Saldainių gavau tiek, kad per metus nesuvalgyti. Jeigu įsivaizduojate A4 formato , o gal didesnį dovaninį krepšelį su rankenomis, tai išpylus iš mažesnių, pilnas liko. Dar gal 6 šokoladų rinkiniai užslėpti alkaniems laikams. O dovanų gavau kasmetinį Šanelį , dar kosmetikos visokios.
O aš riešutų gavau visiems metams į priekį ai dar arbatų, kavų, šiaip visko labai įvairiai ir kosmetikos su kanapemis ir kitokios kosmetikos, irgi chaneli gavau, tik 5, pledą, čia kad nesušalčiau čeki juvelyrikai, nuo kaimynu šiūpelį sniegui kasti , tiksliau ne šiupeli o toki stumtuvą, sakiau gales kaimynas ir tasyt ji nes sunkus kaip nežinia kas, nors ir fiskaras
Tai va dar kartą visas su švente ir jungiames į darbus
Ai dar dilema ar pirkti naujakui fejerverką dabar sprendžiam
IKI koks tavo chanelis?
Tai va dar kartą visas su švente ir jungiames į darbus
Ai dar dilema ar pirkti naujakui fejerverką dabar sprendžiam
IKI koks tavo chanelis?
Labas rytas.
Pas mane irgi labai praktiškos dovanos. Vitaminai,papildai,bilietai į spektaklį,rankinė,Philips dantų šešeptukas su daug keičiamų galvučių. Saldumynai,paveikslas pusmartės tapytas,atvirutės rankų darbo. Man labiausiai patiko dovanos mažiaus ir dukros,mano sesės šeimai ir dičkiui.Visko turi,kaip įtikti?Paaukojo jų vardu jaunimo linijai atspausdino padėkos lapus ir supakavo gražiai.Sesė net apsiverkė.
Visas šventes tiek skaudėjo dešinė nugaros dalis,galvojau inkstai,šiąnakt paiilsėjau jokio skausmo.
Lyžuka, Chanel 5 , nors jau norėtųsi Allure. Ai, gausiu per gimtadienį .
Ir man šiandien nugarą gelia. Vakar prasitampėme Kinijos žibintų festivallyje, gal kur kryptelėjau. Nes nueiti tamsu, tiesiog klupinėjimas išmalta šalikele. O jau nuėjus - grožis neišpasakytas.
Ir man šiandien nugarą gelia. Vakar prasitampėme Kinijos žibintų festivallyje, gal kur kryptelėjau. Nes nueiti tamsu, tiesiog klupinėjimas išmalta šalikele. O jau nuėjus - grožis neišpasakytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 27, 10:13)
Lyžuka, Chanel 5 , nors jau norėtųsi Allure. Ai, gausiu per gimtadienį .
a tai matyt snieguolė vienodus sudėjo
gaila, kad toli mums tas žibintu šou toli ...
Dėl graikiškų riešutų tai nesuprantu. Tokie aitrūs, beskoniai. Ir džiovinau bet vistiek. Vyras sako gal nedanokę nuskinti nuo medžių. O taip džiaugiausi gavus. Noriu mest lauk, gaila, kad negaliu valgyti. Dabar lietuviškų nė už ką, bijosiu
Aš tai nesuprantu, ką jūs šanelius kasdienai naudojat 5 aplamai saldus ir visad maniau kad vakarui . Čia iš pavydo, nes nieko neužuodžiu
Aš tai nesuprantu, ką jūs šanelius kasdienai naudojat 5 aplamai saldus ir visad maniau kad vakarui . Čia iš pavydo, nes nieko neužuodžiu
QUOTE(Merii @ 2018 12 27, 11:21)
taip Merri, ryte vakare ir dar per pietus
Labas
5 shanelius turiu, nelabai naudoju, nes nuo ju man galva skaudet pradeda. Na negalvokit, kad as jais nuo galvos iki kulnu purskiuosi.
Ilendu i FB, ziuriu ir savo akim netikiu, siulo man isidrauginti zmogu mano vardu ir pavarde. Pirma mintis gal kas juokauja Paziuriu koks bendras draugas, ogi liniuxxx
5 shanelius turiu, nelabai naudoju, nes nuo ju man galva skaudet pradeda. Na negalvokit, kad as jais nuo galvos iki kulnu purskiuosi.
Ilendu i FB, ziuriu ir savo akim netikiu, siulo man isidrauginti zmogu mano vardu ir pavarde. Pirma mintis gal kas juokauja Paziuriu koks bendras draugas, ogi liniuxxx
Tai išsiaiškinai kas ten per tavo klonas?
Liniuxxx FB drauge, is zemaitijos. Profilio nuotrauka is toliau, tai panasumo bruozu nenagrinejau
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 27, 12:38)
taip Merri, ryte vakare ir dar per pietus
nu liuks
Nesupratau bajerio, vos pakako jėgų grindis siurbliu pereit, prakaitas varva ant akių, silpnumas neišpasakytas, širdis taip užsikalatojo..., dar skalbiniai sukasi, gerai, kad valgyt nereik daryt, visko pilna
Sapniuk, nežinau, kaip ji pas mane drauguos, stengiuos labai rinktis, ką priimt, gal kada anksčiau per klaidą, su tavim sumaišius. Nu tegul būna kol kas, o gal ir išmesiu