Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 18, 16:35)
Per visą gyvenimą nesu išgėrusi nė vienos raminančių ar migdomųjų. Visada esu įsitikinusi, kad galiu su savimi susitvarkyti.
Jeigu man panika ar baimė , tai būnu padidinto linksmumo būsenos. Tik pavojui praėjus pradeda rankos drebėti. ax.gif
Luety, vaistai nuo spaudimo - tai nežinau, ar verta atsisakyti. Mūsų amžiuje tik bach - ir turi insultą. Paskui dirbi laimingas į pamperius ir miegi pripumpuotas migdomųjų.  Kur nors slaugos ligoninėje. blink.gif

blink.gif blink.gif tai va tokio vaizdelio kaustoma ir bijau nutraukt,o reiktu kazkaip susitvarkyt kitaip.Ieskau ieskau,bet niekas neveikia.Ir dar visus uzhipnotizuoja tas paprastumas,negalvojant,sast tablete i burna ir veiksmas vyksta,bet ka jis daro toliau,nesusimastom.Kazkaip,kai paimi nekalciausio vaisto anotacijas paskaityt ir pasinagrinet ir perskaitai kokie gali but salutiniai poveikiai,tada supranti,koks jau tas vaistas,ta mazyte tabletyte "nekalta","padedanti".
Brolis dirbo vaistu fabrike,nuo jo pasakojimo plaukai siausiasi iki siol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 gruodžio 2018 - 18:44
na, jei insulta pradejot nagrinet, tai mano mamai jis ivyko, kai jos spaudimas buvo i mazesne puse ax.gif Niekada nezinai nuo ko mirsi.
Atsakyti
Oi Luety,abu berniukai sunkiai augo.Dičkį vežėme net pas burtininkę,a.a.anytos prašymu.Galvojo kokia bloga akis nužiūrėjo. blink.gif blink.gif Tai tada buvo būtinybė nemiegoti. mirksiukas.gif Vasarą,kai po miškus išsiduodi nereikia migdomųjų. ax.gif O dabar nėra kur išsiduoti. mirksiukas.gif
Nors mb jau sako reikia man salės kokios viskam susidėti.Dabar dar visi kepiniai sudėlioti,dičkio didžiulė dėžė atvažiavo su siunta dovanų. bigsmile.gif bigsmile.gif
Man šeimos gydytoja kažkada sakė,o paskui galvoja nuo ko insultas,infarktas? bigsmile.gif Mama visą gyvenimą geria vaistus nuo spaudimo ir ką 79 tuoj bus,laksto kaip gazelė po miškus. mirksiukas.gif Man tai paveldimumas ,nori to ar nenori. ax.gif
Atsakyti
Galima spaudimą kažkiek reguliuoti vaistažolėmis, maistu. Bet tik truputį. Pvz, išsiverdi be druskos didelį salierą bent 2 litruose vandens ir siurbčioji visą dieną. Likusį laiką leidi tualete. palengvėji keliais kg , spaudimas nukrenta. Betgi negali tokiu mazochistiniu rėžimu ilgai gyventi, tai ir vėl į vėžes grįžti. tongue.gif
Šiandien labai šąla viena koja. Dar ryte įbridau į didelę pusnį ir batą prisėmiau sniego. Nebuvo kada kojines pasikeisti, tai ir atšalo. Labai tingisi, bet teks į vonią lipti it išsikaitinti.
Atsakyti
Labukas visoms
Merii kad viskas pasisektų 4u.gif
Luety nesureikšminti nemiegojimo nesigauna,mano dukrai buvo problemų su miegu,vieną naktį nemiegojo,kitą galvojo kris kaip lapas,jei užmigdavo tai iš viso paryčiais arba praktiškai ryte,kai jau keltis reikia,trečią naktį iš pervargimo iš viso nieko nesigaudavo,dienom kaip zombis vaikščiojo,liepiau eit pas gydytojus,jau ne juokas,kai miegas pabėga,pirmą kartą pavyko be rimtų vaistų per pusmetį susitvarkyt,paskui atkrytis,tada jau reikėjo ir vaistų,dar beveik metai bendro darbo ,dabar tfu tfu tfu kol kas viskas tvarkoje,kai pamatau kad dar nemiega 23-24 valandą pradedu nerimauti,kad vėl viskas nesugryžtų
Pati raminamuosius esu gėrusi tik 2 kartus ,po tėvelio mirties ir kai darbe buvo problemų,tada gėriau tik dėl miego ir tai pusę prirašytos normos,nes kai jų praktiškai nevartojus,manau kad turėjo užtekti ir mažesnės dozės
Ryt paskutinė darbo diena,po to atostogai
Atsakyti
Šiemet per daug laisvadienių. Vėl bus pilna užsimušusių, susimušusių ir kitokių baisybių. Persivalgiusių, persigėrusių. Draugė greitukėje dirba, tai šventės - pati pjūtis daktarams.
Savaitgalį atradau labai skanų dalyką : karštai rūkytą upėtakį. Parsivežiau iš pajūrio. Vakarienei prarijome vos nesusimušę. Su karštomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Aš irgi gyvenime jokiu raminanciu negerus, bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada smile.gif

Sveikos 4u.gif

beje, ar iš jūsų niekas man fb į draugus nekviečia? smile.gif Nes žmogus negirdetas , o bendrų draugų turiu iš mūsų tarpo su juo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 gruodžio 2018 - 08:20
Raminamų taip paprastai nenusipirksi, juos skiria gydytojas. Be reikalo niekam neskirs, nes didelė kontrolė, o ir kam sveikam, nei vienas negertų. Kiek visokio amžiaus žmonių išeitų savo valia, jei laiku negautų gydymo? Manęs pvz jau seniai nebūt buvę, ar pamiršot. Ačiū vaikams, kad nuvarė gydytis.
Pakūriau, paskutinį kartą pavalgau, prigeriu kavos ir per piet po peiliu. D., kokia būsiu laiminga, matysiu, nes tie prisiminimai apie katarakta sergančius abu senelius, žudantys, jiems tais laikais nebuvo tokių galimybių. Po naujų prasidės diabeto ieškojimas ir gydymas. Giminėje nieks neprisimena tokios ligos, tai iš kur ji man kliuvo, bet dar vis viliuosi, kad nepasitvirtins ir čia dėl nervų ir įtampos laikina.
Atsakyti
Sveikos
Merii, sėkmės 4u.gif 4u.gif
Šaaaalta. Paukščiukai iš lesyklėlės taip greit maistą suvalgo. Džiugina kurapkos, keli metai, kai jų beveik nebuvo, o dabar nemažas pulkelis, virš 20, rudenį mano grikiuose puotaudavo, dabar ateina patikrinti, tai vis nunešu.
Atsakyti
Pas mane kiškis jau reviziją daro,pilna obuolių krituolių.O gal stirna,bet tokios lekiančio pėdos. bigsmile.gif bigsmile.gif
Meri,sėkmės.Pas mane irgi giminėje diabeto nėra,o vienais metais labai cukrus padidėjęs buvo.Gydytoja jau davė knygą,skaityti ką galima valgyti. bigsmile.gif mirksiukas.gif O atrodo valgau vienodai,dabar du metai gerai. ax.gif Aš tai dabar kvapų prisikvėpuoju,jokio sladumyno nesinori. mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo tų visu psicho vaistu labai lengvai atsiranda priklausomybė ir jau tada atrodo , kad neišgėres tabletes neužmigsi ar pan., o del gydytoju atsakomybes dėl ju išrašymo i diskusijas net nenoriu leistis...

Ingrida del cukraus čia niekas negali pasakyt kas ir kada prades išsiderinti, man pvz buvo laikotarpis kai cukraus šokinejo nuo kokiu 3 iki 7 ir kaip be priežasties užėjo taip po gero pusmečio parėjo irgi jau buvau gavus lapus ka valgyt ...
Atsakyti