o tai grauziamo tevo maziau gaila?
kasmyras, bet as ne mezgejele.
labas
Ingridėl, mane graužia negyvai vilna, mochera......
Merinas tinkamas.
Va per kalėdas visi gavo gražias baltas dar dieduko augintų avelių, bobutės suverptų siūlelių kojines. Aš gavau margas, nes anu gražiųjų net paglostyt negaliu
Su kuom fb draugauju stengiuos atsirinkt. Karts nuo karto kažkokie nepažystami braunas, ale prasičekinu ir trinu be gailesčio. Daug siuvinėtojų drauguos iš užsienių, bet iš jų turiu ko pasimokyt
Bibliotekoj apsilankiau, bibliotekininkes pasaldinau
Ingridėl, mane graužia negyvai vilna, mochera......
Merinas tinkamas.
Va per kalėdas visi gavo gražias baltas dar dieduko augintų avelių, bobutės suverptų siūlelių kojines. Aš gavau margas, nes anu gražiųjų net paglostyt negaliu
Su kuom fb draugauju stengiuos atsirinkt. Karts nuo karto kažkokie nepažystami braunas, ale prasičekinu ir trinu be gailesčio. Daug siuvinėtojų drauguos iš užsienių, bet iš jų turiu ko pasimokyt
Bibliotekoj apsilankiau, bibliotekininkes pasaldinau
Labukas visoms
Lyžuka sunkūs tie fiskarai,turim,sakiau vyrui kad reik lengvesnį pirkt,bet ne kur tau moters klausys,sveria 7 kg zoraza
Sekmadienį koncertan važiuojam su bendradarbėm,nenoriu ir tingiu
Sniegas tirpsta,purvynėliai darosi
Lyžuka sunkūs tie fiskarai,turim,sakiau vyrui kad reik lengvesnį pirkt,bet ne kur tau moters klausys,sveria 7 kg zoraza
Sekmadienį koncertan važiuojam su bendradarbėm,nenoriu ir tingiu
Sniegas tirpsta,purvynėliai darosi
Nagi, mergos, ir pavarot. Tūkstančiais draugų... O dėti į Fb visas nuotraukas paeiliui, na nežinau... Yra nuotraukų, kur tik man ir šeimai. Ir daugiausiai - dviems trims draugams, kuriuos pažįstu milijoną metų.O be to, niekam jos neįdomios, tik pačiam sau. Kaip ir man svetimų žmonių gyvenimai neįdomūs. O va bendravimą hobių klausimais net labai suprantu. Kaip ir nuotraukas apie savo hobius. Man dar kvailiau atrodo dėti patiktukus po visomis nuotraukomis ir postais. Va, po Meri nuotraukomis - atvirutėmis tai dėčiau, po Lyžukos gėlynais. Bet dėti patiktuką po nufotkinta kiaušinienės lėkšte Arba kai mergos fotografuojasi feisu " vištos subinė" nu joma jo, atrodo, lyg vietoje smegenų - avižinių dribsnių košė.
Aš iš viso savo foto nekeliu,na tik vieną esu įkėlus,kur su teta ir dėde per jų 65 metų vestuves,kartais galiu gėlės žiedą įdėt,vaizdelį kokį,bet ne taip kaip kai kurios deda kiekvieną krustelėjimą,beveik visi draugai asmeniškai pažystami ir tai keliu tik kad draugai matytų
Pas mane tai 89 draugai, negyvenu fb, jauni kai kelia bet ką, tai dar suprantu, bet kai augę žmonės viską kelia, tai man čia susireikšminimas ir dėmesio trūkumas. Nu atsilikusi aš tam punkte
Tai viena pažystama gruodžio pradžioje velnionišką reportažą įdėjo: parsinešėm eglutę,pastatėm eglutę,ištraukėm žaislų dėžę, atidarėm žaislų dėžę,kabinam girliandas,kabinam žaisliukus,dedam lietučius vyriausia dukra deda viršūnę,žiebiam girliandas,valioo eglutei,jos mažiausiems dvyniams jau po 13 metų,kažkoks gyvenimas fb,noras pasirodyti ar kaip,oi koks sugedęs kiaušinis,jau daugiau toj parduotuvėj nepirksiu,pyragėliai pusryčiams ir panašiai,nereik nė pas ją eit,visas fb viską žino
Merii, bet tai prie tokio didelio cukraus reikia rimto gydymo
Labas rytas.
Smalsumo vedama nuėjau pažiūrėti,tai aš čia nedraugiškiausia-161 draugas.
Man receptai,mezginiai,siūviniai,aplinka fb svarbiausia,kas neįdomu prasuku ir tiek.