Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kas turi noro ir moka nert vaseliu zemus stulpelius,bei moka rusu kalba,siulau nusinert toki zaisliuka ant eglutes,be to grazi smulkmenele einant pas draugus kaledot.
https://www.youtube....h?v=onWpy761S6A
jei kas neisku bus neriant,klauskit,patarsiu,pamokysiu.
Atsakyti
Luety, nu jau fainulkos.Mačiau kitus tavo žaislus, labai dailūs darbai.
Taip atrodo, kad galėtų užsidirbt iš savo darbo, bet maniškio tik kelis pažįstami nupirko. galvojam iki turgaus pavažiuot, bet vėlgi, reik išsiimt pažymą, antrą kart sveikatos mokestį mokėt, nesvarbu, kad dieną ar dvi prekiausi.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 12 10, 11:11)
Luety, nu jau fainulkos.Mačiau kitus tavo žaislus, labai dailūs darbai.
Taip atrodo, kad galėtų užsidirbt iš savo darbo, bet maniškio tik kelis pažįstami nupirko. galvojam iki turgaus pavažiuot, bet vėlgi, reik išsiimt pažymą, antrą kart sveikatos mokestį mokėt, nesvarbu, kad dieną ar dvi prekiausi.

Anukams savo nunert -didelus dziaugsmas.Parsiduiot kazkuek,kad siulai atsipirktu but smagu,o turet is to pelni,but idealu pensininkui.
O cia si ryta ant smugio nuneriau pg ta video.Netiasi l. greitai ir smagiai,tk akyciu reik grazesniu nusipirkt.
vartotojo įkelta nuotrauka
O cia mano ciukai dienos sviesoj jau
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 12 10, 10:07)
Ingridėl, o kokie siūlai? gal pasimezk mėginuką, išsiplauk, pasižiūrėsi, gal siūlas ir pasikeis mirksiukas.gif

Dariau taip,vistiek man gamykla kvepia,na į jokiu Lenorus nekišau.Bandau dar dėrėtis internetu siūlų,gal spės ateiti šią savaitę,spėsiu per savaitę numegzti. ax.gif
Sapniuk,šiandien buvome prie tavo namų Byčiuose apžiūrėti mašinos,tai kol mb vairavo kojinę numezgiau. mirksiukas.gif Gerai nepirko,tai atgal tamsoje irgi mezgiau.Gerą žurnalą prigriebiau vyrams mezgimo rusų kalba,nereiks sukti galvos.Man geriau popierinis variantas nei internete.
Luety,tikrai tobula,o ir spalva paršiukų. wub.gif wub.gif wub.gif
Luety,dėk dėk savo darbelius ,labai malonu matyti.
Jurginėli,ką siūvinėji,kur nuotraukos?
Atsakyti
Luety, tiesiog pasaka tavo darbeliai. wub.gif
Kaip pavydžiu žmonėms, kurie turi tiek kantrybės. Pas mane trach tararach ir baigta.
Mano hobiai paprastai ilgiau 6-7 metų netraukia. Buvo siuvinėjimas, buvo mezgimas, paskui mezgimas servetėlių virbalais, paskui dekupažas. Kambarinės gėlės, dabar rožės , ateina daugiametės. Iš žieminių reikalų susipirkusi siuvinėjimui kaspinais, kaupiuosi. Gal dar reikėtų pradėti tapyti. hmm.gif
Liniukai, susikurk FB grupę ir per ją pardavinėkite. Pavasarį galite palėkti iki žemkės į parodą "Ką pasėsi", ten visa eilė amatininkų. Pasidarykite vizitinių krūvą, jei kas domėsis - kišate vizitinę.
Sušils vanduo, eisiu savo žvėris doroti. Kibinai kepa iš šviežienos.
Atsakyti
labai grazus kriuksiukai wub.gif

Ingrida, tai labai netoli nuo manes buvot. wub.gif

atvaziavo elektrikas, isnese skaitikli, norejo viduje pajungt , o maniskis ne, jis pats pasijungs. Pajungia, neveikia blink.gif Jau pradejo man suokt, kad elektrikas ne ta faze pajunge, reik fazometro, kaimynas neturi....aciu D. pajunge pats blink.gif

Labas
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsakyti
Labutes,
IK,as ramesne del hobiu,nes,kai dirbau,nebuvo laiko labai plestis hobiams,bet visa laika megau megzt,nert.Siuvinet,mano abi rankos kaires,neturiu savo AtA mamuko kruopstumo,broliu teko tas genas.O jau siuvinet kaspinais,tai man isvis sapnas,nors labai grazu.
Kaip atsalo pas mus doh.gif minuso nera,bet prie juros gycvenant,siaures vejas duoda jutimine minusine temperatura.Isgyvensim,priprate,anglams sunkiau,jie sunkiai islenda is sortu,tai vaiksto ciaudedami visur,pasalusiom blauzdom.
Atsakyti
sunus iš londono atsiunte nuotrauku biggrin.gif, ten tipo +14, ale matyt vistiek anglams šalta, tai plikom kojom su basutemis, bet užtat apsimuturiave šalikais ir su striuke iki kielienių biggrin.gif
Atsakyti
Anglai matyt nežino patarimo :"laikyk kojas šiltai"... Todėl ir nusivažiavo imperija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 11 gruodžio 2018 - 11:20
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 11, 11:20)
Anglai matyt nežino patarimo :"laikyk kojas šiltai"... Todėl ir nusivažiavo imperija.

biggrin.gif, biggrin.gif, arba kitas variantas , kai kojos jau aulinukuose , ala šiltai biggrin.gif, viršuj paltas, kepure, o bridzai iki keliu ir vistiek kiškos biggrin.gif nuogos tongue.gif
Atsakyti