykino vien bežiurint. Dar zoo sode buvom, bet man jie nepatinka, tai neuzstrigo  atmintyje ax.gif
Iki Balatono ezero vaziuosit?

sutinku,gal pavyks kažkaip pasigydyt unsure.gif

apartamentai pačiam centre,dauguma įžymybių kelių šimtų metrų atstumu,taip ieškojau,kad mašinos nereikėtų,neturim tikslo pamatyt viską,o ir laiko mažai,tik tris dienas būsim ir tas nepilnas,bet centrui užteks
ežero planuose nėra,būtinai noriu naktiniu laivu paplaukiot ir tą budos pilį apžiūrėt ant kalno,o visa kita kas jau paklius pakeliui tą apžiūrėsim,aišku ir į turgų būtinai nueisim,dar vietinio maisto paragaut,turi jie ten skanėstų

vienintelis laikas kai galim ilgesniam laikui išvažiuot yra vasaris,bet ką veikt tokiu laiku? visur šalta,oras prastas,į tropikus nevilioja,be to su mašina jau nesąmonė

zoo sodai nedomina,buvom čekijoj,užteks kuriam laikui ,begemotę kasdien matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 04, 21:08)
sutinku,gal pavyks kažkaip pasigydyt  unsure.gif

apartamentai pačiam centre,dauguma įžymybių kelių šimtų metrų atstumu,taip ieškojau,kad mašinos nereikėtų,neturim tikslo pamatyt viską,o ir laiko mažai,tik tris dienas būsim ir tas nepilnas,bet centrui užteks
ežero planuose nėra,būtinai noriu naktiniu laivu paplaukiot ir tą budos pilį apžiūrėt ant kalno,o visa kita kas jau paklius pakeliui tą apžiūrėsim,aišku ir į turgų būtinai nueisim,dar vietinio maisto paragaut,turi jie ten skanėstų

vienintelis laikas kai galim ilgesniam laikui išvažiuot yra vasaris,bet ką veikt tokiu laiku? visur šalta,oras prastas,į tropikus nevilioja,be to su mašina jau nesąmonė

zoo sodai nedomina,buvom čekijoj,užteks kuriam laikui ,begemotę kasdien matau  biggrin.gif

Nuejau pasiziureti kokia ta pilis, nipomniu ax.gif Man visos tos pilys baigia susilieti i viena vaizda, nebezinau kur kokia maciau, geda peleda rolleyes.gif
Dar nueikit i zveju bastijona, verta, matosi grazi panorama
Musu pirmoji kartu su vyru kelione buvo i Vengrija, jau senokai, beveik jaunysteje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 05, 00:01)
Nuejau pasiziureti kokia ta pilis, 
Dar nueikit i zveju bastijona, verta, matosi grazi panorama

čia tas pats reikalas,tik aš kai pavadinimuose nešariu,tai ir varau biggrin.gif
va http://www.urkistrav...iesto-vaizdais/
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 04, 22:10)
čia tas pats reikalas,tik aš kai pavadinimuose nešariu,tai ir varau  biggrin.gif
va http://www.urkistrav...iesto-vaizdais/

Na taip, sitas, man jis ikriro i aki ir i atminti bigsmile.gif

Kiba einam i pogrindi susirasinet, o tai dviese "dalyvaujam" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 02 05, 00:54)
Kiba einam i pogrindi susirasinet, o tai dviese "dalyvaujam"  bigsmile.gif

vis kažkokia tema,gal bent kažkaip iš gruodžio išlipsim?
o gal kurią sugundysiu ir susitiksim naktiniam laive bigsmile.gif ,vat būtų smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 04, 23:52)
vis kažkokia tema,gal bent kažkaip iš gruodžio išlipsim?
o gal kurią sugundysiu ir susitiksim naktiniam laive  bigsmile.gif ,vat būtų smagu  biggrin.gif

rolleyes.gif
Tai ka, drauge, laba naktį, reikia suprasti, kad sveikinuosi bigsmile.gif
O is tikruju tai eik miegot, is ritmo išsimuši mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 vasario 2017 - 00:19