Labas rytas.
Liniuk,gal daininkas į senatvę pasikeitė kaip žmogus?Nustojo juodai gerti,su šeima suėjo?Gi jau mūsų metų.
Kaip dietintis pasakykite? Maximoje ant ribos maskarponė buvo su data,nusipirkau.Ta proga eklerų prikepiau,tortuką sumarmaliavau.Dviese su mb ir maumojame.Šiandien kepsiu meduoliukų partiją. Trečiadienį važiuosime pro sostinę,jaučiu ir užvešiu vaikams.
Ingridut, ko tau dietintis, su tokiu motoriuku visi skanumynai sudega
Ryt tyrimai, tai jokių saldėsių šiandien ni ni...
Naktį katytė šoko nuo lovos galo ir dar biskis arčiau, būt operacija nusikėlus, nes atsirėmė per porą cm nuo akies. Turi madą nuo keturių duotis. Ir ką tu jai, juk ne specialiai. Nepakaltinama.
Rašau per rūką. Sakau, gal regėjimui sugryžus ir uoslė pareis. Kaip norėčiau. Pasiilgau maisto ir kitų kvapų, ėt...
Ryt tyrimai, tai jokių saldėsių šiandien ni ni...
Naktį katytė šoko nuo lovos galo ir dar biskis arčiau, būt operacija nusikėlus, nes atsirėmė per porą cm nuo akies. Turi madą nuo keturių duotis. Ir ką tu jai, juk ne specialiai. Nepakaltinama.
Rašau per rūką. Sakau, gal regėjimui sugryžus ir uoslė pareis. Kaip norėčiau. Pasiilgau maisto ir kitų kvapų, ėt...
Labas rytas, mielosios.
Ingrida pajuokavo, manau, dėl dietinimosi. Nors, modeliai net persišviečia, o vis gramus ir kalorijas skaičiuoja. O aš cepelinus gaminsiu, mano šeimos vyrų nuomone, jei sekmadienį yra cepelinai, sekmadienis pavyko.
Baisi pliurzė, ir mieste, ir kaime. Gerų batų gadinimas ir ligos ieškojimas. labai daug kosinčių ir užkimusių.
Merii, sėkmės tau ir pozityvaus mąstymo, kas iš mano aplinkos darė akių operacijas, visiems pavyko.
Ingrida pajuokavo, manau, dėl dietinimosi. Nors, modeliai net persišviečia, o vis gramus ir kalorijas skaičiuoja. O aš cepelinus gaminsiu, mano šeimos vyrų nuomone, jei sekmadienį yra cepelinai, sekmadienis pavyko.
Baisi pliurzė, ir mieste, ir kaime. Gerų batų gadinimas ir ligos ieškojimas. labai daug kosinčių ir užkimusių.
Merii, sėkmės tau ir pozityvaus mąstymo, kas iš mano aplinkos darė akių operacijas, visiems pavyko.
Aš tai kibinų prikepiau skardą. Vakar cepelinai buvo.
Pagal;iau nusipirkau striukę, kokios norėjau. Plonos odelės, su kailiuko pamušalu. Kaip man baisu tos dygsniuotos Kaip iš inkubatoriaus visos. Nė už ką tokios nenorėjau. Dar prigriebiau kardiganą ir šiltą megztuką, marškinėlius, šiaip visokių smulkmenų.
Meri, sėkmės dideliausios
Užuolaidos skalbiasi, reikia jungti karštų klijų pistoletą ir suklijuoti tokią bra krištolinę lėkštelę, Vakar prasukau indaplovėje ir išsiskirstė pernykštis klijavimas. Vaikai kažkada kamuoliu prisižaidė...
Pagal;iau nusipirkau striukę, kokios norėjau. Plonos odelės, su kailiuko pamušalu. Kaip man baisu tos dygsniuotos Kaip iš inkubatoriaus visos. Nė už ką tokios nenorėjau. Dar prigriebiau kardiganą ir šiltą megztuką, marškinėlius, šiaip visokių smulkmenų.
Meri, sėkmės dideliausios
Užuolaidos skalbiasi, reikia jungti karštų klijų pistoletą ir suklijuoti tokią bra krištolinę lėkštelę, Vakar prasukau indaplovėje ir išsiskirstė pernykštis klijavimas. Vaikai kažkada kamuoliu prisižaidė...
Labuka visoms
Kažkaip šviesiai nuteikė vienos pažystamos sūnelio pasakymas: kokią gražią planetą sutvėrė dievas,su gėlėm ,žiema ir Kalėdom,tam išminčiui 7 metai
O šiaip darbas namai,namai darbas
Merii sėkmės
Vaje kada jūs ir spėjat viską,ir kepti ir virti ir šiaip milijonus darbų padarot
Kažkaip šviesiai nuteikė vienos pažystamos sūnelio pasakymas: kokią gražią planetą sutvėrė dievas,su gėlėm ,žiema ir Kalėdom,tam išminčiui 7 metai
O šiaip darbas namai,namai darbas
Merii sėkmės
Vaje kada jūs ir spėjat viską,ir kepti ir virti ir šiaip milijonus darbų padarot
Labas rytas.
Meri,sėkmės.
Nesimiega................. Juoksitės,rūpestis.Pradėju sūnui megztinį,nu nepatinka siūlai.Ar megzti toliau ar imti kitus siūlus? Kaip ir mažajai mezgiau iš pradžių nepatiko,kai susisiūvo,visai nieko.
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 09, 08:40)
Maximoje ant ribos maskarponė buvo su data,nusipirkau.Ta proga eklerų prikepiau,tortuką sumarmaliavau.Dviese su mb ir maumojame.Šiandien kepsiu meduoliukų partiją. Trečiadienį važiuosime pro sostinę,jaučiu ir užvešiu vaikams.
tai čia kad maxima nuostolio neturėtų pasiaukojai )
Sveikos
Aš nemegsčiau , jei jau dabar ne prie širdies tai ir veliau nepageres situacija
kokios pas mus eiles prie plovyklu , vakar nutariau pati nusiplauti, kad ir su šiltu valndeniu rankos užgrubo...o šiandien ir gerklę jaučiu, kad turiu
Merri sekmes ir duok žinoti kaip ir kas , gal ir aš kada surizikuosiu, idomu, paskui vel nepablogeja tas regejimas?
labas
Meri, sėkmės, viskas puikiai pavyks
aš išgriuvus......
Ingridėl, o kokie siūlai? gal pasimezk mėginuką, išsiplauk, pasižiūrėsi, gal siūlas ir pasikeis
Meri, sėkmės, viskas puikiai pavyks
aš išgriuvus......
Ingridėl, o kokie siūlai? gal pasimezk mėginuką, išsiplauk, pasižiūrėsi, gal siūlas ir pasikeis
Jurginėli, ko čia taip griuvinėji ?
Ingrida, megzk kaip mezgusi. Patiks nepatiks, svarbu užsiėmimą turėsi. Gi tu vietos nerasdama lakstysi iš kampo į kampą, jeigu tik rankos nustos krutėti.
Reikia kauptis kalakutų galabijimui. Bus paskutiniai.
Meri, laikom špygas, kad tik tu mažiau bijotum.
Ingrida, megzk kaip mezgusi. Patiks nepatiks, svarbu užsiėmimą turėsi. Gi tu vietos nerasdama lakstysi iš kampo į kampą, jeigu tik rankos nustos krutėti.
Reikia kauptis kalakutų galabijimui. Bus paskutiniai.
Meri, laikom špygas, kad tik tu mažiau bijotum.
Labas rytas,
Jurgineli,Lyzuka,sveikatos
Merri,sekmes ir musu palaikymas padarys stebuklus!
IK,kantrybes su kalakutu dorojimu
Visoms kitoms grazios dienos.
Mano savaitgalis relaxinis,baigiau savo saldziaja porele parsiuku.Nuotrauka daryta prie vakarines lempos apsvietimo vakar vakare,kai baigiau,tai nera kokybiska,matysim,gal siandien bus kiek sviesesne diena,tai nufotkinsiu rimciau.
Ingrida,as tai,kaip Jurginelis,pasimegzciau pavyzdeli,isplaucioau,atgarinciau ir ziurevciau,kaip gausis,bus kiek mielesnis ar ne,jei ne,rtrenkiu i kampa ir net nekisu nagu toliau.Labai sunku nert,megzt,kai kas netinka,kai sirdis nelinksta.
Jurgineli,Lyzuka,sveikatos
Merri,sekmes ir musu palaikymas padarys stebuklus!
IK,kantrybes su kalakutu dorojimu
Visoms kitoms grazios dienos.
Mano savaitgalis relaxinis,baigiau savo saldziaja porele parsiuku.Nuotrauka daryta prie vakarines lempos apsvietimo vakar vakare,kai baigiau,tai nera kokybiska,matysim,gal siandien bus kiek sviesesne diena,tai nufotkinsiu rimciau.
Ingrida,as tai,kaip Jurginelis,pasimegzciau pavyzdeli,isplaucioau,atgarinciau ir ziurevciau,kaip gausis,bus kiek mielesnis ar ne,jei ne,rtrenkiu i kampa ir net nekisu nagu toliau.Labai sunku nert,megzt,kai kas netinka,kai sirdis nelinksta.
Luety tobula
mačiau fb kad didelis susidomejimas tavo nuostabiais darbeliais
o kaip čia taip dailiai gaunais? Ar pati pasidarai kokias formeles ar iš kokiu žurnalu mezgi pagal ju iškarpas?
o kaip čia taip dailiai gaunais? Ar pati pasidarai kokias formeles ar iš kokiu žurnalu mezgi pagal ju iškarpas?
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 10, 08:40)
Luety tobula
Kabina labai,bet parduodu nedaug.Gal brangoki.
Zaislu nerimui yra parasytos nerimo schemos.Yra labai daug rusu VK.com puslapyje,kai uzsiregistruoji ir ismoksti kaip juo naudotis.Taip pat,pradedanciosiosms siulyciau nert isivedus norimo zaislo pavadinima rusiskai ir issirinkus nesunkia schema youtubej.Sitas nertas pagal youtubes video.Nereja pasakoja ka daro ir taip pat virsuje paraso po viena eile,ka ir kaip nert.Stabdai video ir neri su ja,nes ji greitesne.Po to buna detales prikimsimas,veido formavimas sutempiant tam tikruose taskuose,puosimas veido,pries tai daliu susiuvimas i kruva,po to aprengimas.Man tai toks relaxas buna neriant,kad negaliu sustot.MB sake,cia mano narkotikas.Nes,kai negaliu panert,bunu pikta,kaip abstinencijoj narkomanas.