Ačiu , šiemet virto mano eglės šakos, sudužo keletas pačiu mieliausių kalediniu žaisliuku ...nematytas tik tas nuo manes žiurint pačioj dešneje kampinis ...ypač galiku tu kur sudužo apie 40 m senumo
aš nenoriu nei vieno, čia ne delto, kad turiu arba šiaip ...man seni žaisliukai turi būti su mano praeitimi, prisiminimais
QUOTE(vasarema @ 2018 12 17, 14:04)
Sveikutes
Šimtą metų nekėliau nuotraukų į sm, gal ir nesigaus nieko, nesibarkite, jei ištampiau puslapį, neprisimenu, iki kiek reikia sumažinti nuotrauką.
Padariau tik vieną nuotrauką man pasikartojančių neprabangių senų žaisliukų. Turiu jų ir daugiau, ne visus atrinkau. Jeigu mėgstate senus žaisliukus ir matote tokių šitoje nuotraukoje, arba prisimenat iš vaikystės kokį žaisliuką, kurio norėtumėte, parašykite, prašau čia, arba až. Labai, labai norėčiau padaryti Jums, mano mielos draugės, kuklias senų žaisliukų kuriais esu susirgusi, dovanėles. Adresų laukiu į až.
Šimtą metų nekėliau nuotraukų į sm, gal ir nesigaus nieko, nesibarkite, jei ištampiau puslapį, neprisimenu, iki kiek reikia sumažinti nuotrauką.
Padariau tik vieną nuotrauką man pasikartojančių neprabangių senų žaisliukų. Turiu jų ir daugiau, ne visus atrinkau. Jeigu mėgstate senus žaisliukus ir matote tokių šitoje nuotraukoje, arba prisimenat iš vaikystės kokį žaisliuką, kurio norėtumėte, parašykite, prašau čia, arba až. Labai, labai norėčiau padaryti Jums, mano mielos draugės, kuklias senų žaisliukų kuriais esu susirgusi, dovanėles. Adresų laukiu į až.
Vasarema,sirdele,nuostabus vaikystes prisiminimas,tik mes,isvyke is savo namu,nesaugojom tokio grozio,ir neatsivesi visko cia,kai kiekvienais metais galvoji gryzt atgal,bet kiekvienais metais lieki ,isiurbia gyvenimas,pririsa ir nebesugebi atsispirt geresniam kasniui,lengvesnei duonai.Beveik visi tokie zaisliukai buvo musu kolekcijoj.Dar sidabrinis apvalus virdulys,seneliai salciai,vadinami fanarikai,kur idubos is keturiu pusiu spalvoti,veriami,tokie,kaip kairej pusej kampe,buvo net keli,ivairiu konfiguraciju.Smagu prisimint,bet puosiu mazute,miniatiurine eglute,nera nei vietos,nei noro dideliai.Bet buvo smagu pamatyt,pruisimint.Aciu tau.
Merii, tai jei prieš tai buvo gerai, negali taip staiga atsirasti didelis.
Labas rytas.
Vasarema,ačiū už gerą širdį.
Meri-
Sveikos:>)
Merri, rimtai čia jau tau nebus kad nei iš nieko pakilo .... gal skaniai nušventei su kokiais 10 šokoladu operaciją
Merri, rimtai čia jau tau nebus kad nei iš nieko pakilo .... gal skaniai nušventei su kokiais 10 šokoladu operaciją
Labaukas
Merii, šiandien gal pakartos tau tyrimus ir viskas bus gerai, gal ten klaida įsivėlė, arba... kaip Lyžuka sako, na, užvalgei ko nors prieš tyrimą, o gal cukrus nuo jaudinimosi gali pakilti, kaip man spaudimas
Laikau už tave kumščius, jei ir nepadarysi rytoj operacijos, juk tai ne bėda, pusę darbo jau padarei.
Laikykis.
Merii, šiandien gal pakartos tau tyrimus ir viskas bus gerai, gal ten klaida įsivėlė, arba... kaip Lyžuka sako, na, užvalgei ko nors prieš tyrimą, o gal cukrus nuo jaudinimosi gali pakilti, kaip man spaudimas
Laikau už tave kumščius, jei ir nepadarysi rytoj operacijos, juk tai ne bėda, pusę darbo jau padarei.
Laikykis.
tai veliau padarys ta operacija, pamenu mamai kai dare kataraktos po;. tai net specialiai petrauka dare 3 men kai kita akį operavo...
Jei nedarys planuotos operacijos, tai kur dės paruoštą akies lęšį? Ne taip viskas paprasta kaip atrodo. Jau ir taip visokių nervacijų, o čia... visokie trikdžiai. Jei ne operacija, tai nieko ir nežinočiau. Kiek prašiau paprasto kraujo tyrimo, tai atsakymas, kad nemato reikalo, išrašydavo nuo kraujospūdžio ir atia. Aišku, buvo galima darytis mokamą, bet man principai neleido turint 37 metų darbo stažą.
Nežinau Merri kaip tavo atveju o per katarakos operaciją tai tuos lešiukus tiesiog nusiperki ju vaistineje , aišku su gyd išrašytu receptu, jie buna uždaryti sandariai ir galioja ne vienus metus, beje jei kas nepavyksta, pvz sukyla spaudimas be proto ji dar ir atgal priima