Labas rytas.
Meri,džiugu už Tave.
Meri, smagu, kad pavyko.
Grįžau iš pajūrio per pūgą. dabar žiaumoju rūkytus aštuonkojus. Nieko stebuklingo, guminiai tokie, o kaina kosminė. Bet vaikai juos vietoje saldainių varo. Mums vakarienei bus rūkytas upėtakis. Labai skanus.
Grįžau iš pajūrio per pūgą. dabar žiaumoju rūkytus aštuonkojus. Nieko stebuklingo, guminiai tokie, o kaina kosminė. Bet vaikai juos vietoje saldainių varo. Mums vakarienei bus rūkytas upėtakis. Labai skanus.
IK, svečiavaisi pajūry?
aha, svečiuose buvome.
O kad prisnigo pas mus. Nešiau vakarienę šuniui, iki kulkšnių jau sniego.
O kad prisnigo pas mus. Nešiau vakarienę šuniui, iki kulkšnių jau sniego.
Labas rytas.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 14, 16:55)
Ingrida, kaip tik atvirkščiai. maniškis į Liškiavos pusę.
Norėčiau į gražią Lyžuką pasižiūrėti. Ko gero, raikės jungtis į Fb.
Vakar iki išnaktų iškepiau 6 namelius. Tiksliau, mano namukai kaip ir blokiniai. Liko tik pastatyti ir išpuošti/
Norėčiau į gražią Lyžuką pasižiūrėti. Ko gero, raikės jungtis į Fb.
Vakar iki išnaktų iškepiau 6 namelius. Tiksliau, mano namukai kaip ir blokiniai. Liko tik pastatyti ir išpuošti/
neklausyk tų jų , o tai užsiregitruosi, pamatysi tą krasavicą ir išsiregistruosi
o šiaip fb , kaip ir gyvenimas ir durnų ir protingų pilna, bet kurioj grupej yra rimtų ir nelabai žmoniu, beto pagal pomegius galima labiau orentuotis
Sveikos
tuos aštuonkojus ir mano dukra megsta
Labas
Lyzuka, negasdink IK be pagrindo
FB labai laika eda, kaip ir SM.
Lyzuka, negasdink IK be pagrindo
FB labai laika eda, kaip ir SM.
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 17, 11:44)
aš tik apsidraudžiu pati
kaip sakoma: "o labiausia kenksiminga gyventi "
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 17, 13:01)
Net nesigincysiu su tamsta
Reik vyra nuvest egles paziuret Visi niurna, kad mes nuo Taurages nukopijavom, gal jie musu miesto ideja nufyrino, o mes tik veliau pastatem.
Kaip mes pernai Vilniaus,Londono egles matėme,savos-ne.Nepakeliui mūms.Dabar grįžę iš Druskininkų žadėjome nuvažiuoti savo pažiūrėti,dieną nesimatys,vakarais namie sėdime.
Kasiau,kasiau sniegą.......rankelės nebe jaučiu.
Už tai nusipirkau nuo ryto jau Lidle tešlos maišyklę,nu dabar tai kepsiu.
Kasiau,kasiau sniegą.......rankelės nebe jaučiu.
Už tai nusipirkau nuo ryto jau Lidle tešlos maišyklę,nu dabar tai kepsiu.
Sveikutes
Šimtą metų nekėliau nuotraukų į sm, gal ir nesigaus nieko, nesibarkite, jei ištampiau puslapį, neprisimenu, iki kiek reikia sumažinti nuotrauką.
Padariau tik vieną nuotrauką man pasikartojančių neprabangių senų žaisliukų. Turiu jų ir daugiau, ne visus atrinkau. Jeigu mėgstate senus žaisliukus ir matote tokių šitoje nuotraukoje, arba prisimenat iš vaikystės kokį žaisliuką, kurio norėtumėte, parašykite, prašau čia, arba až. Labai, labai norėčiau padaryti Jums, mano mielos draugės, kuklias senų žaisliukų kuriais esu susirgusi, dovanėles. Adresų laukiu į až.
Šimtą metų nekėliau nuotraukų į sm, gal ir nesigaus nieko, nesibarkite, jei ištampiau puslapį, neprisimenu, iki kiek reikia sumažinti nuotrauką.
Padariau tik vieną nuotrauką man pasikartojančių neprabangių senų žaisliukų. Turiu jų ir daugiau, ne visus atrinkau. Jeigu mėgstate senus žaisliukus ir matote tokių šitoje nuotraukoje, arba prisimenat iš vaikystės kokį žaisliuką, kurio norėtumėte, parašykite, prašau čia, arba až. Labai, labai norėčiau padaryti Jums, mano mielos draugės, kuklias senų žaisliukų kuriais esu susirgusi, dovanėles. Adresų laukiu į až.