Kas turi noro ir moka nert vaseliu zemus stulpelius,bei moka rusu kalba,siulau nusinert toki zaisliuka ant eglutes,be to grazi smulkmenele einant pas draugus kaledot.
https://www.youtube....h?v=onWpy761S6A
jei kas neisku bus neriant,klauskit,patarsiu,pamokysiu.
Luety, nu jau fainulkos.Mačiau kitus tavo žaislus, labai dailūs darbai.
Taip atrodo, kad galėtų užsidirbt iš savo darbo, bet maniškio tik kelis pažįstami nupirko. galvojam iki turgaus pavažiuot, bet vėlgi, reik išsiimt pažymą, antrą kart sveikatos mokestį mokėt, nesvarbu, kad dieną ar dvi prekiausi.
Taip atrodo, kad galėtų užsidirbt iš savo darbo, bet maniškio tik kelis pažįstami nupirko. galvojam iki turgaus pavažiuot, bet vėlgi, reik išsiimt pažymą, antrą kart sveikatos mokestį mokėt, nesvarbu, kad dieną ar dvi prekiausi.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 12 10, 11:11)
Luety, nu jau fainulkos.Mačiau kitus tavo žaislus, labai dailūs darbai.
Anukams savo nunert -didelus dziaugsmas.Parsiduiot kazkuek,kad siulai atsipirktu but smagu,o turet is to pelni,but idealu pensininkui.
O cia si ryta ant smugio nuneriau pg ta video.Netiasi l. greitai ir smagiai,tk akyciu reik grazesniu nusipirkt.
O cia mano ciukai dienos sviesoj jau
QUOTE(jurginėlis @ 2018 12 10, 10:07)
Ingridėl, o kokie siūlai? gal pasimezk mėginuką, išsiplauk, pasižiūrėsi, gal siūlas ir pasikeis
Dariau taip,vistiek man gamykla kvepia,na į jokiu Lenorus nekišau.Bandau dar dėrėtis internetu siūlų,gal spės ateiti šią savaitę,spėsiu per savaitę numegzti.
Sapniuk,šiandien buvome prie tavo namų Byčiuose apžiūrėti mašinos,tai kol mb vairavo kojinę numezgiau. Gerai nepirko,tai atgal tamsoje irgi mezgiau.Gerą žurnalą prigriebiau vyrams mezgimo rusų kalba,nereiks sukti galvos.Man geriau popierinis variantas nei internete.
Luety,tikrai tobula,o ir spalva paršiukų.
Luety,dėk dėk savo darbelius ,labai malonu matyti.
Jurginėli,ką siūvinėji,kur nuotraukos?
Luety, tiesiog pasaka tavo darbeliai.
Kaip pavydžiu žmonėms, kurie turi tiek kantrybės. Pas mane trach tararach ir baigta.
Mano hobiai paprastai ilgiau 6-7 metų netraukia. Buvo siuvinėjimas, buvo mezgimas, paskui mezgimas servetėlių virbalais, paskui dekupažas. Kambarinės gėlės, dabar rožės , ateina daugiametės. Iš žieminių reikalų susipirkusi siuvinėjimui kaspinais, kaupiuosi. Gal dar reikėtų pradėti tapyti.
Liniukai, susikurk FB grupę ir per ją pardavinėkite. Pavasarį galite palėkti iki žemkės į parodą "Ką pasėsi", ten visa eilė amatininkų. Pasidarykite vizitinių krūvą, jei kas domėsis - kišate vizitinę.
Sušils vanduo, eisiu savo žvėris doroti. Kibinai kepa iš šviežienos.
Kaip pavydžiu žmonėms, kurie turi tiek kantrybės. Pas mane trach tararach ir baigta.
Mano hobiai paprastai ilgiau 6-7 metų netraukia. Buvo siuvinėjimas, buvo mezgimas, paskui mezgimas servetėlių virbalais, paskui dekupažas. Kambarinės gėlės, dabar rožės , ateina daugiametės. Iš žieminių reikalų susipirkusi siuvinėjimui kaspinais, kaupiuosi. Gal dar reikėtų pradėti tapyti.
Liniukai, susikurk FB grupę ir per ją pardavinėkite. Pavasarį galite palėkti iki žemkės į parodą "Ką pasėsi", ten visa eilė amatininkų. Pasidarykite vizitinių krūvą, jei kas domėsis - kišate vizitinę.
Sušils vanduo, eisiu savo žvėris doroti. Kibinai kepa iš šviežienos.
labai grazus kriuksiukai
Ingrida, tai labai netoli nuo manes buvot.
atvaziavo elektrikas, isnese skaitikli, norejo viduje pajungt , o maniskis ne, jis pats pasijungs. Pajungia, neveikia Jau pradejo man suokt, kad elektrikas ne ta faze pajunge, reik fazometro, kaimynas neturi....aciu D. pajunge pats
Labas
Ingrida, tai labai netoli nuo manes buvot.
atvaziavo elektrikas, isnese skaitikli, norejo viduje pajungt , o maniskis ne, jis pats pasijungs. Pajungia, neveikia Jau pradejo man suokt, kad elektrikas ne ta faze pajunge, reik fazometro, kaimynas neturi....aciu D. pajunge pats
Labas
Labas rytas.
Sveikos
Labutes,
IK,as ramesne del hobiu,nes,kai dirbau,nebuvo laiko labai plestis hobiams,bet visa laika megau megzt,nert.Siuvinet,mano abi rankos kaires,neturiu savo AtA mamuko kruopstumo,broliu teko tas genas.O jau siuvinet kaspinais,tai man isvis sapnas,nors labai grazu.
Kaip atsalo pas mus minuso nera,bet prie juros gycvenant,siaures vejas duoda jutimine minusine temperatura.Isgyvensim,priprate,anglams sunkiau,jie sunkiai islenda is sortu,tai vaiksto ciaudedami visur,pasalusiom blauzdom.
IK,as ramesne del hobiu,nes,kai dirbau,nebuvo laiko labai plestis hobiams,bet visa laika megau megzt,nert.Siuvinet,mano abi rankos kaires,neturiu savo AtA mamuko kruopstumo,broliu teko tas genas.O jau siuvinet kaspinais,tai man isvis sapnas,nors labai grazu.
Kaip atsalo pas mus minuso nera,bet prie juros gycvenant,siaures vejas duoda jutimine minusine temperatura.Isgyvensim,priprate,anglams sunkiau,jie sunkiai islenda is sortu,tai vaiksto ciaudedami visur,pasalusiom blauzdom.
sunus iš londono atsiunte nuotrauku , ten tipo +14, ale matyt vistiek anglams šalta, tai plikom kojom su basutemis, bet užtat apsimuturiave šalikais ir su striuke iki kielienių
Anglai matyt nežino patarimo :"laikyk kojas šiltai"... Todėl ir nusivažiavo imperija.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 11, 11:20)
Anglai matyt nežino patarimo :"laikyk kojas šiltai"... Todėl ir nusivažiavo imperija.
, , arba kitas variantas , kai kojos jau aulinukuose , ala šiltai , viršuj paltas, kepure, o bridzai iki keliu ir vistiek kiškos nuogos