Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingridut, taigi pilnatis kalta, kas daugiau biggrin.gif D., kokia aš laiminga, kad iš inkilo išėjau, kai prisimenu..., brrr..., db nė už ką.
Atsakyti
Ingrida, pasamdykite kelis bernus, ne iš savo namo, kad balsų nepažintų. Bobai maišą ant galvos ir užpakalį atspardyti, kartu pranešant už ką. Žinai, kai iš to filmo " nado, Fedia, nado". Auklėjimas fiziniu kontaktu įtikina net labai aršius.

Apsipirkau. Prasimaliau virš 5 valandų. doh.gif Nei kur mašiną pastatyti, nei vežimėlių gauti. Tegul man kas nors pasako, kad pas mus atlyginimai maži, kainos didelės. Šitokio lentynų šlavimo gyvenime neatsimenu. O kainos tikrai nebaisios. Maistas su visokiais išsidirbinėjimais, kaip makadamijų aliejus, mangų padažas , marinuoti kaparėliai ir panašiai, nekainavo nė 35 eurų. Čia dviems dienoms. Na, mėsytė ir daug kas sava. Niekur negavau šaldytų vyšnių. Kaip iškepti Švarcvaldo tortą be jų ??? blink.gif blink.gif blink.gif Mano firminis Kalėdų tortas.. blink.gif

Reikia kelti kumpius ir eiti eglutės puošti.
Atsakyti
Pabandžiau špinatų tortą kepti,biskvitas pavyko,sutepsiu rytoj.O va keksiukai sveikuoliški nepatiko,miltų tik vos vos avižų ,vietoje cukraus džiovinti vaisiai,labai jau minkšti gavosi.Na matysime rytoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Šiandien namus apsitvarkiau, paskui kapai, pardės...Na joooo... lentynose bardakas, šluoja viską, ypač griebia tualetinį ir rankšluostinį...Tik nesupratau turbūt prognozuoja tiek viduriavimą tiek vėmimą bigsmile.gif biggrin.gif , nes alkoholis irgi į trasą eina

Ryt kepsiu kažką su mielėmis ir pasidarysiu įdarus pyragėliams...nežadu šiemet nukraut stalus ,tegul pabūna kūčios kuklios, kaip bebūtų tai vistik pasninko diena unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 gruodžio 2018 - 21:36
labas 4u.gif

kai nieko labai neveikiu, tai ir tupiu ant suolo sau tykiai ax.gif

Meri, smagu dėl akelių 4u.gif

kepu sausainius, bus dovanoms biggrin.gif

buvau katedroj plotkelių-ale jau taip sumažėjusios, perpus, vos ne kaip komunija blink.gif
žmonių visur milijonas, bet ryt į parduotuvę ryte dar sulakstysiu žalių agurkų, keksiukams popieriukų dar pritrūkau, ir tada jau prie puodų pasisukiosiu, paruoštukus pasiruošiu, dar eglutę išsitraukt ir vieną dovaną sumeistraut, ir bus tikriausiai jau viskas biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar vaizdelį matėme.eina žmogus keliu ant pečių nukirsta eglutė,susukta į medžiagą,kyšo viršūnė ir galas koto.Pro šalį važiuoja viena policijos mašina,stebime,dzin,važiuoja antra mašina-dzin. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kuo akivaizdžiau eini tuo ramiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 12 22, 22:48)
Meri, smagu dėl akelių 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Dar akis aptraukta ir rūke, ana anksčiau pradėjau matyt, na, gal ši buvo silpnesnė.
Neiškentėjau, po šimto metų matysiu Traviatą wub.gif wub.gif wub.gif , senelis iš Laplandijos parūpino. D., kaip senai lankiausi teatre, net verkti negaliu, lęšiams kenkia. Tikrai mano pačios geriausios kalėdos šįmet.
Atsakyti
Labas

Meri, saunu 4u.gif

Reiks eit i bazncia kaledaiciu, o taip tingiu.
Atsakyti
Labutis,
Va kiek kaledojimui smulkmeneliu nusineriau vakarais:
Atsakyti
Luety, šaunuolė 4u.gif
Visos prie puodų arba eilėse stumdosi biggrin.gif
Atsakyti
grazus knisliukai wub.gif

nera pas mus eiliu, nuejau pomidoru padazo pirkt. Parsinesu, uzpilu ant svogunu su morkom ir galva prasvieseja: tai gi turiu naminio prisivirus biggrin.gif
Atsakyti
Katytė papozavo biggrin.gif
Atsakyti