Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

vejas baisulinis ax.gif

Ingridos dukriukui ir mamytei 4u.gif
Atsakyti
Laba.
Klebonas jau šeštadienį buvo. Mes tai netikintys, ale priimam vistiek, negali žinot, kada gali atsivers biggrin.gif
Šiandien tai šalta, vėjas didelis. Ingrida, būtum arčiau, būtum man sviesto pirkėja, kai tiek kepi biggrin.gif
Geriu arbatas, toks nesmarkus, bet sausas kosuliuks, o iki penktadienio reik būt kaip agurčikui, veš į Kerbedžio koncertą dykai biggrin.gif
Atsakyti
Oi Liniuk,kaip pirkčiau. wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip nekenčiu Kerbedžio,geras balsas,bet pats žmogus..................kartu vaiščiojome į mokyklą su juo ir jo žmona.Paskui dukra mokėsi su jo dukra(metais jaunesnė,bet kartu dainavo,kocertavo)nuo tėvelio nesiskiria,iš visų trejų vaikų panašiausia. bigsmile.gif bigsmile.gif Jau tokia arogancija.............. blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nealpsu ir aš dėl jo, bet nelabai kur bebuvo bilietų, tai jį rinkosi, na dar kur užkąst nuveš, bus gerai. Vistiek arenoj vaizdas kitoks. O buvo Telšiuos Žvagulių koncerte, tai tragedija. Be jokių šviesos efektų, nes Žvaguliui reikėjo žodžius skaityti nuo ant grindų pamestų lapų. nu nūdnai buvo žiūrėt.
Ingrida, su siuntimu gal brangu jau būtų, po 1.3 parduodu gabaliuką.
Atsakyti
jo dukra ir sunus per mano praktika buvo vasaros stovykloj, nors stovykla buvo....del nepasiturinciu seimu vaiku blink.gif Lyg neissiskiriantys buvo, gal veliau suzvaigzdejo biggrin.gif

Vakar kazkuris katinas parnese gerai imitusios kurapkos dydzio pauksti su plonu 5cm. ilgio snapu biggrin.gif Is pradziu patupdziau katinu boksan, ipyliau dregnu kruopu, vandens, uzmeciau skuduru kad katinai nelystu. Po kiek laiko galvoju paziuresiu ar gyvas biggrin.gif Kaip pradejo dauzyt snapu ir galva boksa, tai galvojau, kad sipuliais iseis ar boksas, ar galva biggrin.gif Snd. apzireja, lyg sparnai vietoj, kala deze toliau, bijau kad katinai zabali neliktu biggrin.gif Po piet isnesiau i lauka boxa, paleidzi, mina per darza, galvoju vel koks katinas pagaus, patrepsejau ir nuskrido ax.gif

As Pertsina geriu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 30 lapkričio 2018 - 17:58
Liniau, mano atsakymas prašančiam priimti kleboną: "Gal tegul jisai vakarienės mus pirma pakviečia. Jeigu jau taip nori susipažinti"
Jei gaučiau kvietimą, būtinai eitume. Tiesiog susipažinti su juo kaip su žmogumi. O kai be pakvietimo lupasi į mano privačią erdvę ir dar institucijos, kurios negaliu pakęsti, vardu... sorry, bet neišdegs. tongue.gif
Esu turėjusi verslo reikalų su tuo žvaigždūnu. Durnais visus laiko ir tiek.
Visokie žvanguliai man ne lygis, jiems abiems dar kaimo kulturkėje per gerai. mirksiukas.gif Geriau nuvažiuosiu į operą, ar į vietinį miesto muzikinį nueisiu į kokio solisto koncertą. Net vietinių pastatyta operetė man visai smagiai žiūrėjosi.
Atsakyti
Labas nesušalusios draugytės wub.gif wub.gif wub.gif
Visos veikloje,judesyje,šaltis nebaisus
Dėl kunigų kalėdojimo su Kaimietuke visiškai sutinku
Miestai skuba su eglių įžiebimu,ir vėl vos ne pjautynės kieno gražesnė,o pagalvojus koks skirtumas,svarbiau pats šventės laukimas
Darbe puošia siuvyklą moterys iš to ką randa,visai neblogai gaunasi
O šiaip tai lauke šalta,vėjas didelis
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ačiū Liniuk,daug kepu,bet prisipirkau maximoje,kai buvo akcija smetoniško sviesto po 0.99,prikišau šaldiklį,tai traukiu dar vis iš jo.Vakar kad ir dviese,tiek trupinių liko,sumeistravau tortuką,suplakiau grietinėlę su maskarpone,nelaukėme per naktį,po valandos dviese pusę suraitėme.Kokios dietos gali būti? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

o pas mus yr sniego, vat tongue.gif tongue.gif tongue.gif

na kieno gražiausia eglė bus?

Ingridėl, neapsunkink vaikų, nebent jau visai neturėtum kur padėt mirksiukas.gif

pas mus kažkas į degalinę įvažiavo, dujų nuotekis jautės, gatvės uždarytos aplinkinės, bet iš namų nekrapštė. Nesprogom smile.gif
Atsakyti
Jurginėli, dabar evakuacija būtų brrrrr. Šalta.
Iškepiau vakarienei orkaitėje afrikinio šamo kepsnių. Nagi labai skani žuvis.
Atsakyti
Labas vakaras.
Šalta. Rankos sausos, nors nakčiai kremo pritepu.
Pridariau cepelinų, prisikirtau... ir kam tiek daug... nesakysiu kiek.
Šamas man skani žuvis. Niekada nepamiršiu, kokius šamus Izraelyje mačiau. Jie nevalgo šamų, tipo minta šamas nekošeriniu maistu, kaip ir kiaulė. Tai šamai Jordano upėje kiaulės dydžio, turistai juos batonais iš rankų maitina.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pramigau.Užsimezgiau iš vakaro iki vidurnakčio,paskui kad užmigčiau.Gėriau pusę tabletės leksotonilio,už tai išmiegojau iki pusės dešimtos.Nenormalu jau. ax.gif
Atsakyti