Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 18, 12:24)
Nežinau Merri kaip tavo atveju o per katarakos operaciją tai tuos lešiukus tiesiog nusiperki ju vaistineje  , aišku su gyd išrašytu receptu, jie buna uždaryti sandariai ir galioja ne vienus metus, beje jei kas nepavyksta, pvz sukyla spaudimas be proto ji dar ir atgal priima   mirksiukas.gif

tai jie kaip daugkartinio naudojimo gaunasi.

Meri, tai tau tyrimus operacijai kiekvienai akiai atskirai dare? Na gal durnai klausiu, bet tu juk nesiruosei viena lesiuka keist, o antra kada jau sugalvosi.

Moraliskai ruosiuosi pas dantistus, praktiskai reiketu tris dantis traukt blink.gif Nes karts nuo karto jie man gvenima kartina. Taisyt vienas tikrai reiks, daugiau nezinau. Ryt bandsiu eit panoramine pasidaryt ax.gif

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 18 gruodžio 2018 - 13:16
Sapniuk, tryju nerauk ant karto 4u.gif

Laukiu kurjerio, bet jau eisiu, prieš atvažiuojant vistiek paskambins. Svarbu dujų balionu pasirūpinau, o tai neduok d. per šventes baigtusi, kiek nepatogumų būtų.

Įkaliau pusę tabl leksotanilio ant drąsos nemaloniam pokalbiui. Profesorius sakė susitvarkyti, bet kaip, jei ne nuo manęs priklauso. Nenoriu jokių atidėliojimų, nes man lb sudėtinga su darbu, noriu susitvarkyt ir pamiršta. Jūs neįsivaizduojate kiek sveikatos atima tos revizijos, ypač, kai ką užkiši, paskui ieškai ieškai po daug kartų kol nebūna trūkumo ar bent minimaliai būna.
Atsakyti
tai nieks nerautu triju net primokejus ax.gif

po lexotanilio tai as eiciau jau gult, o ne reikalu tvarkyt biggrin.gif
pakabinom gonke ant lango girlianda, egles sakos 20d. eisiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 18, 13:15)
tai jie kaip daugkartinio naudojimo gaunasi.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na jie gi užpakuoti buna ir su gydytojo paaiškinimu kodel gražina mirksiukas.gif , mano mamai abu pirkome, viena karta aplamai nebuvo tu valdišku kita kart "išaiškino" kad prasti tie kuriuos ligoniu kasos nuperka, nežinau gal ir spec apgavo...o vienos pažistamos mamai teko gražinti nes prasidejo panikos priepuolis unsure.gif

išraše miegui mamai lorezapam, tai nuo 1 tabletes išmiegojo iki 12 val dienos ir vėliau vos prasiblaive susikalbet nėjo, visa tokia apsvaigus, o kai paklausiau ar išsimiegojo tai sako iš vis nemiegojau duok iš kart 3 tabletes gal suveiks blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 gruodžio 2018 - 14:28
Labos,

Meri,norimo sprendimo isitvirtinimo 4u.gif
As vis skaitau jus del tu vaistu ir lyginu su savim,savo teveliu 93mt.Nu negeriam mes vaistu tiek kiek jus cia rasot.Tevelis isvis,tik skyscius varancius,nes daug guli,ir sirdies darba skatinancius,o as nuo spaudimo kasdien.Kai nemiegu,knyga skaitau,bet dabar jau miegu gerai,ir jei gerciau tokius vaistus,kaip lexotanilis,lorezepamas,tai neprabusciau kelias paras turbut.Be to vaistais sukeltas meigas nera produktyvus,geriau nakti kita nepamiegot,bet uztai trecia tikrai ismiegosi be vaistu puikiai.Yra gi arbatu vakariniu,jei nesimiega,baisu tokius stiprius vaistus gert man butu.Nu bet mes visi skirtingi,ar ne?
As eglute puosiu irgi 23-24 tik.Iprotis is vaikystes.Dabar jau spalio gale parduotuvese komersantai stato eglutes,nusibosta gi tiek ilgai.
Atsakyti
Nu en Luety,man geriau tabletę praryti,nei nemiegojus dirbti. ax.gif Tai aš irgi tik rytais nuo spaudimo geriu,dar kai neužmiegu turiu nuodėmę. mirksiukas.gif
Kadangi gyvename bute,tai eglę puošime iš vakaro.Galvojau vaikai suvažiuos papuoš.Dabar išsiaiškinau visi suvažiuos tik sekmadienį.Tai jaučiu pastatysime eglę,papuoš atvažiavę.Man ji daug vietos užiima. bigsmile.gif
Moki-veži kokie išpardavimai. blink.gif blink.gif Puansetija po 0.35.papuošti vazonai su medžio tošimi,šiškos nupurkštos,žaisliukas įdėtas,nu gražu pažiūrėti.Gal šalčio gavę?Kol kas gražios.Vienais metais dar kitais metais pražydinau.Matysime,porą prigriebiau.
Kalėdiniai vainikai nupinti iš kėnio,tujų,po 0.80 kiti didesni brangesni.4 pagriebiau,padirbau su karštais klijais su konkorėžiais,riešutais,gilėmis,gavosi liuks vainikai.Bus dovanoms. ax.gif O kainavo 9.99. blink.gif blink.gif
Gėlių svogūnėliai išpardavimai po 0.09 tulpių,frezijų,narcizų,tokių dar nematytų.Kiti jau bedygstą.Blogiausi atveju sukišiu į vazonus.Tik kur vietos rasti.Jei ką sukišiu į šiltnamį. mirksiukas.gif
Einu dailininke padirbėti,reikia grybukus,meduoliukus padažyti. ax.gif
Vakar iškepiau duonos kepaliuką ir suvalgėme.Šiandien papirkau avižių,ruginių miltų kepsiu vėl,be raugo kepu,tokią ale duoną. mirksiukas.gif
Atsakyti
Luety, mano mamai priklausomybė nuo vaistų ir kuo toliau tuo stipresnė, visi rimtesni vaistai apart žuvu tauku kapsuliu suslėpta yra ir tai ji mane gasdina, kad kai ras išgers visus iš karto mirksiukas.gif unsure.gif ir dar įsitikinimas, kad mažos tabletės neveiksimngos tokiu reikia gerti po 2-3 iš kart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 gruodžio 2018 - 15:30
Na jei apie vaistus tai as negeriu jokiu, lexotonilio puse vienakart i menesi ar reciau. Mama geria tik nuo Parkinsono tris kartus po viena tablete. Nuo spaudimo nuo balandzio negeria, nes zemokas. Pasitariau su jos daktare, sako, jei zemas ar normalus neduok. Va cia tai daktare 4u.gif Atsimenu, kaip a.a. anyta, sedi, miega, nes virsutinis 100, vienakart net vyra nusiunciau su mama pas daktare, vistiek israso mazinanciu blink.gif Maniskis net susibjaurojo su daktare.

Maniske negertu jokiu vaistu, jei neliepciau. Raminanciu Trankseno 5mg. israse daktare, po tabletes diena dar po pora val. miegodavo. Pabedojau vaistininkei, ji man sako: dalink kapsule per puse, kiaura puse duona uzkisk biggrin.gif Galvojau juokauja, pasirodo ne. Dabar nedaviau gal dvi savaites, bet paskui nakti garsiai kalbet pradedavo, o man mintis: bloga jai. Keliuosi, einu, raminu
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 18, 13:26)
Nu en Luety,man geriau tabletę praryti,nei nemiegojus dirbti.  Tai aš irgi tik rytais nuo spaudimo geriu,dar kai neužmiegu turiu nuodėmę. mirksiukas.gif
Kadangi gyvename bute,tai eglę puošime iš vakaro.Galvojau vaikai suvažiuos papuoš.Dabar išsiaiškinau visi suvažiuos tik sekmadienį.Tai jaučiu pastatysime eglę,papuoš atvažiavę.Man ji daug vietos užiima.
Moki-veži kokie išpardavimai.  Puansetija po 0.35.papuošti vazonai su medžio tošimi,šiškos nupurkštos,žaisliukas įdėtas,nu gražu pažiūrėti.Gal šalčio gavę?Kol kas gražios.Vienais metais dar kitais metais pražydinau.Matysime,porą prigriebiau.
Kalėdiniai vainikai nupinti iš kėnio,tujų,po 0.80 kiti didesni brangesni.4 pagriebiau,padirbau su karštais klijais su konkorėžiais,riešutais,gilėmis,gavosi liuks vainikai.Bus dovanoms. ax.gif O kainavo 9.99. 
Gėlių svogūnėliai išpardavimai po 0.09 tulpių,frezijų,narcizų,tokių dar nematytų.Kiti jau bedygstą.Blogiausi atveju sukišiu į vazonus.Tik kur vietos rasti.Jei ką sukišiu į šiltnamį. mirksiukas.gif
Einu dailininke padirbėti,reikia grybukus,meduoliukus padažyti.
Vakar iškepiau duonos kepaliuką ir suvalgėme.Šiandien papirkau avižių,ruginių miltų kepsiu vėl,be raugo kepu,tokią ale duoną.

Turbut yra zmoniu rusis,kurie nepamiegoje yra lyg ligoniai.Pvz.mano MB,arba tik isitikine tuo,kad nepamiegoje blogai jauciais.Nu jo majo,kai auginom vaikus,kiek mes temiegodavom?Gerai,jei vaikas mazas buvo ramus,gerai miegojo,bet tokie,kaip mano sunus,tai labai blogai miegojo ir kniurkdavo per naktis.Ir nemiegodavau pilno miego ir diena nebuvo kada numigt ir nieko,isaugo ir vaikas ir as nenumiriau.Ir dabar nemigos nesureiksminu.Nu neisimiegojau,isgeriu kruza kavos ir i trasa.Buna,kad paknapsau prie pietu stalo ar po valgio,bet tuoj susigriebiu ir toliau vaziuoju,bet uztat kita ar dar kita nakti issimiegu puikiai.Dabar,kai jau beveik metai lankau sporto kluba,tai miegu puikiai,bet siaip nedamiegojimo niekada nesureiksmindavau ir dabar man tik kazkiek maziau miegota diena ir tiek.savijautai labai neatsiliepia ir kad del to gert vaistus,kad miegot nakti,nu man kazkaip gaila savo inkstu,kepenu ir kt.sistemu.Geriau arbateles vakare isgeriu su valerijanka,apyniu ar kt.zolem jei jau reikia .
As ir MB vis mokau,kad nesureiksmintu nemiga,tada ir nesijausi,kad nepamiegojai.Juk daugeliui zmoniu pakanka 3-4 val nusnaust ir jie darbingi.Svarbu gera nuotaika nestis per diena.Pabandykit tos kurios neissimiegat nakti pasakyt sau nu ir kas,isimiegosiu kita nakti,ne arimu verst gi eisiu. biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 18, 13:29)
Luety, mano mamai priklausomybė nuo vaistų ir kuo toliau tuo stipresnė, visi rimtesni vaistai apart žuvu tauku kapsuliu suslėpta yra ir tai ji mane gasdina, kad kai ras išgers visus iš karto  mirksiukas.gif  unsure.gif ir dar įsitikinimas, kad mažos tabletės neveiksimngos tokiu reikia gerti po 2-3 iš kart  smile.gif

Nupirk jai,Lyzuk,kokiu vitaminu didelem tabletem ir sakyk,kad cia nuo to ar nuo kito,jei ji priklausoma nuo dideliu tableciu.Gal suveiks placebo.Vaistai ne gydo,jie zudo zmones.Reiktu man atsisakyt tu tableciu nuo spaudimo,bet kazkokia vidine baime kausto,matyt jie dar ie priklausomybe isugdo,kad tik naudotum ir kazkam i kisene krautum. ax.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba.
Va, va, aš irgi Ingridai sakiau, kad baigtų su tais visokiais migdomais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Neturiu, negeriu, jei blogai miegu, kitą naktį geriau. Vasarą išvis tai rankos neleido, tai nuo karščio bangos prabudinėjau, bet net tokios minties neturiu, kad su vaistais. Užteks dar prisitrūčyt, jei rimtai dėl ko prireiks.
Atsakyti
tai Ingrida del migdomuju cia audem visos, kai tik laiko turejom. biggrin.gif
Atsakyti
Per visą gyvenimą nesu išgėrusi nė vienos raminančių ar migdomųjų. Visada esu įsitikinusi, kad galiu su savimi susitvarkyti.
Jeigu man panika ar baimė , tai būnu padidinto linksmumo būsenos. Tik pavojui praėjus pradeda rankos drebėti. ax.gif
Luety, vaistai nuo spaudimo - tai nežinau, ar verta atsisakyti. Mūsų amžiuje tik bach - ir turi insultą. Paskui dirbi laimingas į pamperius ir miegi pripumpuotas migdomųjų. Kur nors slaugos ligoninėje. blink.gif
Atsakyti