Lepota sekmadienis. Išsiunčiau vaikus į miestą apsipirkti, darau cepelinus. Dar svarstau, ar nueiti į vietinę mugę.
Reikia pradėti kuopti namus Kalėdoms. Pirmiausia pramėtyti rūbus, kurių nenešioju. Užsmaugus gailestį.
Reikia nuimti visus sietynų dzinguliukus ir praplauti indaplovėje, gaubtus irgi. Man nėra baisiau, kai po vasaros randu ką apdergtą musių. Gartraukio groteles reikėtų išvirinti su muilu ir soda.
Labas
paziurejau Delfi kaledines eglutes. Pas mus neskubama su egles statymu ir iziebimu, tiesa sakant, nezinau net kur ana stoves Aikste nepabaigta, tai tikriausiai prie kulturos namu.
Reik man prasimetyt rubais
paziurejau Delfi kaledines eglutes. Pas mus neskubama su egles statymu ir iziebimu, tiesa sakant, nezinau net kur ana stoves Aikste nepabaigta, tai tikriausiai prie kulturos namu.
Reik man prasimetyt rubais
Labuka
Ryte kaip šaaaalta buvo...., 15 per mažai. Kuriau iš pat ryto, vakare kartosiu, jaučiasi, kad iš abiejų buto šonų nekurenama.
Gedulas, nugaišo ir antras deimantinis skaliaras, šamams ir ancitrusams balius. Ir kas jiems netiko.
Nuo sausio padidino algą, gausiu 430 ant popierių, daugiau kaip ir nieko iš naujienų.
Kaupiuosi grindų siurbliavimui,reik prisiversti, tik penkios minutės, bet taip nekenčiu tvarkymosi, gėda pelėda
Gartraukio filtrus plaunu indaplovėje, kaip ir groteles nuo dujinės, bet gerai būtų, kad dar dujinės viršų kas nuplautų, amžiais rytais kava išbėga
Ryte kaip šaaaalta buvo...., 15 per mažai. Kuriau iš pat ryto, vakare kartosiu, jaučiasi, kad iš abiejų buto šonų nekurenama.
Gedulas, nugaišo ir antras deimantinis skaliaras, šamams ir ancitrusams balius. Ir kas jiems netiko.
Nuo sausio padidino algą, gausiu 430 ant popierių, daugiau kaip ir nieko iš naujienų.
Kaupiuosi grindų siurbliavimui,reik prisiversti, tik penkios minutės, bet taip nekenčiu tvarkymosi, gėda pelėda
Gartraukio filtrus plaunu indaplovėje, kaip ir groteles nuo dujinės, bet gerai būtų, kad dar dujinės viršų kas nuplautų, amžiais rytais kava išbėga
Meri, tas 430 tai nė minimumo negausi Nes ant popieriaus turės būti 555. Kitaip skaičiuosis atskaitymai.
Man filtrai indaplovėje niekaip nenusiplauna. Tik paviršiuje. O jie gal iš keturių sluoksnių padaryti, po pirmu sietuku matosi riebalų prigargėjimai.
Nieko nenuveikiau. Nuėjau į mugą, nusipirkau paveikslą ir žuvies šmotą
Man filtrai indaplovėje niekaip nenusiplauna. Tik paviršiuje. O jie gal iš keturių sluoksnių padaryti, po pirmu sietuku matosi riebalų prigargėjimai.
labas
buvau apsnigtam kaime, parsivežiau bulvių, nebadausiu ir kaip Jūs cepelinų prisivirsiu, tik jau ryt
Mūsų eglė graži
buvau apsnigtam kaime, parsivežiau bulvių, nebadausiu ir kaip Jūs cepelinų prisivirsiu, tik jau ryt
Mūsų eglė graži
Labas ryta.
Jurginėli,pas jus pasnigo,augalams geriau.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 02, 19:29)
Meri, tas 430 tai nė minimumo negausi Nes ant popieriaus turės būti 555. Kitaip skaičiuosis atskaitymai.
tai nuo sausio gal dar kartą perskaičiuos ?
Sveikos
Kažkaip prieš kaledas jokiu krqaustymu namuose nedarau, vakar pasidariau labai jau natūralią iš putino šakeliu ir kitokiu panašiu dalyku su uogomis advento puokštę , ir dar pakabinau prie lauko durų vainiką iš dirbtiniu eglišakiu , norečiau tos burbulu griliandos, gal reikia nusipirkti intenete, nes seniuose kaip kažkokios nesveikos kainos jų ir aplamai tos visos šviečiančios "durnastoikes" atrodo , kad bent min kaip paauksuotos neaišku kodel taip[ išpūsta kaina ju
Aš girliandą pirksiu internetu. Man apvedžioti namą reikia bent 50 m.. Dar reikėtų kėnį kieme papuošti, jau pakankamai užaugęs, kokie 2,5 m ar daugiau. Turėčiau tilpti į 40 eurų..
Vasarą nėra kada peržvelgti atsargas. Žiemą imu po kambarį ir žiūriu, ko nelabai prireiks gyvenime..
Sninga pas mus, važiavau į miestą , vietomis pliurza, vietomis slidu Kaupiuosi antram važiavimui..
Reikėtų per parduotuves pereiti, nupirkti į laiptinę šviestuvus pagaliau. Vieta paruošta, bet pas mane tokia kvaila nuostata, kad turi būti iki smulkmenų suderinta. Nors kuo ilgiau ieškau, tuo mažesni šansai. Mados keičiasi.
Vasarą nėra kada peržvelgti atsargas. Žiemą imu po kambarį ir žiūriu, ko nelabai prireiks gyvenime..
Sninga pas mus, važiavau į miestą , vietomis pliurza, vietomis slidu Kaupiuosi antram važiavimui..
Reikėtų per parduotuves pereiti, nupirkti į laiptinę šviestuvus pagaliau. Vieta paruošta, bet pas mane tokia kvaila nuostata, kad turi būti iki smulkmenų suderinta. Nors kuo ilgiau ieškau, tuo mažesni šansai. Mados keičiasi.
na gražu netgi labai tokie apvedžiojimai, bet pati to nepasidarysiu o samdyti kažka tai ir kainuotu bile kiek užteks ir ant laiptu apvedžioti
Na kokio grožio bumbulinę girliandą Mokvežoje mačiau. Maždaug obuolio dydžio šeši bumbulai, o jų viduje sukasi - žybčioje tokios kaip ir spalvotos žvaigždės ar snaigės . Reikės varyti ir nusipirkti. Gal yra galimybė kelis sujungti, reikės pasiklausinėti.
grazu tik man galva neiišneša kuom tos griliandos taip pritvirtinamos
Cia jau visas kaledu senelio namelis
Papildyta:
Mačiau kazkur internete tokiu
Cia jau visas kaledu senelio namelis
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 03, 16:09)
Na kokio grožio bumbulinę girliandą Mokvežoje mačiau. Maždaug obuolio dydžio šeši bumbulai, o jų viduje sukasi - žybčioje tokios kaip ir spalvotos žvaigždės ar snaigės . Reikės varyti ir nusipirkti. Gal yra galimybė kelis sujungti, reikės pasiklausinėti.
Mačiau kazkur internete tokiu