na cia ne maisto banko, cia ES parama per Liet. Raudonojo kryziaus draugija, cia jie kuruoja.. Mano paskutine darboviete. Su nostalgija prisimenu.
Maisto banko zinau, kad ant ribos buna maisto produktai Nustebau Panevezy maisto banke pamacius tortus, vyniotinius, ju galiojimas ir taip trumpas.
ESO ruosiasi mano skaitiklii elektros ant stulpo kabinti. Uz varzu matavima sumokejau, 30 e. sumokejau, dar sake reik kazkokios principines schemos ant A4 formato, o ana turejo pas projektuotoja apie 100e. kainuoti Snd. vyras nuejo Panevezy i ESO, uzpilde prasymus. Klausiu: o scema? Sako: nubraize inzinierius uz 0 e. Jei ateis jungti kabelio ir nores mane palikt be elektros, neleisiu, Tegu ateina, kai vyras bus, ans elektrikas.
maisto banke kas geresnio išsirenka organizatoriai
mes kažkada patys išsikeleme ant stulpo tai irgi kainavo apie 30 lt varžu matavimas ir darkeli litai nepamenu už ka buvo, tik kabeli patiems reikejo pirktis ir prasikasti iki to stulpo o visa kita eso padare, tada ėjo kažkokia akcija-atrakcija
dabar vis laikas nuo laiko man pasiūlo už 200 eur nuotlini nuskaitymą, bet palauksiu kol ta paslauga kainuos 0, aš ir taip pagal vidurki moku, o patikrina patys1 k metuose tai jau nenusidirba tikrai
mes kažkada patys išsikeleme ant stulpo tai irgi kainavo apie 30 lt varžu matavimas ir darkeli litai nepamenu už ka buvo, tik kabeli patiems reikejo pirktis ir prasikasti iki to stulpo o visa kita eso padare, tada ėjo kažkokia akcija-atrakcija
dabar vis laikas nuo laiko man pasiūlo už 200 eur nuotlini nuskaitymą, bet palauksiu kol ta paslauga kainuos 0, aš ir taip pagal vidurki moku, o patikrina patys1 k metuose tai jau nenusidirba tikrai
tai mes ir kabeli patys pasiklojom nuo stulpo tuscios dezes i nama, dabar reik skaitikli isnest, cia mum negalima. Uz varzas 10 mokejau. As irgi vidurki moku. Visur debeta pasidarius, kad nereiketu eilese maksot.
Va kanalizacija, tai jo....Atejo berniokai, daviau savo branguji projekta, isejo derint, derina virs menesio Drauge sako, kad be vizito pas miesto mera reikalai stoves, kai nueisiu- jis juos pajudins. Vakar kaimyne labai taikliai pasake: pas jus trys butai Panevezy, o tu gyveni be jokiu patogumu. Siuo momentu tikrai taip,
Va kanalizacija, tai jo....Atejo berniokai, daviau savo branguji projekta, isejo derint, derina virs menesio Drauge sako, kad be vizito pas miesto mera reikalai stoves, kai nueisiu- jis juos pajudins. Vakar kaimyne labai taikliai pasake: pas jus trys butai Panevezy, o tu gyveni be jokiu patogumu. Siuo momentu tikrai taip,
Prie kiosko vėl išmestas baltas gražus kačiukas. Dar nesuvargęs, matyt šiandien atsikratė vargšelio. O naktys kokios šaltos, tokiu laiku, beširdžiai žmogai. Norėjau pasiimti, bet pagauk kad gudrus. Ryt nešiuos konservo, gal prisiviliosiu. Bet kaip jis naktį praleis
yt po darbo pas gydytoją , reikia tyrimus pasidaryti. D., dar ta revizija kitą savaitę, gerai, kad po jos bent nereiks tvarkyti.
yt po darbo pas gydytoją , reikia tyrimus pasidaryti. D., dar ta revizija kitą savaitę, gerai, kad po jos bent nereiks tvarkyti.
kai paskaitau apie ismestus gyvunus, man is karto smegenyse isijungia raudona lempute ir visokie baisus, nevartotini zodziai sukyla. Svolociai, cia dar labai grazus zodis, kitu nerasysiu....Ir nesvarbu ziema ismete, ar vasara, vist iek padugne, neatsakingas idiotas.
Meri, sekmes tau operacineje ir po jos.
Meri, reikia paskambinti į gyvūnų globos kokią įstaigą. Atlėks su tinkliuku ir pagaus.
Lyžuka, pažįstama kažkada dirbo tam banke. Po kiekvienos akcijos būdavo "gera" visiems draugams ir savo vaikams. Maišais vaisiai eidavo. Tai geriau pati tokiai bobulytei daržovių nuvežu, žinau, kad neturi. Per sena jau.
Lyžuka, pažįstama kažkada dirbo tam banke. Po kiekvienos akcijos būdavo "gera" visiems draugams ir savo vaikams. Maišais vaisiai eidavo. Tai geriau pati tokiai bobulytei daržovių nuvežu, žinau, kad neturi. Per sena jau.
Labas rytas.
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 05, 19:09)
kai paskaitau apie ismestus gyvunus, man is karto smegenyse isijungia raudona lempute ir visokie baisus, nevartotini zodziai sukyla. Svolociai, cia dar labai grazus zodis, kitu nerasysiu....Ir nesvarbu ziema ismete, ar vasara, vist iek padugne, neatsakingas idiotas.
pritariu, jau tada jei toks sprendimas geriau iš kart tą gyvūna nuknekcinti ...negu paleosti ant bado mirties
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 05, 20:50)
Meri, reikia paskambinti į gyvūnų globos kokią įstaigą. Atlėks su tinkliuku ir pagaus.
o dukra buvo kartą kaip agitatorė, na ta kur dalina lapelius prekybcentriuose tai sake gavo instrukcijas dar ko prašyti , tipo paskui patys pasidalinsim
vakar gavaom viena griliandą ...grožis , dabar gailiuosi kad daugiau ju neu-sisakiau, nes galima jungti jas tarpusavyje
Sveikos
Lyžuka, duok nuorodą, iš kur ir kokią pirkai. Aš ieškau gražios.
https://paciupk.lt/c...iandos/burbulai
aš pirkau multi spalvos ta 16 m. jau vakar ir pakabinom tik va nufotkinti kažkaip nesusipratau . beje jos lenku gamybos, taigal nebus tokios vienkartines kaip kitaicų
gal kur ir pigiau galima rasti reiksdar paieškoti, nes dabar visitek ju išpardavimas eina
https://www.pigubeak...dideli-burbulai
ir šitu dar laukiam, čia nemirskinčios bus
aš pirkau multi spalvos ta 16 m. jau vakar ir pakabinom tik va nufotkinti kažkaip nesusipratau . beje jos lenku gamybos, taigal nebus tokios vienkartines kaip kitaicų
gal kur ir pigiau galima rasti reiksdar paieškoti, nes dabar visitek ju išpardavimas eina
https://www.pigubeak...dideli-burbulai
ir šitu dar laukiam, čia nemirskinčios bus
Labas rytas
Ingridut, alio, dar miegi?
Lyzuka, grazios
Ingridut, alio, dar miegi?
Lyzuka, grazios
QUOTE(sapniukass @ 2018 12 06, 10:48)
Tu man skambinai?