Tai aš irgi su mb pasijuokėme,kas gali pirkti? Na bet vantos dar priedo,ragai sukrauti pardavimui.Tik su mb juokiamės,kaip užsieniečiai žiūri,kad lietuviai šakas pardavinėja džiovintų lapų?Sakys visai tauta nuskurdo,jei tokius dalykus dar pardavinėja? Čia panašiai kaip prie Palangos,močiutės siūlo pakelėje kambarius,o užsieniečiai galvoja,kokios senos prostitutės.
Eikit kaimietukai atvažiuoja į SPA. Kol mes atradome įėjimą į pirčių zoną.Pasirodo reikia įeiti pro persirengimo spintutę(ir išeiti per ją),mes kaip civilizuoti žmonės žiūrime kur nuorodos yra. Jei gaisro atveju tikrai žiūrėčiau kur nuorodos,o pasirodo įėjimas iš išėjimas per spintutę. Paskui aplamai valytoja nuvedė už rankos,jokių užrašų.
O pabaigoje akys iššoko ant kaktos,užeiname į vieną pirtį guli du nuogi.Aš jau džekuzėje,kai gulėjau žiūriu į pirtį eina nuogas vyriškis. Mažius minėjo,kad kažkurį penktadienį būna nudistų vakaras kas mėnesį.Bet vakar ne penktadienis.Tai sako jūs gal užrašų nežiūrėjote,gal kurią valandą,kurioje pirtyje lankosi nuogaliai. Ne be nuotykių būtų liūdna gyventi.
Prisukome apie 600km. Einu ilsėtis,bet priekį megztinio numezgiau.
Prisidedu prie liaupsių Druskininkams. Mano uošvija už kelių km. Visa MB giminė ten gyvena.Gerai jiems, kai meras ūkiškas. Kaip jis sakė : "jeigu neturime jūros, tai sukursime ją patys" Ir sukūrė.
Ingrida, nuvažiuokite pavasarį, Lubio dovanotas sakurų sodas su narcizų jūra. Alyvų sodas prie Nemuno. Šokantys fontanai. Vandens parkas, sniego arena, gondolos, lynų trasa, pramogų parkas, dar net nežinau , ką išvardinti. Tokio drožėjo skulptūrų parkas su vandens kriokliukais. Malūnas su kavine ant Ratnyčėlės. Ir dar daug daug visko. Ai, laivu iki Liškiavos, fantastiško grožio bažnyčia ir vienuolynas, piliakalniai.
Važiuok rugpjūtį, tada grybų tiek, kiek gyvenime nesi regėjusi.
O mes žaliuokių perkamės, kai važiuojame kapus aplankę. Tada gi rinkti nėra kada.
Einu vakaroti. Užmaišiau tešlą meduoliniams nameliams. bent 6 reikia. Kepsiu iki nakties.
Ingrida, nuvažiuokite pavasarį, Lubio dovanotas sakurų sodas su narcizų jūra. Alyvų sodas prie Nemuno. Šokantys fontanai. Vandens parkas, sniego arena, gondolos, lynų trasa, pramogų parkas, dar net nežinau , ką išvardinti. Tokio drožėjo skulptūrų parkas su vandens kriokliukais. Malūnas su kavine ant Ratnyčėlės. Ir dar daug daug visko. Ai, laivu iki Liškiavos, fantastiško grožio bažnyčia ir vienuolynas, piliakalniai.
Važiuok rugpjūtį, tada grybų tiek, kiek gyvenime nesi regėjusi.
O mes žaliuokių perkamės, kai važiuojame kapus aplankę. Tada gi rinkti nėra kada.
Einu vakaroti. Užmaišiau tešlą meduoliniams nameliams. bent 6 reikia. Kepsiu iki nakties.
Labas rytas.
Oi IK kiek privardinai. Mes jau ir taip nemažai aplankėme,vandens parke ir buvome,mačiau rodiklę į sniego areną,į Lyškiavą irgi. Kiek mes Lietuvoje dar visko nematę. Taviškis gal iš Leipalingio?Kaimynas mano vienas iš to krašto,dabar irgi mačiau rodiklę ten. Toli mūms rupke tik tas kraštas. Įsivaizdavau Merkį didelę upę,dabar žiūriu nuo mūsų Nevėžio nesiskiria?
Kaip gerai išmiegojau savo lovelėje. Prie atidaro lango,viešbutyje langas neatsidaro,tai ta ventiliacija,kad neuždustum ir birbė visą naktį.
Nebuve tuose natcizuose mes , speju kad labai gražu, o šiaip kitose išvardytose vietose buvom, ir kažkokioj kavinukej malune prie pat pat vandens sedejom , o parkas vadinas Česnulevičiaus skulpturu parkas , man patys miškai ten gražus, švarus tokie toli matyt
Dar pakeliui galima i merkine ir Punia užsukti
Sveikos
Dar pakeliui galima i merkine ir Punia užsukti
Sveikos
Labas
ko cia jus mano pavardes upe nuo pat ryto minit
Laukiu naminio surio ir sviesto, suri vel i varske reiks verst, nes nelabai megstu
Laukiu naminio surio ir sviesto, suri vel i varske reiks verst, nes nelabai megstu
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 14, 11:11)
Labas
Prašom apie pavardę detaliau , kokia kaip ir su kuo
Lyžuka, kokia tu fb graži
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 14, 14:00)
Prašom apie pavardę detaliau , kokia kaip ir su kuo
ka detaliau Ingrida paminejo upes pavadinimu ir nuvertino iki Nevezio siaurumo Net isizeist galima
Buvau kirpykloj dvi valandas Puse penki egles iziebimas. Nesiau siuksles, dirstelejau i egles puse, o ji kaspinu perrista zaisliuk mazoka Dar neatidare aikstes nuo musu pses, teks vingiais dar pavaiksciot.
Lyzuka, gerai, gerai atrodai.
Ingrida, kaip tik atvirkščiai. maniškis į Liškiavos pusę.
Norėčiau į gražią Lyžuką pasižiūrėti. Ko gero, raikės jungtis į Fb.
Vakar iki išnaktų iškepiau 6 namelius. Tiksliau, mano namukai kaip ir blokiniai. Liko tik pastatyti ir išpuošti/
Norėčiau į gražią Lyžuką pasižiūrėti. Ko gero, raikės jungtis į Fb.
Vakar iki išnaktų iškepiau 6 namelius. Tiksliau, mano namukai kaip ir blokiniai. Liko tik pastatyti ir išpuošti/
Graži ta mūsų Lyžuka.
Ik,tavo nameliai irgi architektūra kokia. Jaučiu tokius namelius kepsiu,tik,kai anūkus turėsiu.
Kaupiuosi pirmadieniui tešlos maišyklę pasidovannoti. MB kiša pigu.lt,maišykles,bet ten man kinų produkcija kvepia. Boschas sugedo,bet Lidle tikiu vokiečių firma.
Ik,tavo nameliai irgi architektūra kokia. Jaučiu tokius namelius kepsiu,tik,kai anūkus turėsiu.
Kaupiuosi pirmadieniui tešlos maišyklę pasidovannoti. MB kiša pigu.lt,maišykles,bet ten man kinų produkcija kvepia. Boschas sugedo,bet Lidle tikiu vokiečių firma.
Labas rytas.