QUOTE(IngridaB @ 2018 12 18, 13:26)
Nu en Luety,man geriau tabletę praryti,nei nemiegojus dirbti. Tai aš irgi tik rytais nuo spaudimo geriu,dar kai neužmiegu turiu nuodėmę.
Kadangi gyvename bute,tai eglę puošime iš vakaro.Galvojau vaikai suvažiuos papuoš.Dabar išsiaiškinau visi suvažiuos tik sekmadienį.Tai jaučiu pastatysime eglę,papuoš atvažiavę.Man ji daug vietos užiima.
Moki-veži kokie išpardavimai. Puansetija po 0.35.papuošti vazonai su medžio tošimi,šiškos nupurkštos,žaisliukas įdėtas,nu gražu pažiūrėti.Gal šalčio gavę?Kol kas gražios.Vienais metais dar kitais metais pražydinau.Matysime,porą prigriebiau.
Kalėdiniai vainikai nupinti iš kėnio,tujų,po 0.80 kiti didesni brangesni.4 pagriebiau,padirbau su karštais klijais su konkorėžiais,riešutais,gilėmis,gavosi liuks vainikai.Bus dovanoms.
O kainavo 9.99.
Gėlių svogūnėliai išpardavimai po 0.09 tulpių,frezijų,narcizų,tokių dar nematytų.Kiti jau bedygstą.Blogiausi atveju sukišiu į vazonus.Tik kur vietos rasti.Jei ką sukišiu į šiltnamį.
Einu dailininke padirbėti,reikia grybukus,meduoliukus padažyti.
Vakar iškepiau duonos kepaliuką ir suvalgėme.Šiandien papirkau avižių,ruginių miltų kepsiu vėl,be raugo kepu,tokią ale duoną.
Turbut yra zmoniu rusis,kurie nepamiegoje yra lyg ligoniai.Pvz.mano MB,arba tik isitikine tuo,kad nepamiegoje blogai jauciais.Nu jo majo,kai auginom vaikus,kiek mes temiegodavom?Gerai,jei vaikas mazas buvo ramus,gerai miegojo,bet tokie,kaip mano sunus,tai labai blogai miegojo ir kniurkdavo per naktis.Ir nemiegodavau pilno miego ir diena nebuvo kada numigt ir nieko,isaugo ir vaikas ir as nenumiriau.Ir dabar nemigos nesureiksminu.Nu neisimiegojau,isgeriu kruza kavos ir i trasa.Buna,kad paknapsau prie pietu stalo ar po valgio,bet tuoj susigriebiu ir toliau vaziuoju,bet uztat kita ar dar kita nakti issimiegu puikiai.Dabar,kai jau beveik metai lankau sporto kluba,tai miegu puikiai,bet siaip nedamiegojimo niekada nesureiksmindavau ir dabar man tik kazkiek maziau miegota diena ir tiek.savijautai labai neatsiliepia ir kad del to gert vaistus,kad miegot nakti,nu man kazkaip gaila savo inkstu,kepenu ir kt.sistemu.Geriau arbateles vakare isgeriu su valerijanka,apyniu ar kt.zolem jei jau reikia .
As ir MB vis mokau,kad nesureiksmintu nemiga,tada ir nesijausi,kad nepamiegojai.Juk daugeliui zmoniu pakanka 3-4 val nusnaust ir jie darbingi.Svarbu gera nuotaika nestis per diena.Pabandykit tos kurios neissimiegat nakti pasakyt sau nu ir kas,isimiegosiu kita nakti,ne arimu verst gi eisiu.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 18, 13:29)
Luety, mano mamai priklausomybė nuo vaistų ir kuo toliau tuo stipresnė, visi rimtesni vaistai apart žuvu tauku kapsuliu suslėpta yra ir tai ji mane gasdina, kad kai ras išgers visus iš karto
ir dar įsitikinimas, kad mažos tabletės neveiksimngos tokiu reikia gerti po 2-3 iš kart
Nupirk jai,Lyzuk,kokiu vitaminu didelem tabletem ir sakyk,kad cia nuo to ar nuo kito,jei ji priklausoma nuo dideliu tableciu.Gal suveiks placebo.Vaistai ne gydo,jie zudo zmones.Reiktu man atsisakyt tu tableciu nuo spaudimo,bet kazkokia vidine baime kausto,matyt jie dar ie priklausomybe isugdo,kad tik naudotum ir kazkam i kisene krautum.