QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 26, 19:32)
Gavau dovanų visą ėriuką. Ką ten ėriuką, gal 25 kg grynos mėsos aviną, vos stenėdama užkėliau ant stalo. Tai vis puldinėju prie interneto žiūrinėdama, ką iš jo galima pagaminti. Pagal tai pjaustau.
O kur dėti lajų? Įtariu, kepimui nelabai tinkamas.
Gal kas yra pirkęs visą ėriuką, kaip išrakinėjote ?
Mentės - sekmadienio kepimui, kumpiai faršui ? šonkauliai kepimui. O nugarokaulis ? Kažkaip neįsivaizduoju avienos sriubos. Vaikystėje atsivalgiau, dėkui. Mama gamindavo burokėlinę su džiovintais grybais, bet tas lajaus plaukiojimas paviršiuje mane net purtydavo.
O kur dėti lajų? Įtariu, kepimui nelabai tinkamas.
Gal kas yra pirkęs visą ėriuką, kaip išrakinėjote ?
Mentės - sekmadienio kepimui, kumpiai faršui ? šonkauliai kepimui. O nugarokaulis ? Kažkaip neįsivaizduoju avienos sriubos. Vaikystėje atsivalgiau, dėkui. Mama gamindavo burokėlinę su džiovintais grybais, bet tas lajaus plaukiojimas paviršiuje mane net purtydavo.
http://manoekologija...m...cle&id=1293