Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai aš irgi su mb pasijuokėme,kas gali pirkti? bigsmile.gif bigsmile.gif Na bet vantos dar priedo,ragai sukrauti pardavimui.Tik su mb juokiamės,kaip užsieniečiai žiūri,kad lietuviai šakas pardavinėja džiovintų lapų?Sakys visai tauta nuskurdo,jei tokius dalykus dar pardavinėja? bigsmile.gif Čia panašiai kaip prie Palangos,močiutės siūlo pakelėje kambarius,o užsieniečiai galvoja,kokios senos prostitutės. mirksiukas.gif
Eikit kaimietukai atvažiuoja į SPA. biggrin.gif biggrin.gif Kol mes atradome įėjimą į pirčių zoną.Pasirodo reikia įeiti pro persirengimo spintutę(ir išeiti per ją),mes kaip civilizuoti žmonės žiūrime kur nuorodos yra. bigsmile.gif bigsmile.gif Jei gaisro atveju tikrai žiūrėčiau kur nuorodos,o pasirodo įėjimas iš išėjimas per spintutę. bigsmile.gif bigsmile.gif Paskui aplamai valytoja nuvedė už rankos,jokių užrašų. blink.gif blink.gif
O pabaigoje akys iššoko ant kaktos,užeiname į vieną pirtį guli du nuogi.Aš jau džekuzėje,kai gulėjau žiūriu į pirtį eina nuogas vyriškis. blink.gif blink.gif Mažius minėjo,kad kažkurį penktadienį būna nudistų vakaras kas mėnesį.Bet vakar ne penktadienis.Tai sako jūs gal užrašų nežiūrėjote,gal kurią valandą,kurioje pirtyje lankosi nuogaliai. blink.gif rolleyes.gif Ne be nuotykių būtų liūdna gyventi.
Prisukome apie 600km. bigsmile.gif Einu ilsėtis,bet priekį megztinio numezgiau. ax.gif
Atsakyti
Prisidedu prie liaupsių Druskininkams. Mano uošvija už kelių km. Visa MB giminė ten gyvena.Gerai jiems, kai meras ūkiškas. Kaip jis sakė : "jeigu neturime jūros, tai sukursime ją patys" ax.gif Ir sukūrė.
Ingrida, nuvažiuokite pavasarį, Lubio dovanotas sakurų sodas su narcizų jūra. Alyvų sodas prie Nemuno. Šokantys fontanai. Vandens parkas, sniego arena, gondolos, lynų trasa, pramogų parkas, dar net nežinau , ką išvardinti. Tokio drožėjo skulptūrų parkas su vandens kriokliukais. Malūnas su kavine ant Ratnyčėlės. Ir dar daug daug visko. Ai, laivu iki Liškiavos, fantastiško grožio bažnyčia ir vienuolynas, piliakalniai.
Važiuok rugpjūtį, tada grybų tiek, kiek gyvenime nesi regėjusi.
O mes žaliuokių perkamės, kai važiuojame kapus aplankę. Tada gi rinkti nėra kada. tongue.gif

Einu vakaroti. Užmaišiau tešlą meduoliniams nameliams. bent 6 reikia. Kepsiu iki nakties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 13 gruodžio 2018 - 20:04
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi IK kiek privardinai. bigsmile.gif Mes jau ir taip nemažai aplankėme,vandens parke ir buvome,mačiau rodiklę į sniego areną,į Lyškiavą irgi. ax.gif Kiek mes Lietuvoje dar visko nematę. ax.gif Taviškis gal iš Leipalingio?Kaimynas mano vienas iš to krašto,dabar irgi mačiau rodiklę ten. bigsmile.gif Toli mūms rupke tik tas kraštas. ax.gif ax.gif Įsivaizdavau Merkį didelę upę,dabar žiūriu nuo mūsų Nevėžio nesiskiria? ax.gif
Kaip gerai išmiegojau savo lovelėje. mirksiukas.gif Prie atidaro lango,viešbutyje langas neatsidaro,tai ta ventiliacija,kad neuždustum ir birbė visą naktį. bigsmile.gif
Atsakyti
Nebuve tuose natcizuose mes , speju kad labai gražu, o šiaip kitose išvardytose vietose buvom, ir kažkokioj kavinukej malune prie pat pat vandens sedejom smile.gif, o parkas vadinas Česnulevičiaus skulpturu parkas mirksiukas.gif , man patys miškai ten gražus, švarus tokie toli matyt mirksiukas.gif

Dar pakeliui galima i merkine ir Punia užsukti bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas

ko cia jus mano pavardes upe nuo pat ryto minit biggrin.gif

Laukiu naminio surio ir sviesto, suri vel i varske reiks verst, nes nelabai megstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 14, 11:11)
Labas

ko cia jus mano pavardes upe nuo pat ryto minit biggrin.gif

Laukiu naminio surio ir sviesto, suri vel i varske reiks verst, nes nelabai megstu ax.gif

Prašom apie pavardę detaliau biggrin.gif, kokia kaip ir su kuo bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, kokia tu fb graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 12 14, 13:16)
Lyžuka, kokia tu fb graži wub.gif

blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif nu nu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 14, 14:00)
Prašom apie pavardę detaliau biggrin.gif, kokia kaip ir su kuo  bigsmile.gif

ka detaliau blink.gif Ingrida paminejo upes pavadinimu ir nuvertino iki Nevezio siaurumo rolleyes.gif Net isizeist galima biggrin.gif

Buvau kirpykloj dvi valandas rolleyes.gif Puse penki egles iziebimas. Nesiau siuksles, dirstelejau i egles puse, o ji kaspinu perrista bigsmile.gif zaisliuk mazoka ax.gif Dar neatidare aikstes nuo musu pses, teks vingiais dar pavaiksciot.

Lyzuka, gerai, gerai atrodai. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, kaip tik atvirkščiai. maniškis į Liškiavos pusę. smile.gif
Norėčiau į gražią Lyžuką pasižiūrėti. Ko gero, raikės jungtis į Fb.
Vakar iki išnaktų iškepiau 6 namelius. Tiksliau, mano namukai kaip ir blokiniai. Liko tik pastatyti ir išpuošti/
Atsakyti
Graži ta mūsų Lyžuka. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ik,tavo nameliai irgi architektūra kokia. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Jaučiu tokius namelius kepsiu,tik,kai anūkus turėsiu. ax.gif
Kaupiuosi pirmadieniui tešlos maišyklę pasidovannoti. ax.gif MB kiša pigu.lt,maišykles,bet ten man kinų produkcija kvepia. Boschas sugedo,bet Lidle tikiu vokiečių firma. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti