Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Luety, įsigyk vėžlį. Arba kokią nakondą. Pašeri kartą per mėnesį ir gali važiuoti.
Netveriu šalčiu antra diena. Kažko šiemet adaptacija prie šalčių sunki.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 11 22, 17:58)
Luety,nestreikuojame,supermama neįsileidžia. ax.gif
O aš kaip tik girdėjau,kad UK butuose negalima laikyti šuns? bigsmile.gif

Buna,kad SM sustreikuoja,pasirodo,pavargsta ir ji. biggrin.gif biggrin.gif
Sunis kates,ir pati velnia gali augint savo namuose,jei jie tavo nuosavi,o jei jie nuomojami,tai,kaip seimininkas sutartyje parasys.dazniausiai buna skelbimai,kad nuomoja be gyvunu nuomininkams.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 22, 18:36)
Luety, įsigyk vėžlį. Arba kokią nakondą. Pašeri kartą per mėnesį ir gali važiuoti.
Netveriu šalčiu antra diena. Kažko šiemet adaptacija prie šalčių sunki.

Na jau visokiu reptiliju,sliuzu,tai net nekalbekit,vien pazvelgus i juos galima numirt.
Man visda salta,nes as ant amzinos dietos..Ir dar as gimus vasaros viduryje,tai mane saltis tiesiogn zlugdo,nepernesu as nei menkiausio,neuzgrudinta jam.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vat kodėl nemėgstu dietų(nors aš jų nesu laikiųsis,bet girdžiu ką kiti sako),auginu jau riebalą žiemai. mirksiukas.gif Mažoji net miega su kojinėmis,šilčiausia pižama,vis šalta nuo to kudumo. blink.gif blink.gif
Atsakyti

Na ka su ateinančiu adventu.
Pasidariau dar du vainikus su konkorežiais,šiškomis,riešutais,gilėmis...............,bet kažkaip širdis nori spalvų.Kažkaip šilčiau,pasilikau sau šitą.

Pinigų medelis.
Atsakyti
Nugi helou 4u.gif
Čitalint nėr, pisalinsiu, ką veikiau biggrin.gif
Kultūrinomės biggrin.gif Vakar ūkininkų vakaronėj, dainavo Lacko oficialioj daly, vakarojom su Žemaitukais. Prisišokau, vos kojytės nenukrito, nesgi batai ant kulnų, norėjau būt graži biggrin.gif Pradžia 3, grįžom 2 nakties, dar ėjau pamelžt karves. Šiandien toks padėkos vakaras rajone, jau antri metai. Pakvietimus gauna labai įvairūs žmonės- nuo visuomenininkų, gydytojų, mokytojų ir šiaip visokie. Gauna gražias statulėles apdovanotieji.O jie daugumoj iš paprastų žmonių, šiemet gavo moteris, prižiūrintii gėlynus, bendrumenės pirmininkė, klebonas, akmenų kolekciją surinkęs ekskovatorininkas, su sportu susijęs vyrukas. Žodžiu, tokia graži ceremonija, o po jos Vilniaus styginis ansamblis su pačiu Zbignevu Levickiu, beje , turinčiu neblogą humoro jausmą. Ir Vaida genytė su klasikiniu repertuaru. Ir nesakyčiau, kad nepatiko, visai nieko. Ingrida, dailiai padaryta
Ingrida, dailiai padaryta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 23 lapkričio 2018 - 22:38
Labas rytas.
Liniuk,oho kad aplanko jus įžimybės. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Liniuxxx, kad kulturingai laika leidi 4u.gif

Ingrida, grazu, spalvota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 11 23, 20:36)
Nugi helou 4u.gif
Čitalint nėr, pisalinsiu, ką veikiau biggrin.gif
Kultūrinomės biggrin.gif Vakar ūkininkų vakaronėj, dainavo Lacko oficialioj daly, vakarojom su Žemaitukais. Prisišokau, vos kojytės nenukrito, nesgi batai ant kulnų, norėjau būt graži biggrin.gif Pradžia 3, grįžom 2 nakties, dar ėjau pamelžt karves. Šiandien toks padėkos vakaras rajone, jau antri metai. Pakvietimus gauna labai įvairūs žmonės- nuo visuomenininkų, gydytojų, mokytojų ir šiaip visokie. Gauna gražias statulėles apdovanotieji.O jie daugumoj iš paprastų žmonių, šiemet gavo moteris, prižiūrintii gėlynus, bendrumenės pirmininkė, klebonas, akmenų kolekciją surinkęs ekskovatorininkas, su sportu susijęs vyrukas. Žodžiu, tokia graži ceremonija, o po jos Vilniaus styginis ansamblis su pačiu Zbignevu Levickiu, beje , turinčiu neblogą humoro jausmą. Ir Vaida genytė su klasikiniu repertuaru. Ir nesakyčiau, kad nepatiko, visai nieko. Ingrida, dailiai padaryta
Ingrida, dailiai padaryta wub.gif

Labas rytas,
pas mus lietu sezonas,lyja vos ne kasdiena,bet temperatura dar laikosi 7-9 silumos.Nu ir tegu lyja,sode darbai beveik baigti,i parduouves neini,netikiu visokiais juodais penktadieniais,o ir preke nupirkta juoda diena,man asocijuojasi su blogiu,te perka,kam tai patinka,tai sedziu namie,neriu,seimininkauju.

liniuxxxxx,labai grazios jusu bendruomenes,rajono,apylinkes,nezinau,kaip pavadint,tradicijos,juk zmogus ne vien duona sotus,o nulekt i sostine pasikulturint,kad ir minimaliai,ne kiekvienas sau gali leist,o dar grazus apdovanojimai.Saunu.
Ingrida,dailus tavo vainikelis,bet man kaledoms norisi egliu,ju kvaspo uzdegus zvakele.Bet kiekvienam savo.
Atsakyti

Na tamsūs man tie tradiciniai vainikėliai.Trūūūūūūūūūūksta man jau saulės. ax.gif
Atsakyti
Liniau , užpavydėjau tavo kultūrinimosi. Kažkaip jūsų rajone sugeba normalius atlikėjus įpirkti, pas mus tai tragedija. Užperka tai kokią baubutę, tai kokią seniai užgesusią zviazdą, užpernai girtas kaip tapkė š...as. Vakar ir pas mus buvo, bet nevažiavau. Man per anksti. Turėjau visokiausių rūpesčių, tai visą dieną bėgta.
Šiaip tai valdžiai įkrėsti reikia ir verkti neduoti. Daro darbo dieną, ir kad patiems prisiryti, ir kad laiku namo pareiti.
Šiandien dirbome visą dieną. MB sutvarkė šaldytuve konteinerius, kai ką perkrovėme. Sušalome, nes vartai pakelti, drėgna.

Ingrida, auksinės tavo rankelės. 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, kiek dūšios įdėta 4u.gif

Jau šyrit prisižiūrėjau vaizdų, žmonės ėjo kaip kas išmanė, griuvinėjo, kabinosi už mano kioskės, toooks slidumas visur. Traumatologinis užgultas sulaužėlių. Gatvėse gal ir nieko, druska nubarstytos, bet šaligatviai kaip visada. Greitosios zujo ir zujo.

Laisvame laikraštyje apie kedytę rašo, tipo negyva... verysad.gif
Atsakyti
Mūsų rajono meras toks su protingom ir pažangiom mintis, kiek teko susitikt, tai man patinka jis.
Pernai Merūnas buvo pakviestas, o tas padėkos vakaras irgi toks žemiškas, juk nedažnai paprastiems darbo žmonėms pagarbą rodo.
Iš Kaimo, tai daugeliui juk darbai jau baigti, daržininkai tik dar rimtai dirba, kam gyvuliai, tai bet kuri diena darbo. Mano karvės irgi dabar blūdijo kartu su manim. Į Rygą kai važiavom irgi perpiet melžiau ir paskui grįžus naktį. Dar vienas mano išvažiavimas nusimato šiemet kultūrintis, bet, kad nelabai jau bėra kur , tai , turbūt, bus į Kerbedžio koncertą. Na čia veltui veš visuomeninikus smile.gif
Atsakyti