Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2018 12 06, 16:50)
Tu man skambinai? bigsmile.gif

galvoji, kad as tave bandziau prizadint? biggrin.gif Neskambinau. Mano tel. nr. paskutiniai skaiciai 66.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 12 06, 08:54)
https://paciupk.lt/c...iandos/burbulai

aš pirkau multi spalvos ta 16 m. jau vakar ir pakabinom tik va nufotkinti kažkaip nesusipratau smile.gif. beje jos lenku gamybos, taigal nebus tokios vienkartines kaip kitaicų smile.gif

gal kur ir pigiau galima rasti  mirksiukas.gif  reiksdar paieškoti, nes dabar visitek ju išpardavimas eina

https://www.pigubeak...dideli-burbulai

ir šitu dar laukiam, čia nemirskinčios bus

Ir aš tokią žadu pirkti. Gerai, kad neužsisakiau, nes kitoje pardėje kiek trumpesnė. Koks burbuliukų diametras ? Šiandien nusipirkau tokią 6 burbulų, maždaug 8 cm skersmens, girliandą. Jų viduje sukasi žybsi lyg kokie lazeriukai, vaizdas nerealus. wub.gif Bus namie eglutei.
Beje, gal jau ieškotis eglės ? Paskui bus išpirkta. O mes statome 3- 3,5 metrų aukščio, beveik per du aukštus, laiptų posūkyje iš vidinės pusės. Tai eglė apžiūrima ir iš viršaus , ir iš šonų, ir iš apačios. Statydami namą būtent eglei numatėme vietą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 06 gruodžio 2018 - 18:00
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 06, 17:53)
Ir aš tokią žadu pirkti. Gerai, kad neužsisakiau, nes kitoje pardėje kiek trumpesnė. Koks burbuliukų diametras ?  Šiandien nusipirkau tokią 6 burbulų, maždaug 8 cm skersmens, girliandą. Jų viduje sukasi žybsi lyg kokie lazeriukai, vaizdas nerealus. wub.gif Bus namie eglutei.
Beje, gal jau ieškotis eglės ? Paskui bus išpirkta. O mes statome 3- 3,5 metrų aukščio, beveik per du aukštus, laiptų posūkyje iš vidinės pusės. Tai eglė apžiūrima ir iš viršaus , ir iš šonų, ir iš apačios. Statydami namą būtent eglei numatėme vietą

https://imuperku.lt/...a-ivairiaspalve čia pigiau, galvoju dar dvi uzsakyt, bus ant lauko egles mirksiukas.gif

1 cm diametras burbuliuku, o ta kur 5cm burbulai nieko ypatingo, šiandien pajungeme, norisi mirksejimo mirksiukas.gif

Iš kur didelę pirkai? Dabar neatdenku kur ją internete mačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 gruodžio 2018 - 20:43
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Va tie mažieji burbulai:

o čia didieji

kažkaip be ryšio tos lempos atrodo ypač kai neijungta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 gruodžio 2018 - 08:20
Pirkau Makvežoje. Palauk, vakare pakabinsiu ant kinrožės ir nufotkinsiu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

snd. turejom svest drauges gimtadieni su picom ir viskiu, bet teks eit kitos drauges tevo pagraban su gimtadieninke. Nenuspejami tie gyvenimo vingiai. ax.gif
Atsakyti
Sapniukai, tai jau toks tas mūsų gyvenimas, nesuplanuosi visko 4u.gif
Vakar buvau Kerbedžio koncerte, buvo mūsų kompanijai išpirkta ložė, maistas, nu taip fainai tokia staigmena. Bent jau koncerte, tai Kerbedis tikrai ne joks arogantiškas. Fotkinosi kas labai norėjo asmenukes , bučiavosi merginos, kurios labai norėjo su juo pasibučiuot, po salę vaikščiojo, tai daug tokių laimingų buvo biggrin.gif Koncertas ilgas, dainas kartojo kelias, nu liuks buvo.
Atsakyti
Sapniukai, nemaloni misija pagrabai 4u.gif

Liniuk, smagu geroje draugijoje praleisti laiką. Pamenu darbo vakarėlius restoranuose, Muzikiniame teatre, dar durnę įkalbinėdavote eiti. Gerai, dabar yra nors ką prisiminti, nuotraukas pažiūrėti. Jei ne nuotraukos, tai niekad netikėčiau kaip gyvenimas apsisuko, atrodė, kad visad bus taip. Dabar ir su lenciūgu nieks nenutrauktų linksmintis, tiesiog niekur nesinori.
Galvoju, kad dar jauno Kerbedžio koncerte ir nebuvau, nebent nepamenu.

Mačiau pardavinėjant tas bumbulines girliandas stoties urmo bazytėje, iš tolo gražiai atrodė, bet nebuvau priėjus, nes skubėjau katytei konservukų parūpint į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 08 gruodžio 2018 - 19:20
Aš tai galvoju, kol dar gali, reik pasisemt dar kažko. Niekad nežinai, kada viskas gali pasikeist...
Atsakyti
Šaunuolė, Liniukė. Visur suspėji.
Vakar nugiljotinavome 3 kalakutus , tai antrą vakarą žaidžiu su mėsa.
O dieną tai užsiėmiau prieškalėdiniu tvarkymu. Indaplovėje prasukau kelių kambarių liustrų gaubtus ir blizgiukus. Rytoj svetainės sietyną reikės išmontuoti plauti- surinkti. Dar užuolaidas praskalbti.
Atsakyti