Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

Ingridinui 4u.gif

ta virusa maniskiai apturejo praeita savaite, abu ax.gif

Gera zinia, kad vaikis magistra apsigyne, musiskiam devintukui, dabar eis pas bosa del pilnos darbo savaites arba ieskosis naujo darbo.

Nakti nezinau daugiau miegojau ar nemiegojau, atsikeliau kaip slapiu maisu trenkta, bet nieko, isgyvensiu. biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk, sveikinimai tavo jaunuoliui 4u.gif

Maniškis dabar Londone jau 2 savaites sake +14 ten bet šlapia labai ner dienos kad nelytu ...
Atsakyti
aciu oro_buckis.gif
man labai nepatinka lietus, istisi ax.gif
Atsakyti
Oi, kaip aš dabar norėčiau lietaus, pageidautina ne vieną dieną. Kaime daug kam vandens trūkumas šuliniuose jau seniai. Mes vakar irgi išsiurbėm viską, prūde vandens biškelis ir tas pats užšalęs, kanalas irgi tuščias. Jei taip sausai užšaltų, mišios, neįsivaizduoju, ką karvės darytų.
Atsakyti
labos,mielosios,

nesirkit 4u.gif 4u.gif As tai niekada nesiskiepinciau nuo gripo,tai komercija,o ne zmoniu sveikatinimas,ypac su gripo virusu.Be to,visi tie skiepai yra ant tiek dabar pavojingi,kad nezinai,ar nuo gripo,ar nuo kokio kito bieso numirsi paskui.Be to kerta per iminine sistema juodai.Kas gali nuspet,koks gripo virusas ateis?A?B?Ar BC/ ir t.t.?Bet cia jusu reikalas.
Nora virusa labai greit isgydo granatu zieviu arbata.12 g mazdaug i st vandens,uzvirini,pastovet kiek,iskart isgert0,5 st.jei dar negerai ,antra puse po 3 val.Viskas,sveikas.
Londone siandien 14 ir be lietaus,saule buvo visa diena.
Ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Studentams ,magistrantams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai studentui magistrui 4u.gif

lietus pliaupia vis stipriau.....

Lyžuka, kaip šventinis vakarėlis praėjo ? seniui eilėraštį pasakei? biggrin.gif
Atsakyti
Liniukai, rodo lietų ilgam. Bet šiandien po pietų jau baisi pliurza buvo.

Nesiskiepijau niekada nuo gripo, bet ir sirgau per 40 metų gal kartą. Nors gal ir ne gripas buvo, tik temperatūra sukilusi. Tfu tfu, bet imunitetą turiu kaip tikras skorpionas. Gal tiksliau, žiurkė. Sako, jos net atominį bombardavimą ištveria. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus nebuvo sniego, tai jokios pliurzos, tik palijo naktį kažkiek.
Nesiskiepijus niekad, migdomųjų irgi negėrus niekad. O tai žiūriu, Ingrida vis įkala biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įkalu Liniuk,įkalu. ax.gif Ir taip pagunda būna vakarais,bet dabar stengiuosi jokių planų nekurti atsigulus,gatava tada, akys stačios,ausys plačios........ biggrin.gif
Sapniuk,sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Kaip tik vakar su dukra kalbėjome ta tema.Jai šiemet bakalauras paskutiniai metai,tai sprendėme dėl magistro.Ar ką duoda tas popierius.Dičkis ir marti baigę magistrus.Na man atrodo UK mačyjo tas lapelis.Mažėlis pasakė jam nereikia,o ir kai baigė ISM magistras tik mokamas ir nemažai,o kitur jis nenorėjo studijuoti(jis ir bakalaurą rinkosi kur tikrai gali gauti vertingas žinias,nestojo į VU).Mažoji irgi sako galima LT studijuoti,bet ar gaus tą ką nori žiniomis?Tai gal galvoja kur kitur jei sugalvos? ax.gif Lyžuka,kodėl taviškis studijavo ne LT?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 12 05, 07:43)
Lyžuka,kodėl taviškis studijavo ne LT?

Klausimas geras, kaip pasakytų seimūnai bigsmile.gif , nežinau iš tikro jis buvo istojes i glazgo kažkoki univera ir šita, pasirinko šita, jam aplamai kažkaip skandinavai arčiau dūšios smile.gif, abiejose panašios pakraipos finansai su ekonomika nors va dirba visai nefinansini darba mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas

ka tik isleidau soc. darbuotoja. Ana pas mane lankosi du kartus metuose. Rasau pas mane, nes ji klausineja, as tuos pacius atsakymus susakau, kaip pries metus ax.gif Babuliuko net neaplanke ax.gif Suprantu, jai liepia, o tolkas koks? Jokio....Jei man reiks, zinau kur Soc. paramos skyrius savivaldybej ar Soc. paslaugu skyrius biggrin.gif

Pasirodo, pagal nauja tvarka, su babuliuku galim gauti maisto produktus is ES labiausiai nepasiturintiems asmenims fondo biggrin.gif Zinau puikiai, nes pernai su Soc. paramos skyriaus vedeja abi kurem ta projekta Kupiskiui ax.gif

Siaip viskas gerai, silta, pakirtau kiaules ausu, gliukozamino biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada dukra gavo iš maisto banko norfos kur su n raide eina krepšelį, tai viskas ant ribos galiojimo, plius skonis žiaurus, o bandžiau kepti ant to aliejaus tai tik putos ėjo, o pati tešla net neskrudo verysad.gif unsure.gif , tai paskui atsisakydavo jau...

mano šeimos gyd. kai išsikviečiau į namus tik prie durų iš lauko puses biggrin.gif siuntimą padavė siuntimą biggrin.gif

o balius smagus buvo, muzikantai iš marijampoles, gerai vedė, miegot neleido, bet ir pavalgyt, išgert dave biggrin.gif, ne taip kaip vienose vestuvese jei išgert po tosta dar spejam tai jau užkasti nebe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 05 gruodžio 2018 - 12:53