Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas.
Meri,kad tik pasisektu. 4u.gif 4u.gif
Baigiame su mb su valgyti dėžę mandarinų dviese. ax.gif Panevėžietės nesate pirkę iš fb vaisius ,daržoves iš Ispanijos? ax.gif Seniai ruošiausi,vis paskaitau skelbimus,neprisiruošiu.Dabar,kai mandarinai buvo po 0.71,susigundžiau dėže,7 kg. ax.gif Bet tikrai saldūs.Bet ir pagauti pardavėją sunku,eilės,užsakymai,pusę dienos gaudžiau,bet apsimoka. mirksiukas.gif
Grįžta mažius šįvakar ,šeštadienį išvažiuos,tai penktą nubudau ir dėliojau planus,kuo palepinti. ax.gif mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

nieko Jūs nesuprantat apie skaniai ir tvarkingai išvirtą kaimišką kepeninę tongue.gif kai tetulytė išverda, gali pirštus suryt. vat aš tokios neverdu, panašiai kaip kaimietukė darau, o jei jos papildomai neapkepu, tai ir virtą kiaušinį sumalu-vis kitoks skonis biggrin.gif

mačiau Liniaus mažą ir didesnius grožius wub.gif bet kaip greit vaikas auga biggrin.gif

sėklų su draugės pagalba užsipirkau, laukiu biggrin.gif

viščiokų manau bus, o su kalakutais, kad ir labai noriu-galiu nepatemt, bo reik prie jų ilgiau pasėdėt. Tos chalmogorų žasys labai gražios, bet mačiau, kad kiaušinis perinimui 8 kapeikas kainuoja, tai kiek pats paukštis?

Frau, sveik greičiau 4u.gif

Meri, kad viskas vyktų kaip sumanei 4u.gif
Atsakyti
Nežinau del cholmogorų vyras pernai lėke iki Panevežio , tiksliau iki Panevėžiuko pirkt ala ju, bet pasirode jokie ne cholmogorai , o eilines gulbines žasys, dabar kainų nežinau bet litais prieš kokius 4 metus 1 žasis kainavo 700 lt, užaugusi čia, nu tada buvo viens prie vieno ar gerai nupenėta kiaule ar ši žasis biggrin.gif , dar buvo susidarius chebra veštis iš Prancuzijos tulūzos žasis , bet irgi paskui tas žmogus taip ir nenuvažiavo, beje irgi panevežietis, ten tam krašte daugiau yra žasiniu myletoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 vasario 2017 - 08:11
LAbukas

QUOTE(Merii @ 2017 02 03, 03:25)

Vakar gavau ziniu, kad ponia is ESo, nori menesiuka pailseti ir neskubes i darba. Jei dyrikas nebus kiaule,  gal leis iki to laiko padirbeti. Cia sau pasvajojau garsiai  rolleyes.gif

Merii,o tau pasake,kad atleis tave ar cia tik gandu lygy?GAl priims ir ta ponia ir tave paliks g.gif 4u.gif

PAs mus pardese ribot salotu pardavima pradejo blink.gif Atseit Ispanijoj blogi orai buvo,neuzaugo pakankamas kiekis...
Atsakyti
Lyžuka, Panevėžiukas prie Kauno, tskant tik bendravardis. Žinau aš tą ūkininką, augina jis visokio gėrio. Mes žiūrinėjame iš lenkų peryklų
Lyžuka, ir tu žvilgtelėk, ko tik čia nėr. Kas tos žąsiaantys???
https://www.olx.pl/r...-zwierzat/drob/

Ingrida, galiu duoti tel kas tuos vaisius parduoda. Kartais pas mus atveža. Bet man nepatinka, kad didokas kiekis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 03, 11:26)
Lyžuka, Panevėžiukas prie Kauno, tskant tik bendravardis. Žinau aš tą ūkininką, augina jis visokio gėrio. Mes žiūrinėjame iš lenkų peryklų
Lyžuka, ir tu žvilgtelėk, ko tik čia nėr. Kas tos žąsiaantys???
https://www.olx.pl/r...-zwierzat/drob/

Ingrida, galiu duoti tel kas tuos vaisius parduoda. Kartais pas mus atveža. Bet man nepatinka, kad didokas kiekis.

tos žasiantys, gal panašiai kaip pas mus yra vištinės žasys, tai pas juos kažkas tokio antinės žasys ?

o kaip ten pirktis? skambinti tais tel? lenkiškai nemokam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 03, 13:34)
žasiantys, antinės žasys

blink.gif unsure.gif ,gal jau ir kiauliabriedžių yra? blink.gif
kol kas žinojau tik bernaites ir mergaičius,čia daug tokių matau,bet va pasirodo įdomybių visur esama biggrin.gif ,trumpai kaime gyvenau,neteko girdėt apie tokius
pasirodo meluoju,žinau,kad kaimynės taksas rotveilerei vaikų pridarė,anie irgi gavosi kažkokie įmantrūs,iš karto visus likvidavo toji,o man baisu,tai liepiau net nepasakot

Priviet 4u.gif
išgėriau vakar raminančių tabletę,kraujospūdis normoj,nosį atkimšt sugebėjau vaistais,atsiguliau,o bute naujakuriai tuk tuk tuk tuk-nugarėles prie baldų prikalinėja..,tai plaktuką numeta,tai išslysta iš rankų kas,po to vėl tuk tuk tuk ... iki pusės pirmos blink.gif ,ir niekas nereaguoja,negirdi,nors net laiptinėj puikiai girdėt,ko gero todėl,kad vokiečiai,nes kažkada mano vyras gavo pastabą iš trečio aukšto gyventojų,kad raktus iš kišenės lauke išsiimtų,o ne laiptinėj,mat prikelia kai suskamba išimami,prikelia visą laiptinę blink.gif ,trys raktai,be signalizacijos
po jo rusiško atsakymo ta bobelka daugiau neišlindo,matyt su ausinėm miega biggrin.gif ,tiesa tada dar preidavo apie 8,kartais iki pusės 9 vakare

dabar irgi girdžiu,kad jie yra,tuščias butas,matyt aidi labai,bet nieko netveria,nekala,ilsisi...,naktį vėl duosis

atsikraustė nauji ir už sienos,vietoj tų jaunų rėksnių,įdomu kas ten bus,gal susimylės? šiaip tai namas tylus,nesimuša,nemuzikuoja,girtuokliai nesitrina aplink,vien dėl to ir nekeičiam,nes kur dukra gyvena,tai tokių muzikalių yra,kad gali savo muzikų net nejungt

vaikis visai įsisirgo,dvi savaitės atostogų,planavom kažką nuveikt kartu,o dabar vienas kitą slaugysim
vakare mažiausias ligonis po darbo grįš,su tuo daugiausiai vargo,inkščia,o nei vitamino nesugirdysi,viskas nuodai,kenčia kol jau į ligoninę reikia tempt ,ten vėl inkščia,nes adatų bijo,karoče,tragedija
šį kartą kritom visi urmu,dar taip nebuvę,matyt gerą brudą kažkas padalino,bet ne gripas,keturiese buvom pas daktarus,visiem tik peršalimas,pagrinde stipri sloga,kuri dukrom ir sūnui į sinusitus peraugo,nes turi nuo mažų šitą reikalą,dar gerklės perštėjimas porai dienų ir lengvas kosulys,nepanašu į bronchitą

atvėso lauke,drėgna,per kaulus tas šaltis nemalonus eina

noriu į Italiją,saulės,jūros... dar trys mėnesiai... ir pasveikt visiem,svarbiausia,kad dukrai koja gerai sugytų,su ramentais nepakeliausi

gal kuri buvot Budapešte? galvojam rugsėjį iki jo nulėkt,internete vaizdai gražūs,pamatyt yra ką,lyginu su aplinkinėm šalim,atmečiau Ukrainą,nors jau buvau ten suplanavus,bet pasienį kirst keblu,nenoriu sėdėt 11 val mašinoj

jau prasideda - mamyteeee,išvirk prašau raviolių biggrin.gif
Atsakyti
lyžuka, pasižiūrėk, iš kokio krašto, ar ne per toli. Tada jau skambini ir pradedi : pše pše oše....Žodžiu, lenkų-rusų-tuteišių žargonu bandai sužinoti. Jei ką pamatysi tinkamo, rašyk man, išversiu. Spikinu ta kalba polaisviai. ax.gif
Atsakyti
Frau, sveikit visi.
Budapestas man labai grazus miestas, zoo sodas labai neblogas. Noreciau dar. Mes su vyru jame buvom bais istrige, apie centra ilgai ir nuobodziai sukomes su masina. Tik jie labai savo kalba myli. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 03, 10:52)
LAbukas
Merii,o tau pasake,kad atleis tave ar cia tik gandu lygy?GAl priims ir ta ponia ir tave paliks g.gif  4u.gif

Ne gandai. Po atostogu viskas baigsis.
Atsakyti
Labuka
Merii kad pasisektų
Atidirbau vienos dienos skolą,liko dar vienos atidirbt,MB kitą savaitę atostogaus,tai gal anksčiau važiuosiu kad atidirbinėt,nes siūt galiu tik dar prie vienos mašinos,kitos per aukštos man,o keliom valandom per dieną nieks neperstatinės
Frau visiems jums sveikimo
Kaimietuke kokias ankstyvąsias bulves rekomenduotum,neužilgo bus laikas jomis susirūpint
Nesuprantu kada bus viešai kalbama apie vaikų pareigas,elgesio normas,o dabar tik teisės teisės ir teisės
Gausi iš kokio piemens akmeniu į kurpą ir turėsi būti patenkinta kad galvos nepraskėlė,bart negalima jokiu būdu,bus moralinis smurtas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 03, 20:45)
Frau, sveikit visi.
Budapestas man labai grazus miestas, zoo sodas labai neblogas. Noreciau dar. Mes su vyru jame buvom bais istrige, apie centra ilgai ir nuobodziai sukomes su masina. Tik jie labai savo kalba myli. biggrin.gif

ačiū,bandom biggrin.gif

man irgi pasirodė gražus,o rudens nuotraukos aplamai nuostabios,tikiuosi nenusivilsim,norim naktį Dunojum paplaukiot,kelte gyva muzika,taurė gėrimo,vaizdai už milijoną,o ir dieną bus ką veikt
dėl kalbos vaikis važiuos,tas susikalbės angliškai- vokiškai,o mudu gestais biggrin.gif ,kažkaip praslysim manau
apartamentus užsakiau pačiam centre,visur pėstute nueisim,kiek apeisim tiek užteks,nors į kelis objektus ko gero teks važiuot,norisi pamatyt,o toloka

dar besidairant kur nulėkt vyras užtiko http://www.skrastas....p;id=1338395894 ,bet čia tik man įdomu,o jiedu slankiotų,tai ieškojom istorijos,kitokio krašto,architektūros ir,kad nebūtų labai toli,nebrangiai aišku,tai ir sustojom Vengrijoj,ragausim guliašą biggrin.gif
Atsakyti