Meri, tai ką rašo laikraščiai reikia dalinti mažiausiai iš 4. O dar geltonoji spauda
Liniukai, pasikultūrinsiu žiemą. Pas mus šiandien baigėme darbus. Liko arimai. Ai , liko linksmiausia dalis - pardavimai.
Labas rytas.
Labas rytas
Meri, girdejau toki pasakyma: netikek ka matai, o jau ka skaitai. Ypac geltonoji spauda, nupucia dulkes ir vel ant backos kelia.
Uzsalo mano vandens konteineris, vat man oru neziuret. Kaimnas i suktuka idejo grazta, reik eit leda grezt. Bet dar neskub, gal kaimynas ateis padet
Meri, girdejau toki pasakyma: netikek ka matai, o jau ka skaitai. Ypac geltonoji spauda, nupucia dulkes ir vel ant backos kelia.
Uzsalo mano vandens konteineris, vat man oru neziuret. Kaimnas i suktuka idejo grazta, reik eit leda grezt. Bet dar neskub, gal kaimynas ateis padet
Sapniau, su kaimynu susiplanuok taip laiką, kad ne tik gręžimui, bet ir kokiam rimtesniam seansui užtektų.
IK, baik, mes vasara jo septymiasdesimt sventem Tai kad ans net backos grezt neatejo, ka ten rimciau
Labukas visoms
Neužšalau dar,darbas namai,namai darbas
Vis galvodavau ko mano šunė namie mažokai ėda,ir užmačiau,kad tik išleidus laukan dui pana pas kaimynus,dvejus aplanko"lauktuvių" gauna,kiek tokiai tereik
Ir aš plaukus nusitepiau,o tai baigiu pražilt
Darbinė siuvimo mašina galutinai užsilenkė,jau praeitą savaitę remontuot reikėjo,mūsų meistriukas serga,tai kviečia iš centro,o tas teisių neturi,atvažiuoja kada siuvėjoms sukirptus gaminius atveža,kol iškrauna,pakrauna tas prasineša per mašinas,ką spėja padaro,o dažniausiai nieko nespėja,nueinu penktadienį pas vadę ,sakau mašinai amen,klausia ką padirbai,nu sakau jop 5 colių vinį atsinešiau ir įkaliau,nes užkniso siūti kol suremontuos būsiu valkata,per mašinas eisiu,kuri bus laisva ,su ta ir siūsiu
Neužšalau dar,darbas namai,namai darbas
Vis galvodavau ko mano šunė namie mažokai ėda,ir užmačiau,kad tik išleidus laukan dui pana pas kaimynus,dvejus aplanko"lauktuvių" gauna,kiek tokiai tereik
Ir aš plaukus nusitepiau,o tai baigiu pražilt
Darbinė siuvimo mašina galutinai užsilenkė,jau praeitą savaitę remontuot reikėjo,mūsų meistriukas serga,tai kviečia iš centro,o tas teisių neturi,atvažiuoja kada siuvėjoms sukirptus gaminius atveža,kol iškrauna,pakrauna tas prasineša per mašinas,ką spėja padaro,o dažniausiai nieko nespėja,nueinu penktadienį pas vadę ,sakau mašinai amen,klausia ką padirbai,nu sakau jop 5 colių vinį atsinešiau ir įkaliau,nes užkniso siūti kol suremontuos būsiu valkata,per mašinas eisiu,kuri bus laisva ,su ta ir siūsiu
Labas rytas.
Lady,o atlygis kentės?Jei ne tai ilsėkis darbe.
Sveikos
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 26, 06:48)
Lady,o atlygis kentės?Jei ne tai ilsėkis darbe.
Nukentės,prie savo pripratus,ir pasidėjimas ir viskas,bet ką jau padarysi
Labas rytas
QUOTE(Lady Dy @ 2018 11 26, 09:33)
Nukentės,prie savo pripratus,ir pasidėjimas ir viskas,bet ką jau padarysi
Labas rytas
Labas rytas
čia kaip darbe prie kito kompa atsisėdus, nieko neina rast