Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Na, pagaliau noriu nenoriu, bet lauko darbai baigti. Užšalo, nebesiaria. Jei ką, pavasarį suars.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 27, 19:17)
Sakyčiau pigu, vieni prie kauno po 6,5 pardavinėja  unsure.gif

Rado opią mamai skrandyje einu linų semenu virt

Jei nori ir pasiimsi iš mano miesto, parvešiu.
Atsakyti

Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 11 27, 22:07)
Jei nori ir pasiimsi iš mano miesto, parvešiu.

Ačiu Ate, labiau šiaip pasidomejau, valgom tokius dalykus l retai tai kai jau užsinorim nusiperku bazese toki šmotą smile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas

saltas rytas ir vakar vakare -7 rode telefonas, bet as juo nelabai tikiu, nes vakar rode debesuota pas mus, nors visa diena saulute sviete. Siandien ir sviecia, net nuotaika geresne.

Prikurenaupeciu taip, kad nezinau kaip nakti reiks miegot biggrin.gif Babuliukui ir katinams tinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 28, 12:02)
Labas

saltas rytas ir vakar vakare -7 rode telefonas, bet as juo nelabai tikiu, nes vakar rode debesuota pas mus, nors visa diena saulute sviete. Siandien ir sviecia, net nuotaika geresne.

Prikurenaupeciu taip, kad nezinau kaip nakti reiks miegot biggrin.gif Babuliukui ir katinams tinka. biggrin.gif

išsivedins dar iki vakaro kelis kartus smile.gif
Atsakyti
na tai taip, zuvi kepiau langa atidarius ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na iškepiau,nudažiau,sudėjau į dėžutes.Dabar galvos skausmas kaip papuošti dėžutes? ax.gif FB mačiau labai paprastai ir kukliai papuoštus mezginius,apelsino skiltelė džiovinto ir viduje kavos pupeplės,cinamono lazdelė.žalumyno šakelė,ten eukalipto šalia.Bet vėl kaip blynai žiūrisi ant dėžutės.prisidžiovinau apelsino,sueis giminėms ant dėžučių.Važiuosiu į parduotuvę kur atlikau praktiką vėl mokytis bantą surišti gražiai.Man gaunasi persuktas kažkaip. ax.gif Kalėdos tiks šilkinis raudonas bantas ant dėžutės gal?Nesinori perkrauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tu Ingrida ir turi "parako" biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif

Nieko nedarius o jau jaučiuosi pavargus mirksiukas.gif

Tai kiek vnt grybukų iškepei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 lapkričio 2018 - 07:52
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 29, 08:52)
Tai kiek vnt grybukų iškepei?

Neskaičiavau bet dvigubą normą ir grybukų ir riešutėlių. ax.gif
Ar šalta lauke,rašo jutiminė sieks -21. bigsmile.gif :bigsmile:Dičkis siunčia nuotraukas iš Kanarų,ten + 22.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 29 lapkričio 2018 - 08:05
a tai nedaug, aš isivaizdavau kokius 800 vnt smile.gif, jeigu klientams po kašiką bus bigsmile.gif

oho keista temperatura pas mus realiai - 5 jutimine -8
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 29, 09:13)
a tai nedaug, aš isivaizdavau kokius 800 vnt smile.gif, jeigu klientams po kašiką bus  bigsmile.gif

oho keista temperatura pas mus realiai - 5 jutimine -8

Užteks po dėžutę.Čia prie vyno ir saldainių,priedėlis. mirksiukas.gif
Tai per labrytį sakė sieks jutiminė -21. bigsmile.gif bigsmile.gif
Dukra atsargiai užsiprašė ,rytoj gimtadienis,gal gali iškepti grybukų?Nu ne sakau nespėsiu,draugė kaip tik atvažiuoja į gimtadienį,atvežtų,reiks riešutėlių ,greitas darbas ir rikotos pyragą sumeistruoti.Čia taip staigiai sugalvojome,jei ne draugė,nebūtų kilųsi mintis. mirksiukas.gif
Atsakyti