Labas
katyte Mano katinai nebesidomi maistu, nes pilni kaip kaledines zasys. Bet girlianda ir zaisliukai - labai verti ju demesio.
Su sv. Kaledom visas. Bukit sveikos, sekmingos ir visaip laimingos.
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 25, 11:31)
Su sv. Kaledom visas. Bukit sveikos, sekmingos ir visaip laimingos.
Ačiū ir jus visas su šventėmis
Gero apetito pribaigiant silkutes ir t. T.
Su šventėmis visas
Meri, tavo talentas - fotografija. Bet kokia tavo nuotrauka tiesiog meno kūrinys. Man taip niekada nesigauna,
Ką ten silkutę pribaiginėti.. Kalakuto griaučiai dideliausi, trys mišrainės, saldainių nereikės pirkti mažiausiai metus. Trys tortai, du pyragai.. Bože, bože, kaip tyčia tada, kai dietos laikausi Kaip susitarę visi saldumynus tempė.
Šiandien buvo svečių diena pas mane, pririjus, prigėrusi prisibendravusi gali riogsoti ir teliką žiūrėti. Rytoj jau kur nors pasižmonėti trauksime.
Meri, tavo talentas - fotografija. Bet kokia tavo nuotrauka tiesiog meno kūrinys. Man taip niekada nesigauna,
Ką ten silkutę pribaiginėti.. Kalakuto griaučiai dideliausi, trys mišrainės, saldainių nereikės pirkti mažiausiai metus. Trys tortai, du pyragai.. Bože, bože, kaip tyčia tada, kai dietos laikausi Kaip susitarę visi saldumynus tempė.
Šiandien buvo svečių diena pas mane, pririjus, prigėrusi prisibendravusi gali riogsoti ir teliką žiūrėti. Rytoj jau kur nors pasižmonėti trauksime.
Su šventėmis, mielosios
Gražių svajonių, mielų dovanų, stiprios sveikatos
Gražių svajonių, mielų dovanų, stiprios sveikatos
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 25, 23:35)
Man taip niekada nesigauna,
Oi, tik nesakyk, gaunasi ir dar kaip gaunasi, kokie pačios rožynai ir visa kita, Užauginti daug sunkiau.
Grupiokai organizuoja susitikimą, bet man lb juokinga, kai susirenka senukai po tiekos nebendravimo metų, visai kaip holivudo filmuose
Tirpsta sniegas...
sveikos
gražių Jums švenčių
prisišventus, prisirijus, dabar tik knygą skaitau ir sriubos noriu, bet nieks neverda
Meri, gražios nuotraukos
pas mum lyja
gražių Jums švenčių
prisišventus, prisirijus, dabar tik knygą skaitau ir sriubos noriu, bet nieks neverda
Meri, gražios nuotraukos
pas mum lyja
Grįžome šlapiomis kojomis ir sužvarbę iš Didžiųjų Kinijos žibintų šou. O koks grožis . Kam arčiau, būtinai nuvažiuokite į Pakruojį. Žmonių minios, gal pusę valandos bilietų atstovėjome, tik tiek, kad eilė juda dideliu greičiu. Pilna latvių, su vaikais žmonių. Žodžiu, sužavėta. Buvo pasirinkimas šiam vakarui : ar į Maskvos City baletą, ar į žibintus. Baletan geri bilietai išpirkti, nedažlibinsiu iš paskutinių eilių. Liko žibintai.
Labas vakaras.
Mielosios su praėjusiomis šventėmis.
Pareinu,pasiilgau.
Įsivaizduoju kaip gRažu Pakruojaus dvare.Mes galvojome,bet bijojau,kad nebus kada. Tai kūčių dieną dviem mašinomis IK prie tavęs nuvažiavome su dviem šunimis palakstyti.Oi kaip faina miške,stirnas išbaidėme šunys pasidavė.Grįžome apie 16 valandą kaip šokome visi ir pasidirbome viską.
Seniai tiek nebuvau laiminga,susirinko visi vaikai visi su antromis pusėmis. :wub:Per kalėdas sūnėnai su mamomis,mano mama,visi brangiausi žmonės susirinko.Žaidėme stalo žaidimus,visiems patiko. Kalakuto niekas taip ir nevalgė,visi ėjo pas savo antrų pusių tėvus,ten valgė pietus,pas mus tik vakarienė ir pusryčiai buvo.Bet vakarienės iki 2 nakties,vakar tik ankščiau nuėjome miegoti. Galvojau šiandien kepti antį,taip ir liko Naujiems metams,visi sotūs.
Girdėjote,valdžia leidžia deklaruoti,nebaudžiant nesumokėtus mokeščius už 5 metus?Lygtais neturime skolų?
Ką dovanų gavote?