Labas
vejas baisulinis
Ingridos dukriukui ir mamytei
Laba.
Klebonas jau šeštadienį buvo. Mes tai netikintys, ale priimam vistiek, negali žinot, kada gali atsivers
Šiandien tai šalta, vėjas didelis. Ingrida, būtum arčiau, būtum man sviesto pirkėja, kai tiek kepi
Geriu arbatas, toks nesmarkus, bet sausas kosuliuks, o iki penktadienio reik būt kaip agurčikui, veš į Kerbedžio koncertą dykai
Klebonas jau šeštadienį buvo. Mes tai netikintys, ale priimam vistiek, negali žinot, kada gali atsivers
Šiandien tai šalta, vėjas didelis. Ingrida, būtum arčiau, būtum man sviesto pirkėja, kai tiek kepi
Geriu arbatas, toks nesmarkus, bet sausas kosuliuks, o iki penktadienio reik būt kaip agurčikui, veš į Kerbedžio koncertą dykai
Oi Liniuk,kaip pirkčiau.
Kaip nekenčiu Kerbedžio,geras balsas,bet pats žmogus..................kartu vaiščiojome į mokyklą su juo ir jo žmona.Paskui dukra mokėsi su jo dukra(metais jaunesnė,bet kartu dainavo,kocertavo)nuo tėvelio nesiskiria,iš visų trejų vaikų panašiausia. Jau tokia arogancija..............
Kaip nekenčiu Kerbedžio,geras balsas,bet pats žmogus..................kartu vaiščiojome į mokyklą su juo ir jo žmona.Paskui dukra mokėsi su jo dukra(metais jaunesnė,bet kartu dainavo,kocertavo)nuo tėvelio nesiskiria,iš visų trejų vaikų panašiausia. Jau tokia arogancija..............
Nealpsu ir aš dėl jo, bet nelabai kur bebuvo bilietų, tai jį rinkosi, na dar kur užkąst nuveš, bus gerai. Vistiek arenoj vaizdas kitoks. O buvo Telšiuos Žvagulių koncerte, tai tragedija. Be jokių šviesos efektų, nes Žvaguliui reikėjo žodžius skaityti nuo ant grindų pamestų lapų. nu nūdnai buvo žiūrėt.
Ingrida, su siuntimu gal brangu jau būtų, po 1.3 parduodu gabaliuką.
Ingrida, su siuntimu gal brangu jau būtų, po 1.3 parduodu gabaliuką.
jo dukra ir sunus per mano praktika buvo vasaros stovykloj, nors stovykla buvo....del nepasiturinciu seimu vaiku Lyg neissiskiriantys buvo, gal veliau suzvaigzdejo
Vakar kazkuris katinas parnese gerai imitusios kurapkos dydzio pauksti su plonu 5cm. ilgio snapu Is pradziu patupdziau katinu boksan, ipyliau dregnu kruopu, vandens, uzmeciau skuduru kad katinai nelystu. Po kiek laiko galvoju paziuresiu ar gyvas Kaip pradejo dauzyt snapu ir galva boksa, tai galvojau, kad sipuliais iseis ar boksas, ar galva Snd. apzireja, lyg sparnai vietoj, kala deze toliau, bijau kad katinai zabali neliktu Po piet isnesiau i lauka boxa, paleidzi, mina per darza, galvoju vel koks katinas pagaus, patrepsejau ir nuskrido
As Pertsina geriu
Vakar kazkuris katinas parnese gerai imitusios kurapkos dydzio pauksti su plonu 5cm. ilgio snapu Is pradziu patupdziau katinu boksan, ipyliau dregnu kruopu, vandens, uzmeciau skuduru kad katinai nelystu. Po kiek laiko galvoju paziuresiu ar gyvas Kaip pradejo dauzyt snapu ir galva boksa, tai galvojau, kad sipuliais iseis ar boksas, ar galva Snd. apzireja, lyg sparnai vietoj, kala deze toliau, bijau kad katinai zabali neliktu Po piet isnesiau i lauka boxa, paleidzi, mina per darza, galvoju vel koks katinas pagaus, patrepsejau ir nuskrido
As Pertsina geriu
Liniau, mano atsakymas prašančiam priimti kleboną: "Gal tegul jisai vakarienės mus pirma pakviečia. Jeigu jau taip nori susipažinti"
Jei gaučiau kvietimą, būtinai eitume. Tiesiog susipažinti su juo kaip su žmogumi. O kai be pakvietimo lupasi į mano privačią erdvę ir dar institucijos, kurios negaliu pakęsti, vardu... sorry, bet neišdegs.
Esu turėjusi verslo reikalų su tuo žvaigždūnu. Durnais visus laiko ir tiek.
Visokie žvanguliai man ne lygis, jiems abiems dar kaimo kulturkėje per gerai. Geriau nuvažiuosiu į operą, ar į vietinį miesto muzikinį nueisiu į kokio solisto koncertą. Net vietinių pastatyta operetė man visai smagiai žiūrėjosi.
Jei gaučiau kvietimą, būtinai eitume. Tiesiog susipažinti su juo kaip su žmogumi. O kai be pakvietimo lupasi į mano privačią erdvę ir dar institucijos, kurios negaliu pakęsti, vardu... sorry, bet neišdegs.
Esu turėjusi verslo reikalų su tuo žvaigždūnu. Durnais visus laiko ir tiek.
Visokie žvanguliai man ne lygis, jiems abiems dar kaimo kulturkėje per gerai. Geriau nuvažiuosiu į operą, ar į vietinį miesto muzikinį nueisiu į kokio solisto koncertą. Net vietinių pastatyta operetė man visai smagiai žiūrėjosi.
Labas nesušalusios draugytės
Visos veikloje,judesyje,šaltis nebaisus
Dėl kunigų kalėdojimo su Kaimietuke visiškai sutinku
Miestai skuba su eglių įžiebimu,ir vėl vos ne pjautynės kieno gražesnė,o pagalvojus koks skirtumas,svarbiau pats šventės laukimas
Darbe puošia siuvyklą moterys iš to ką randa,visai neblogai gaunasi
O šiaip tai lauke šalta,vėjas didelis
Visos veikloje,judesyje,šaltis nebaisus
Dėl kunigų kalėdojimo su Kaimietuke visiškai sutinku
Miestai skuba su eglių įžiebimu,ir vėl vos ne pjautynės kieno gražesnė,o pagalvojus koks skirtumas,svarbiau pats šventės laukimas
Darbe puošia siuvyklą moterys iš to ką randa,visai neblogai gaunasi
O šiaip tai lauke šalta,vėjas didelis
Labas rytas.
Ačiū Liniuk,daug kepu,bet prisipirkau maximoje,kai buvo akcija smetoniško sviesto po 0.99,prikišau šaldiklį,tai traukiu dar vis iš jo.Vakar kad ir dviese,tiek trupinių liko,sumeistravau tortuką,suplakiau grietinėlę su maskarpone,nelaukėme per naktį,po valandos dviese pusę suraitėme.Kokios dietos gali būti?
labas
o pas mus yr sniego, vat
na kieno gražiausia eglė bus?
Ingridėl, neapsunkink vaikų, nebent jau visai neturėtum kur padėt
pas mus kažkas į degalinę įvažiavo, dujų nuotekis jautės, gatvės uždarytos aplinkinės, bet iš namų nekrapštė. Nesprogom
o pas mus yr sniego, vat
na kieno gražiausia eglė bus?
Ingridėl, neapsunkink vaikų, nebent jau visai neturėtum kur padėt
pas mus kažkas į degalinę įvažiavo, dujų nuotekis jautės, gatvės uždarytos aplinkinės, bet iš namų nekrapštė. Nesprogom
Jurginėli, dabar evakuacija būtų brrrrr. Šalta.
Iškepiau vakarienei orkaitėje afrikinio šamo kepsnių. Nagi labai skani žuvis.
Iškepiau vakarienei orkaitėje afrikinio šamo kepsnių. Nagi labai skani žuvis.
Labas vakaras.
Šalta. Rankos sausos, nors nakčiai kremo pritepu.
Pridariau cepelinų, prisikirtau... ir kam tiek daug... nesakysiu kiek.
Šamas man skani žuvis. Niekada nepamiršiu, kokius šamus Izraelyje mačiau. Jie nevalgo šamų, tipo minta šamas nekošeriniu maistu, kaip ir kiaulė. Tai šamai Jordano upėje kiaulės dydžio, turistai juos batonais iš rankų maitina.
Šalta. Rankos sausos, nors nakčiai kremo pritepu.
Pridariau cepelinų, prisikirtau... ir kam tiek daug... nesakysiu kiek.
Šamas man skani žuvis. Niekada nepamiršiu, kokius šamus Izraelyje mačiau. Jie nevalgo šamų, tipo minta šamas nekošeriniu maistu, kaip ir kiaulė. Tai šamai Jordano upėje kiaulės dydžio, turistai juos batonais iš rankų maitina.
Labas rytas.
Pramigau.Užsimezgiau iš vakaro iki vidurnakčio,paskui kad užmigčiau.Gėriau pusę tabletės leksotonilio,už tai išmiegojau iki pusės dešimtos.Nenormalu jau.