Lyžuka, maniškis su vinukais tvirtino. Ten aukštai liko nenuimta. Kasmet vis nusiperkam papildyti atsargas. Man labai gražu būtų visas pakelės pušis papuošti, bet ten daugiau kaip 100 m, o jei kas nukabins
labas
Liniuxxx, gražu
kažkokią bjaurybę jau pasigavau
Liniuxxx, gražu
kažkokią bjaurybę jau pasigavau
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 02, 20:29)
Meri, tas 430 tai nė minimumo negausi Nes ant popieriaus turės būti 555. Kitaip skaičiuosis atskaitymai.
Iki šiol ant popieriaus be atskaitymų gaunu 420. Mačiau visoms tik dešimt eurų pakėlė atlyginimą, kaip ant pajuokos. man tai man, bet kurios vienos vaikus augina, kaip išgyvent? Vyrai tai deficitas.
Jurginėli, kalk karšto vyno, kad visos bjaurybės išsilakstytų.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 03, 20:45)
Jurginėli, kalk karšto vyno, kad visos bjaurybės išsilakstytų.
Jei jau gydytis, geriau kalk ko rimtesnio.
labas rytas
sniego nebebėr lietus kala į langus jei vakare pašals-ieškosim pačiūžų
įkaliau miško čiobrelių arbatos, prilašinau į nosį kažinkokio namuose rasto purškalo ir jau lengviau, dėkui, mergiukai
kuo čia užsiėmus nuo ryto, chmmm
sniego nebebėr lietus kala į langus jei vakare pašals-ieškosim pačiūžų
įkaliau miško čiobrelių arbatos, prilašinau į nosį kažinkokio namuose rasto purškalo ir jau lengviau, dėkui, mergiukai
kuo čia užsiėmus nuo ryto, chmmm
Labas rytas.
Jurginėli,jei turi valios,trauk vandenį per nosį,pasilenkus kriauklėje,kad sužadintum imunitetą.Bet taip trauk,kd skausmas iki smegenų nueitų.Aš vieną kartą traukiau,padėjo,bet dabar irgi parduotuvėje kasininkė nusičiaudėjo ir jaučiu kad kažkas kabinasi. MB šaukia,trauk vandneį,nu negaliu,žinau kaip skauda. Žinau kad padeda tikrai,bet ta valia.Apsileidome ir nepasiskiepyjome nuo gripo.
Liniuk,kaip atvirutė,nuostabu. Ir anūkui džiaugsmo?
QUOTE(ate42 @ 2018 12 03, 21:13)
Jei jau gydytis, geriau kalk ko rimtesnio.
pvz karšto brendžio su medumi
SvEIKOS
Ingridėl, žinau kad padeda, bet paniškai bijau, man jau susilašint į nosį silpna daros, slabakas aš
skalbiu, verdu karką-pasidarysiu viniotinio
ir skaitau L.Gardner "Ieškokite manęs"- Kaimietuke, Tau turėtų patikti
skalbiu, verdu karką-pasidarysiu viniotinio
ir skaitau L.Gardner "Ieškokite manęs"- Kaimietuke, Tau turėtų patikti
MB su skrandžiu problemos,grįžome namo.Man apsitvarkyti namie yra darbo ir kepsiu jau kūčiukus. Sudėsiu į dėžę,pabus gal? Yra darbo sočiai dar tarpuose pamegzti.
sveikatos Ingridinui
QUOTE(jurginėlis @ 2018 12 04, 12:20)
sveikatos Ingridinui
Aiū Jurginėli,gydykis ir tu.Dičkis su marčia iš kelionės parsivežė nora virusą. Siaubas.