Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lepota sekmadienis. Išsiunčiau vaikus į miestą apsipirkti, darau cepelinus. Dar svarstau, ar nueiti į vietinę mugę.
Reikia pradėti kuopti namus Kalėdoms. Pirmiausia pramėtyti rūbus, kurių nenešioju. Užsmaugus gailestį. tongue.gif
Reikia nuimti visus sietynų dzinguliukus ir praplauti indaplovėje, gaubtus irgi. Man nėra baisiau, kai po vasaros randu ką apdergtą musių. blink.gif Gartraukio groteles reikėtų išvirinti su muilu ir soda.
Atsakyti
Labas

paziurejau Delfi kaledines eglutes. Pas mus neskubama su egles statymu ir iziebimu, tiesa sakant, nezinau net kur ana stoves ax.gif Aikste nepabaigta, tai tikriausiai prie kulturos namu.

Reik man prasimetyt rubais ax.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Ryte kaip šaaaalta buvo...., 15 per mažai. Kuriau iš pat ryto, vakare kartosiu, jaučiasi, kad iš abiejų buto šonų nekurenama.
Gedulas, nugaišo ir antras deimantinis skaliaras, šamams ir ancitrusams balius. Ir kas jiems netiko.
Nuo sausio padidino algą, gausiu 430 ant popierių, daugiau kaip ir nieko iš naujienų.
Kaupiuosi grindų siurbliavimui,reik prisiversti, tik penkios minutės, bet taip nekenčiu tvarkymosi, gėda pelėda biggrin.gif
Gartraukio filtrus plaunu indaplovėje, kaip ir groteles nuo dujinės, bet gerai būtų, kad dar dujinės viršų kas nuplautų, amžiais rytais kava išbėga biggrin.gif
Atsakyti
Meri, tas 430 tai nė minimumo negausi blink.gif Nes ant popieriaus turės būti 555. Kitaip skaičiuosis atskaitymai.

Man filtrai indaplovėje niekaip nenusiplauna. Tik paviršiuje. O jie gal iš keturių sluoksnių padaryti, po pirmu sietuku matosi riebalų prigargėjimai.

Nieko nenuveikiau. Nuėjau į mugą, nusipirkau paveikslą ir žuvies šmotą
Atsakyti
labas 4u.gif

buvau apsnigtam kaime, parsivežiau bulvių, nebadausiu ir kaip Jūs cepelinų prisivirsiu, tik jau ryt biggrin.gif

Mūsų eglė graži wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas ryta.
Jurginėli,pas jus pasnigo,augalams geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 02, 19:29)
Meri, tas 430 tai nė minimumo negausi  blink.gif Nes ant popieriaus turės būti 555. Kitaip skaičiuosis atskaitymai.

Man filtrai indaplovėje niekaip nenusiplauna. Tik paviršiuje. O jie gal iš keturių sluoksnių padaryti, po pirmu sietuku matosi riebalų prigargėjimai.

Nieko nenuveikiau. Nuėjau į mugą, nusipirkau paveikslą ir žuvies šmotą

tai nuo sausio gal dar kartą perskaičiuos ? smile.gif

Sveikos smile.gif

Kažkaip prieš kaledas jokiu krqaustymu namuose nedarau, vakar pasidariau labai jau natūralią iš putino šakeliu ir kitokiu panašiu dalyku su uogomis advento puokštę , ir dar pakabinau prie lauko durų vainiką iš dirbtiniu eglišakiu smile.gif, norečiau tos burbulu griliandos, gal reikia nusipirkti intenete, nes seniuose kaip kažkokios nesveikos kainos jų smile.gif ir aplamai tos visos šviečiančios "durnastoikes" atrodo , kad bent min kaip paauksuotos bigsmile.gif neaišku kodel taip[ išpūsta kaina ju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 gruodžio 2018 - 08:56
Aš girliandą pirksiu internetu. Man apvedžioti namą reikia bent 50 m.. Dar reikėtų kėnį kieme papuošti, jau pakankamai užaugęs, kokie 2,5 m ar daugiau. Turėčiau tilpti į 40 eurų..
Vasarą nėra kada peržvelgti atsargas. Žiemą imu po kambarį ir žiūriu, ko nelabai prireiks gyvenime..
Sninga pas mus, važiavau į miestą , vietomis pliurza, vietomis slidu Kaupiuosi antram važiavimui..
Reikėtų per parduotuves pereiti, nupirkti į laiptinę šviestuvus pagaliau. Vieta paruošta, bet pas mane tokia kvaila nuostata, kad turi būti iki smulkmenų suderinta. Nors kuo ilgiau ieškau, tuo mažesni šansai. Mados keičiasi.
Atsakyti
na gražu netgi labai tokie apvedžiojimai, bet pati to nepasidarysiu o samdyti kažka tai ir kainuotu bile kiek smile.gif užteks ir ant laiptu apvedžioti smile.gif

Atsakyti
Na kokio grožio bumbulinę girliandą Mokvežoje mačiau. wub.gif Maždaug obuolio dydžio šeši bumbulai, o jų viduje sukasi - žybčioje tokios kaip ir spalvotos žvaigždės ar snaigės . wub.gif Reikės varyti ir nusipirkti. Gal yra galimybė kelis sujungti, reikės pasiklausinėti.
Atsakyti

Na Kalėdinių nuotaikų, čia pernykščios šviesos pas mus. Atkreipkim dėmesį, kad sniego nebuvo, o besmegenis visą žiemą stovėjo biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif grazu tik man galva neiišneša kuom tos griliandos taip pritvirtinamos unsure.gif

Cia jau visas kaledu senelio namelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 12 03, 16:09)
Na kokio grožio bumbulinę girliandą Mokvežoje mačiau. wub.gif  Maždaug obuolio dydžio šeši bumbulai, o jų viduje sukasi - žybčioje tokios kaip ir spalvotos žvaigždės ar snaigės . wub.gif Reikės varyti ir nusipirkti. Gal yra galimybė kelis sujungti, reikės pasiklausinėti.

Mačiau kazkur internete tokiu
Atsakyti