Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

na gali but, kad su manim sumaisei, kai vardai pavardes vienodos. ax.gif
Atsakyti
FB 3090 draugų, sunku atsekti ką iš SM. Įsijungiu tik katinų ir orchidėjų pažiūrėt, dar mezginių, nes gaminti nemėgstu. Man labiau patinka žinių svetainės.
Atsakyti
Sapniuk, čia iš seniau, matyt. Kadangi galvojam tuos medinukus pardavinėt, tai dabar jau priimu pažįstamus, o taip tai labai išranki buvau, ypač labai aktyviems, nes ilgai užtrunka peržiūrėt. Kai kas yra drauguose, bet padaryta, kad man nerodytų, kuo dalinasi smile.gif
Norit pasiūlysiu neskausmingą būdą taupyt biggrin.gif Per Kalėdas buvo žaidimas- suskaičiuok, kiek trilitriniam stiklainy monetų biggrin.gif Maniškis meta į stiklainį monetas su nelietuviškais paveikslėliais. Tai jau be trupučio 2000. Ir nepajunti, kaip tauposi, čia sakė, jo pensijinis fondas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2018 12 27, 13:43)
FB 3090 draugų, sunku atsekti ką iš SM. Įsijungiu tik katinų ir orchidėjų pažiūrėt, dar mezginių, nes gaminti nemėgstu. Man labiau patinka žinių svetainės.

hmm.gif hmm.gif hmm.gif kam tau ju tiek? smile.gif

pas mane 100 ir tai dar laikas nuo laiko "atjungiu" tuos su kuriais nebendrauju arba kurių net pavardės, vardai man nieko nesako, dar nenoriu laikyt tokius žmones kurie įlenda tik pasicekavinti kas ir kaip, o pats užsidėjes kokį klevo lapą biggrin.gif ir jokių nuotraukų daugiau bigsmile.gif

tai taip, galima nustatyti, kad tas "draugas" nieko nematytų iš mano nuotraukų ir postų, bet tada kam toki aplamai laikyt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 gruodžio 2018 - 14:02
Lyzuka, pas mane panasiai tiek FB draugu. Kazkaip vis kokie nauji i draugus ilenda, islindinu ko nepazistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 27, 14:02)
Lyzuka, pas mane panasiai tiek FB draugu. Kazkaip vis kokie nauji i draugus ilenda, islindinu ko nepazistu ax.gif

thumbup.gif pas mane tas pats, dabar keleta išlindinau biggrin.gif, jei netyčia kuri iš savų atsiliepkit mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tu neatsimeni zmoniu ax.gif nebent is SM labai daug turi? As jus kai kurias vardu pavarde zinau, kai ka perskeltu vardu, vakar net katukiu vardus taip netycia suzinojau biggrin.gif Mano nuotrauka profily, dar daug nuotrauku prideta albumuose, nuo nieko nesislepiu ir nieko neslepiu....nuo draugu biggrin.gif

Tai vis tik ka isrinkai, patarei babulytem pirkt?
Papildyta:
kaip tu neatsimeni zmoniu ax.gif nebent is SM labai daug turi? As jus kai kurias vardu pavarde zinau, kai ka perskeltu vardu, vakar net katukiu vardus taip netycia suzinojau biggrin.gif Mano nuotrauka profily, dar daug nuotrauku prideta albumuose, nuo nieko nesislepiu ir nieko neslepiu....nuo draugu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 27, 14:35)

tų iš sm labiausia ir neatrenku, nes gyvai nemačius, o čia vardas ir ten gi skirias biggrin.gif, beto vienu metu buvo daug tokių kur atejo į draugus iš sm į fb, o sm iš grupių šitų visų išėjo ir ten fb irgi nebendrauja , tai va mirksiukas.gif

jei manes apie bobulytes klausi tai vienos nebuvo ir nesveikinom, o kitai tai jos megstami dalykai: kvepaliukai, kremai, visokie ten dezodorantai , saldainiai, arbata, kava mirksiukas.gif

aha išryškinai mano Pumą su Fėja biggrin.gif, vargšė Fėja visas kalėdas po močiutes lova praleido biggrin.gif tik vakar jau po pietu teikėsi pasirodyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 gruodžio 2018 - 14:48
ne, klausiu ka tom bobulytem pasiulei alko skyriui parduotuvej? Gal anoj temoj rasei ax.gif nebeatrenku.

Vargse katyte rolleyes.gif Tai Pumos ji taip bijo?
Papildyta:
ne, klausiu ka tom bobulytem pasiulei alko skyriui parduotuvej? Gal anoj temoj rasei ax.gif nebeatrenku.

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 27, 14:55)

viena norejo raudono saldesnio vyno tai nukreipiau į gruziniškus, nes kai aš tik sausa geriu tai kiek man teko tu gruzinišku ragaut visi tokie posaldžiai mirksiukas.gif , o kita nesaldaus bet stipraus, sake jai maluninku nr. 1 ale šventems noretu pakeisti biggrin.gif, siuliau starkos, bet per slipna sako biggrin.gif, tai taip ir palikau aš ja neapsisprendusia , tik gražiu švenčiu pasilinkejom viena kitai

ji labiau bijo visokiu garsu neiprastu, o kadangi per šventes sujudimas buvo tai išlysdavo tiki paėsti ir tai dar ne tiek ėsdavo kiek dairydavos ar kas neateina jos imti biggrin.gif
Atsakyti
kazko kompas du kartus spausdina.

Na taip, maniskiai svetimu bijo, sulenda bile kur. Ypac greitukes daktaru biggrin.gif
Atsakyti
Patarkite,mažajamnumezgiau megztinį grynos vilnos.Dar nemačiau,kad taip žmogui griaužtų. bigsmile.gif bigsmile.gif Na juk mama norėjo,kad angina nebe sirgtų,su stačiu kalnieriumi,ne į darbą,bent į gamtą.Atiduotume tėvui jei ką,numegščiau kitą.Bet kokius siūlus pirkti,kad būtų šilti,ne gryna sintetika ir išplovųs netystų? blink.gif blink.gif Pasimetųsi visai. ax.gif
Atsakyti