Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

per fb reklama spaksui neužciokinu kias iš tikrų draugų ką įdmaus pasklebė arba iš man megstamu grupių smile.gif

Atsakyti
Labas rytas,

su tarpusvenciu visas.Vienos sventes parejo,bet laukia kitos,o as tame tarpe kazkokia pavargus,o dar ir oras kazkoks slegiantis,tokiu laiku jau sviesos nereikdavo,o siandien neprasvinta,spaudzia prie zemes net po kavos.
FB man kazkiek kompensuoja trukstama bendravima su Lietuva,su senais draugais.Grupes tai mezgimo,nerimo,svorio metimo bigsmile.gif Labai tikrinu visus ka priimu,turiu 270 zmoniu,bet reiktu pratrint,labai daug jaunikliu is kazkur atsirado,kuriu net nepazystu,gerai,kad priminet,eisiu apsikuopt.O siaip lenda amerikieciai,irakieciai su viena militaristine profilio nuotrauka ir kita dar kokia nors su draugu,bet tuos vos ne kasdien tenka stumt nuo slenkscio.
Merii,sveikatos tau,smagu,kad operacija pavyko,visa kita pasiremontuosi ir bus gerai.
Apie siulus kanda nekanda,Ingridele,nieko neismanau,man nekanda niekas,o jei kiek ir kanda,pakenciu.
IK,vaje kiek saldumynu,noreciau tiek,bet nebeitilpciau i rubus,ir taip 2kg prisikaupe.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 28, 10:52)
Labas rytas,

IK,vaje kiek saldumynu,noreciau tiek,bet nebeitilpciau i rubus,ir taip 2kg prisikaupe.

aš jau nesisveriu, bet svorį puikiai rūbai parodo biggrin.gif, per kaledas specialiai rengiaus rubais, kur jokio laisvumo neduoda biggrin.gif, kad bent taip sureguliuot apsirijimą bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena. Sutvarkiau baltus amarilius, grait, grait rašot kuri norit vaikučių. Žinau, kad Sapniukui pernai neišsiunčiau, rašyk adresiuką, o ir visos kurios norit. Jie nėra dideli, bet tikrai priaugs.
Atsakyti
Suvalgysime pyragus ir vėl pradėsiu dietintis.
Silkės jau nebeliko, žuvies nebeliko, ir kalakuto nuo vakar nėra. Ai, marinuotų pekinų mišrainės dar puodo dugne. tongue.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

net nuėjau pažiūrėt, kiek čia tų draugų turiu-tai 225 blink.gif

viskas suvalgyta, šiand naujos žuvies buvo pageidavimas-iškepiau biggrin.gif
ką gamint naujiesiems neįsivaizduoju, nes visko prisivalgę jau per Kalėdas ax.gif

Atsakyti
Pasižiūrėjau savo draugelius fb,na kokius 2-3 galėčiau ir pašalint,bet lai būna,nemaišo
Atsakyti
O mano šunims,vištoms šventė.Tiek gauna mėsos,mišrainių. bigsmile.gif bigsmile.gif Dar eilėje rytoj silkė su burokėliais vištoms pietūms. biggrin.gif
Nieko negaminsiu Naujiems,jau dabar sėdžiu kamputyje ir mezgu,mezgu............
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, gal Kūčias ir vištoms rengei ? Ar bent ačiū pasakė. Na , žinai, 12 nakties reikėjo nueiti. ax.gif
Atsakyti
Malonūs rūpesčiai, kuom ryt rengtis į Traviatą smile.gif
Paskutinį kartą, kai žiųrėjau, dainavo Juozapaitis wub.gif
Atsakyti
Mano rūpesčiai paprastesni,kuo ryt į Lietuvos balso finalą apsirengt,bet ten publika kitokia,manau ir apranga laisva
Atsakyti