Na, pagaliau noriu nenoriu, bet lauko darbai baigti. Užšalo, nebesiaria. Jei ką, pavasarį suars.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 27, 19:17)
Sakyčiau pigu, vieni prie kauno po 6,5 pardavinėja
Rado opią mamai skrandyje einu linų semenu virt
Rado opią mamai skrandyje einu linų semenu virt
Jei nori ir pasiimsi iš mano miesto, parvešiu.
Labas rytas.
QUOTE(ate42 @ 2018 11 27, 22:07)
Jei nori ir pasiimsi iš mano miesto, parvešiu.
Ačiu Ate, labiau šiaip pasidomejau, valgom tokius dalykus l retai tai kai jau užsinorim nusiperku bazese toki šmotą
Sveikos
Labas
saltas rytas ir vakar vakare -7 rode telefonas, bet as juo nelabai tikiu, nes vakar rode debesuota pas mus, nors visa diena saulute sviete. Siandien ir sviecia, net nuotaika geresne.
Prikurenaupeciu taip, kad nezinau kaip nakti reiks miegot Babuliukui ir katinams tinka.
saltas rytas ir vakar vakare -7 rode telefonas, bet as juo nelabai tikiu, nes vakar rode debesuota pas mus, nors visa diena saulute sviete. Siandien ir sviecia, net nuotaika geresne.
Prikurenaupeciu taip, kad nezinau kaip nakti reiks miegot Babuliukui ir katinams tinka.
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 28, 12:02)
Labas
išsivedins dar iki vakaro kelis kartus
na tai taip, zuvi kepiau langa atidarius
Labas rytas.
Na iškepiau,nudažiau,sudėjau į dėžutes.Dabar galvos skausmas kaip papuošti dėžutes? FB mačiau labai paprastai ir kukliai papuoštus mezginius,apelsino skiltelė džiovinto ir viduje kavos pupeplės,cinamono lazdelė.žalumyno šakelė,ten eukalipto šalia.Bet vėl kaip blynai žiūrisi ant dėžutės.prisidžiovinau apelsino,sueis giminėms ant dėžučių.Važiuosiu į parduotuvę kur atlikau praktiką vėl mokytis bantą surišti gražiai.Man gaunasi persuktas kažkaip. Kalėdos tiks šilkinis raudonas bantas ant dėžutės gal?Nesinori perkrauti.
Bet tu Ingrida ir turi "parako"
Sveikos
Nieko nedarius o jau jaučiuosi pavargus
Tai kiek vnt grybukų iškepei?
Sveikos
Nieko nedarius o jau jaučiuosi pavargus
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 29, 08:52)
Neskaičiavau bet dvigubą normą ir grybukų ir riešutėlių.
Ar šalta lauke,rašo jutiminė sieks -21. :bigsmile:Dičkis siunčia nuotraukas iš Kanarų,ten + 22.
a tai nedaug, aš isivaizdavau kokius 800 vnt , jeigu klientams po kašiką bus
oho keista temperatura pas mus realiai - 5 jutimine -8
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 29, 09:13)
a tai nedaug, aš isivaizdavau kokius 800 vnt , jeigu klientams po kašiką bus
Užteks po dėžutę.Čia prie vyno ir saldainių,priedėlis.
Tai per labrytį sakė sieks jutiminė -21.
Dukra atsargiai užsiprašė ,rytoj gimtadienis,gal gali iškepti grybukų?Nu ne sakau nespėsiu,draugė kaip tik atvažiuoja į gimtadienį,atvežtų,reiks riešutėlių ,greitas darbas ir rikotos pyragą sumeistruoti.Čia taip staigiai sugalvojome,jei ne draugė,nebūtų kilųsi mintis.