Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, tai ką rašo laikraščiai reikia dalinti mažiausiai iš 4. O dar geltonoji spauda tongue.gif

Liniukai, pasikultūrinsiu žiemą. Pas mus šiandien baigėme darbus. Liko arimai. Ai , liko linksmiausia dalis - pardavimai. ax.gif
Atsakyti
Sutinku, bet lb gaila vaiko su tokiu likimu.

Pardavimai tai nervacija, ne taip paprasta kaip atrodo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas

Meri, girdejau toki pasakyma: netikek ka matai, o jau ka skaitai. blink.gif Ypac geltonoji spauda, nupucia dulkes ir vel ant backos kelia.

Uzsalo mano vandens konteineris, vat man oru neziuret. Kaimnas i suktuka idejo grazta, reik eit leda grezt. Bet dar neskub, gal kaimynas ateis padet biggrin.gif
Atsakyti
Sapniau, su kaimynu susiplanuok taip laiką, kad ne tik gręžimui, bet ir kokiam rimtesniam seansui užtektų. ax.gif
Atsakyti
IK, baik, mes vasara jo septymiasdesimt sventem biggrin.gif Tai kad ans net backos grezt neatejo, ka ten rimciau ax.gif
Atsakyti
Sutvarkiau akvariumą, dingusio skaliaro nė kauliuko.
Nusidažiau ryžai plaukus, einu ataskaitas skaičiuot smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms

Neužšalau dar,darbas namai,namai darbas

Vis galvodavau ko mano šunė namie mažokai ėda,ir užmačiau,kad tik išleidus laukan dui pana pas kaimynus,dvejus aplanko"lauktuvių" gauna,kiek tokiai tereik biggrin.gif

Ir aš plaukus nusitepiau,o tai baigiu pražilt biggrin.gif rolleyes.gif
Darbinė siuvimo mašina galutinai užsilenkė,jau praeitą savaitę remontuot reikėjo,mūsų meistriukas serga,tai kviečia iš centro,o tas teisių neturi,atvažiuoja kada siuvėjoms sukirptus gaminius atveža,kol iškrauna,pakrauna tas prasineša per mašinas,ką spėja padaro,o dažniausiai nieko nespėja,nueinu penktadienį pas vadę ,sakau mašinai amen,klausia ką padirbai,nu sakau jop 5 colių vinį atsinešiau ir įkaliau,nes užkniso siūti doh.gif hmm.gif biggrin.gif kol suremontuos būsiu valkata,per mašinas eisiu,kuri bus laisva ,su ta ir siūsiu
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lady,o atlygis kentės?Jei ne tai ilsėkis darbe. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 26, 06:48)
Lady,o atlygis kentės?Jei ne tai ilsėkis darbe. mirksiukas.gif

Nukentės,prie savo pripratus,ir pasidėjimas ir viskas,bet ką jau padarysi
Labas rytas
Atsakyti