Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lady Dy, kaip faina friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2018 12 29, 19:00)
Mano rūpesčiai paprastesni,kuo ryt į Lietuvos balso finalą apsirengt,bet ten publika kitokia,manau ir apranga laisva

O aš visai be rūpesčių biggrin.gif, nes ryt skirsiu dieną išsimiegoti ir kojos iš namų nekelsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 gruodžio 2018 - 19:22
Na va, visoms malonūs rūpestėliai smile.gif
Vakar gavom čekį 50 eu apsipirkti už savo sodybos papuošimą. Manau, avansu, ale vistiek liuks biggrin.gif Grįžtant sustojom ant kelio, norėjau nusifotkint tamsoj, bet koks puskilometris, tai per toli. Kol bandėm, matom kažkas tamsus per dirvonus lekia. Nugi mūsų vikšunis atvarė, matyt pažįsta mašinos garsą, nesulaukia tai ir atvarė. Teko parsivešt bagažinėj, nes visas purvinom kojom biggrin.gif Nu draugelis tikras.
Šiandien brolis su savo vaikais, grįžusiais iš Anglijos, užsuko, tai dešrytės, kopūstų raugintų pakepiau, bulvių, vakar dar silkės pamarinavau. Gavosi greitos vaišės smile.gif
Atsakyti
Na pas mane nėra išeiginių žieminių batų,kokių tunikų,suknelių ar kelnių,striukių ar paltų,viskas vilkima,daugiau ar mažiau,netaupoma,vat ir rūpestis kuo rengtis
Atsakyti
Va, va, kartais prireikia smile.gif Aš pernai gerus batus nusipirkau, kuklią, bet neblogą suknelę, dar kelios tokios pamanomos suknios yra, tai išsisuku su renginiais.
Atsakyti
Tai kad prireikia per 5 metus kartą,o gal ir visas dešimtmetis gali praeit biggrin.gif hmm.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tai ir man reikės puoštis. Sausio 6 ūkininkų balius restorane su muzika ir visokiais pribumbasais. Suknelę naują turiu, a la aukšatkulnius nusivešiu. Nebent pėdkelnes naujas nusipirkti.
Gal sausį buvau Vilniaus Traviatoje, gal visai nieko. Tik tas įsimylėjęs Albertas toks susisukęs plikas gruzinas su odine striuke . Bože bože, kai dabar tyčiojamasi iš klasikos.
Liniukai, sveikinimai su laimėjimu. 4u.gif
Atsakyti
Ai, čia labai vietinės reikšmės, savoj seniūnijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 12 29, 21:52)
Ai, čia labai vietinės reikšmės, savoj seniūnijoj ax.gif

Liniux irgi sveikinu mirksiukas.gif

Ale tai kokia paskata bus taviškiui kitais metais puoštis biggrin.gif
Atsakyti
Tai mes jau abu žinom maždaug kaip turėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,sveikinimai abiems. 4u.gif 4u.gif
Kaip norėčiau ryte dar pamiegoti,pagulėti lovoje,šanūkas neleidžia. ax.gif
Atsakyti
Liniukai, prisijungiu prie sveikinimų, aplinką puošt ir tokioje gyvent yra svarbiausias dalykas. Aš visada svajojau sukurti tobulą sodelį, bet dar trūksta žinių ir patirties parinkti teisingus augalus mažoje erdvėje, bet stengiuosi ir domiuosi.
Bože, dar nematau normaliai, liejasi raidės. Vakar su padidinamu stiklu pinus rinkau, kad už elektrą sumokėt, pagaliau leido kaimynė skaitiklį nurašyti, tai dabar išlyginau už metus.
Vakar kačiukę buvau biski į kiemą išleidus, tiksliau pati iš paskos pabėgo, tai jau taip atsargiai ant to sniego, vis letenėles papurtydama, o šiandien jau sodelyje jokio sniego, tikras pavasaris.
Paskaičiavau, šiuo metu paskirtos penkios skirtingos tabletės, neskaitant lašų ir tepaliuko akims, tuoj valgyt nereiks, užteks tabletkų, kaip kiti sako. Geriau negalvoti ir nesigilinti ax.gif
Papildyta:
Merginos, tausokite save ir stiprinkite, neužsileiskite buitimi, kaip aš, sveikatos negražinsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 30 gruodžio 2018 - 09:09