Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2018 11 29, 07:25)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na iškepiau,nudažiau,sudėjau į dėžutes.Dabar galvos skausmas kaip papuošti dėžutes? ax.gif FB mačiau labai paprastai ir kukliai papuoštus mezginius,apelsino skiltelė džiovinto ir viduje kavos pupeplės,cinamono lazdelė.žalumyno šakelė,ten eukalipto šalia.Bet vėl kaip blynai žiūrisi ant dėžutės.prisidžiovinau apelsino,sueis giminėms ant dėžučių.Važiuosiu į parduotuvę kur atlikau praktiką vėl mokytis bantą surišti gražiai.Man gaunasi persuktas kažkaip. ax.gif Kalėdos tiks šilkinis raudonas bantas ant dėžutės gal?Nesinori perkrauti. mirksiukas.gif

Labas rytas,
Ingridut, gal ką pritaikysi
https://www.facebook...DU4NTY1NjE4Nzg/
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 11 29, 10:02)
Labas rytas,
Ingridut, gal ką pritaikysi
https://www.facebook...DU4NTY1NjE4Nzg/

O Ate čia aukštasis pilotažas. bigsmile.gif wub.gif wub.gif Bet užsiseivinau būtinai.Gal turėsiu laiko kada išbandyti?Nupirkau gatavas dėžutes,perrišti kaspinu tik spėsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti

Manau, aš taip ir neužaugsiu… Iki šiol tikiu stebuklais, meile ir gerais žmonėmis.
Su DRAUGO diena, mielos draugės.
Atsakyti
Su draugo diena, mielosios oro_buckis.gif

Labas
Atsakyti
laba.
Prie tokios dienos ir aš prisidedu 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
labas, mielos draugės 4u.gif 4u.gif

Ingridėl, tu turbinė motera ploja.gif ploja.gif ploja.gif ,

aš pietus pasigaminu ir jau išsikvėpus.....
Atsakyti
Ingrida minta paraku. 4u.gif
Ate , stebuklais nebetikiu, o vat gerumu ir gerais žmonėmis - taip.
Iš tiesų jų daug. Šiandien perku infraraudonąjį šildytuvą, prašau sąskaitos, tuoj pardavėja teiraujasi, kas taip sušalo. Sakau, savo moteris saugau. Reikia branginti žmones. Malonu liko, kad šiltai bendrauja, o ne tik valdiškai burbteli. bigsmile.gif
Kepu rytdienai avino šonkauliukus, tuo pačiu pirmą kartą avienos kebabus padariau. Matysiu, kas čia gausis.

Šiandien žvėriškas šaltis. Niekaip negalėjau rankų atsišildyti, tai tapau pati tarnaite : suploviau indus. O tai iš tinginystės indaplovė jau du kartus per dieną bimbinama.
Atsakyti
Labas rytas.
Cha,IK kuo tu minti?Mergaitės gi aš nedirbu valdiško darbo,kiek laiko lieka. ax.gif Pensijos neužsidirbu. mirksiukas.gif Vakar dar po porciją iškepiau,na gi mažoji šiandien švęs gimtadienį,reikia prisidėti. mirksiukas.gif Nuo papuošimų išsigelbėjau,lakstėme su mb vakar po floristų parduotuves,paskambinau mažajam,sako nei jūs varkite nei ką,administratorė pripirkųsi papuošimų ir papuoš. mirksiukas.gif
Vakar siaubingai šalta buvo. bigsmile.gif bigsmile.gif Bent jau pas mus.Kol vištas pašėriau galvojau rankos nukris. blink.gif Perteklius namie kiaušinių,gal turgelyje bandyti pastovėti šiandien? ax.gif
Atsakyti
o pas mus kažkoks kiaušiniu valgymo bumas,valgom ir dar norim biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

šiandien vakare jau pas mus naujametinis darbo vakarėlis ...kaip bega laikas mirksiukas.gif , o ryt kunigas kaledoja irgi reikia but jau prasivedinus biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridos panelytei sveikinimai 4u.gif

vakar tikrai bais šalta buvo, kol bibliotekon sulaksčiau šimtą kart pasigailėjau, kad kailio nesirengiau.....
Šiand dar nebuvau išlindus, gal ir nebelysiu lauk.

Bet tai kaip anksti pradedat Kalėdas švęst, iki tikrų švenčių ir pamiršta bus blink.gif

Ingridėl, siųsk kiaušus, suvalgysim ir dar paprašysim mirksiukas.gif ką floristikoj gero nurovei?

Gal kuri mokat iš šieno paukščius supint-surišt-susukt ?

Ir užsiūkite man burną, nes tuoj reiks naujų kelnių ieškot...... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 11 30, 09:23)

Ingridėl, siųsk kiaušus, suvalgysim  ir dar paprašysim mirksiukas.gif ką floristikoj gero nurovei?

Jurginėli,gal kada sutarsiu su vaikais,parveš. :mirksiukas:Deda vištos dar be prastovos.Kažkoks sutapimas numirė višta,ai nekirtome,kur niekaip kiaušinio neišgimdydavo,sutapimas ar ne kad pasipylė kiaušiniai.Matysime per šalčius kaip dės?
Tai gi rinkomės dėžutes,kaspinus,bet ant galo nieko nepirkome.Bet juokingiausia kad ir mb noriai dalyvavo. biggrin.gif
Dėkui už sveikinimus,pasirodo ir sena mama gali gimdyti ir vaikas nepastebimai užauga. bigsmile.gif
Atsakyti
Šalta, namai išpustyti, tik +17 apačioje. Reikia kauptis ir parsinešti malkų, gal iš ryto užkursime.
Atsakyti