Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 12, 08:40)
taigis ne vasara vistiek nesimatytu  mirksiukas.gif

Aha pamėlo šlaunis kaip turi būti,o su maudimke reikia būti.
Koks realaksas ir Merkinės piramidę aplankėme ir Grūto parke apėjome 7 km .Kaip patiko. wub.gif wub.gif
O Druskininkai kaip pasipuošę,vaarienę pavalgėme sakau iname į iestą,nes dieną viso grožio nebus.Ti SPA liko tik dvi valandos,niko nespėjome apeiti.
Aplamai Druskininkuose abu pirmą kartą. ax.gif
Atsakyti
Grazu Druskininkuose. Mes buvome gal du kartus vandens parke ir savaitgali SPA VILNIUS.

grizau is koncerto kaip ant sparnu wub.gif draugike isbuciavau, kad man bilietuka nupirko.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Sapniuk,Erlickas patiko?
Skaitosi poilsis,be miego kažkur ventiliatorius visą naktį birbė.Neitume jau į SPA,bet kambaryje nėra karšto vandens. ax.gif Gydytoja išrašė mineralinę vonią,bet eiti pe gatvę į kitą sanatoriją,su chalatu nenueisi,o rengiotis,tingiu. ax.gif Namie sava lovytė-geiusia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida kokioj buvot sanatorijoje, kad vandens nebuvo?

Sveikos smile.gif

Man irgi nei karto Druskininkai nenuvyle, nors žiemaneesu buvus tik rudeni ir vasara smile.gif, labai susitvarkę ir išsipuošę, mus klientai iš kaliningrado labai juos vertina sako nepalyginsi su žmoniu nugulta palanga vasarą biggrin.gif

Sveikos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

Ingrida, man rodos, tu daugiau pavargsi nei pailsesi biggrin.gif
Labai patiko Erlickas, o ka? Tai rodo mano prasta skoni? biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk,juokauji,mūms su mb labai jis patinka. wub.gif wub.gif Ir vakar skaitė Erlicko mintis mb.
Lyžuka AQA SPA ,ne sanatorijoje.Pavalgėme tingisi kur beiti,apvirškinsime ir brauksime geriau miestan,mugė yra aikštėje.Mūsų miestas tiek sukišo pinigų,o čia daug gražiau,kiekviena įmonė,darželiai,mokyklos padarė po eglutę savaip ir sustatė aikštėje.O dar muzika kalėdinė,avytės gyvos prakartėlėje,tikros klėdos. wub.gif wub.gif
O svarbiausia buvome sutoję miške,kazlėkų sušalųsių pilna.O miškai kokie gražūs. wub.gif
Atsakyti
oi Ingrida,o uogu dar koki kibiriuką nepribraukei biggrin.gif ? Na tuo pačiu kol vyras pasi..ti nuėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 13, 10:27)
oi Ingrida,o uogu dar koki kibiriuką nepribraukei biggrin.gif ? Na tuo pačiu kol vyras pasi..ti nuėjo biggrin.gif

Bet kokie miškai.Sako pas mus yra kadagių miške,nei karto nemačiau.O čia pilna pakelėse miškuose. ax.gif
Pakelėse net tokiu laiku pardavinėja konservus grybų. bigsmile.gif
Atsakyti
nu ko ko bet jau konservuotu grybu gyvenime nepirkčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 13, 12:19)
nu ko ko bet jau konservuotu grybu gyvenime nepirkčiau  bigsmile.gif

ir dziovintu smile.gif

Ingridelel, aciu wub.gif Jau buvau bepasijaucianti kokia penktaruse, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 13, 11:46)
ir dziovintu smile.gif

Ingridelel, aciu wub.gif Jau buvau bepasijaucianti kokia penktaruse,  biggrin.gif

aha ir džiovintu, bet tie man atrodo dar ne tokie pavojingi biggrin.gif, nors realiai jei pvz konservuoti baravykai tai jau kokios musmires neįmaišytum, bet nepriimtina man ir vsio biggrin.gif

Man nei Erėlickas nei kerbiidis ni ni bet čia gi skonio reikalas biggrin.gif
Atsakyti
man net ne del raudonu, zaliu, pilku musmiriu ir sungrybiu, o del kirminu. Nevalgau niekur ne savo rinktu grybu, o apie pirkima net minties ner/

Atsakyti