QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 18, 16:35)
Per visą gyvenimą nesu išgėrusi nė vienos raminančių ar migdomųjų. Visada esu įsitikinusi, kad galiu su savimi susitvarkyti.
Jeigu man panika ar baimė , tai būnu padidinto linksmumo būsenos. Tik pavojui praėjus pradeda rankos drebėti.
Luety, vaistai nuo spaudimo - tai nežinau, ar verta atsisakyti. Mūsų amžiuje tik bach - ir turi insultą. Paskui dirbi laimingas į pamperius ir miegi pripumpuotas migdomųjų. Kur nors slaugos ligoninėje.
Jeigu man panika ar baimė , tai būnu padidinto linksmumo būsenos. Tik pavojui praėjus pradeda rankos drebėti.
Luety, vaistai nuo spaudimo - tai nežinau, ar verta atsisakyti. Mūsų amžiuje tik bach - ir turi insultą. Paskui dirbi laimingas į pamperius ir miegi pripumpuotas migdomųjų. Kur nors slaugos ligoninėje.
tai va tokio vaizdelio kaustoma ir bijau nutraukt,o reiktu kazkaip susitvarkyt kitaip.Ieskau ieskau,bet niekas neveikia.Ir dar visus uzhipnotizuoja tas paprastumas,negalvojant,sast tablete i burna ir veiksmas vyksta,bet ka jis daro toliau,nesusimastom.Kazkaip,kai paimi nekalciausio vaisto anotacijas paskaityt ir pasinagrinet ir perskaitai kokie gali but salutiniai poveikiai,tada supranti,koks jau tas vaistas,ta mazyte tabletyte "nekalta","padedanti".
Brolis dirbo vaistu fabrike,nuo jo pasakojimo plaukai siausiasi iki siol.