Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

Aš kaime gimus, augus, tai man jokio moralinio streso nesukelia prabeganti pelė per obuolius biggrin.gif, na rimtai čia žinokit smile.gif reikia sugyventi su gamta, o dėl purškimu tai jau taip sutinku, iš kur tie vėžiai ir visokios alergijos pjauna žmones unsure.gif

Šunis visokius myliu kaip ir kitus gyvūnus, na tik negalečiau kokiu voru ar gyvačiu namuose laikyt, ne del to kad bjauru, na gal šiek tiek biggrin.gif, bet nemokėčiau su jais užsiimti smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aplamai vaikai siūlė steigti sodyboje šunų viešbutį,jei ne kaimynai aplink,vistiek šunys los. ax.gif Pažystama skrenda pas sūnų vasarį,tragedija,kur padėti taksą.Sakau pirk bilietus ir vežk savaitei pas mane,taksus myliu. ax.gif
Kruopa,baisaus charakterio buvo,gal liga kalta? ax.gif MŽOSIOS Raselas meilus.Tik paskai mažiukas,pribėga prisiglaudžia,letena apsikabina. wub.gif
Tos visos alergijos nuo perdėto švarumo.Minčių irgi nebuvo lupti persimono. ax.gif
IK,siaubiaką išgyvenai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 lapkričio 2018 - 08:18
Oje kažkada vienam iš mano darbu žmogus mirė staiga vietoj, širdis unsure.gif , kiek paskui buvo tampymosi kruvos dokumentu sodra tuoj atlindo tikrinti ar turėjo dirbti pagal darbo grafiką tuo konkrečiu metu, žodziu valdiškos instancijos dėjo visas pastangas kad tik mažiau šeima gautu išmoku iš ju ir taikesi bile kaip darbadvius nubaust, paskui man atrodo kad net jo žmona norejo teisman paduot del našlaičiu išmokos, nes jis pasirodo turejo pažyma kad dirbti negali, bet iš kur žinot tokius dalykus priimant į darbą, jei žmogus neprisipažįsta mirksiukas.gif , o kol moka sodrai mokescius kad ir negaledamas dirbti o dirbdamas tada visiems gerai unsure.gif

pasmus vanduo kibire užšalo lauke matyt kokie - 3 drasiai buvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 lapkričio 2018 - 08:29
Labas

\\Frau, zinau apie nauja tavo anukuti, as kalbejau apie tuos, kuriuos maciau tavo namuose.

IK, nemaloni patirtis. As vaikystej maciau zmogu, kai jis buvo istiktas epilepsijos priepolio. Eidavau is parduotuves, tai pro ta sodyba zingsni paspartindavau. ax.gif Is baimes.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 21, 08:24)
Oje kažkada vienam iš mano darbu žmogus mirė staiga vietoj, širdis  unsure.gif , kiek paskui buvo tampymosi kruvos dokumentu sodra tuoj atlindo tikrinti ar turėjo dirbti pagal darbo grafiką tuo konkrečiu metu, žodziu valdiškos instancijos dėjo visas pastangas kad tik mažiau šeima gautu išmoku iš ju ir taikesi bile kaip darbadvius nubaust, paskui man atrodo kad net jo žmona norejo teisman paduot del našlaičiu išmokos, nes jis pasirodo turejo pažyma kad dirbti negali, bet iš kur žinot tokius dalykus priimant į darbą, jei žmogus neprisipažįsta  mirksiukas.gif , o kol moka sodrai mokescius kad ir negaledamas dirbti o dirbdamas tada visiems gerai  unsure.gif

pasmus vanduo kibire užšalo lauke matyt kokie - 3 drasiai buvo  unsure.gif

Laba,
Lyžuka, dabar jau turi pateikt. Saugos ir sveikatos įstatymą yra parašyta, kad darbuotojas turi pateikt išvadas. anksčiau galėjai neduo, mokesčius susigrąžindavai deklaruojant ir psio. Įsirašyki į imonės DTT taisykles šitą.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 11 21, 10:56)
Laba,
Lyžuka, dabar jau turi pateikt. Saugos ir sveikatos įstatymą yra parašyta, kad darbuotojas turi pateikt išvadas. anksčiau galėjai neduo, mokesčius susigrąžindavai deklaruojant ir psio. Įsirašyki į imonės DTT taisykles šitą.

tai taip Ate ir yra pas mus, bet būna pasikeitus sveikatos būklei ne į gerą, kai dar galioja pirmieji darbingumo proc ir ta išvada žmogus vel kreipias i nndt, ir tada pvz žmogui patys darbingumo proc nesikeičia, arba keičias taip, kad neišeina iš tu gpm skaičiavimo ribu na kokius +-5 numeta, prideda tik išduoda nauja išvadą ir jis jos tiesiog neparodo, realiai imoneje lyg ir senoji dar galioja, o kad praneštu kažkokia tai instancija kad ir ta pati ndt nera taip, ir čia jau žinok jau du du atvejai kai aš esu susidurusi, aišku realiai gula atsakomybė jam pačiam, o bet tačiau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 11 21, 11:42)
tai taip Ate ir yra pas mus, bet būna pasikeitus sveikatos būklei ne į gerą, kai dar galioja pirmieji darbingumo proc ir ta išvada žmogus vel kreipias i nndt, ir tada pvz žmogui patys darbingumo proc nesikeičia, arba keičias taip, kad neišeina iš tu gpm skaičiavimo ribu na kokius +-5 numeta, prideda tik išduoda nauja išvadą ir jis jos tiesiog neparodo, realiai imoneje lyg ir senoji dar galioja, o kad praneštu kažkokia tai instancija kad ir ta pati ndt nera taip, ir čia jau žinok jau du du atvejai kai aš esu susidurusi, aišku realiai gula atsakomybė jam pačiam, o bet tačiau

Kai žmogus pasirašo DS ar prašo taikyt NPD pasidarykit šabloną kur įsitraukit, kad gavus naują išvadą privalo pristatyt. Ir apačioj parašas, kad prašo ir kad susipažino su reikalavimu pristatyti.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 11 21, 12:59)
Kai žmogus pasirašo DS ar prašo taikyt NPD pasidarykit šabloną kur įsitraukit, kad gavus naują išvadą privalo pristatyt. Ir apačioj parašas, kad prašo ir kad susipažino su reikalavimu pristatyti.

Ačiū , Ate 4u.gif už patarimus, reiks pasakyt , kad į blankus itrauktu šitokį punktą
Atsakyti
Tai geriausia tokius laikyti su paslaugų kvitais. Jeigu reikia tik trumpam sezonui.
Su tais epileptikais tai visokių cirkų būdavo. Vieną tokį turėjau, kur per dieną 4-5 kartus išvirsdavo. Kartą nusiunčiau komandoje į priekabą maišus sumesti. Prisakiau traktorininkui, kad nieku gyvu to pono į priekabą priiminėti maišų neleistų. Betgi lupasi su piktumais. Mano traktorininkas pritrūko argumentų ir užvaziavo kumščiu į nosį. Vaikinas įsižeidęs namo išėjo. Pakrovė tuos maišus, veža į sandėlį. Žiūri - griovyje guli tas namo einantis. Išsigandęs iki drebulio traktorininkas skambina man:
-IK, žmogų užmušiau. Skambink policijai.
Na, jo kumštis ne iš mažųjų, bet supratau, kame reikalas. Tai ir patariau:
-Važiuok ramiai į sandėlį, pagulės, atsipaipalos ir pareis.
Akurat. Važiuoja atgal, jau nebėra. Tiesiu taikymu į "vaistinę" parėjęs.
Atsakyti
Iš Kaimuko, bet kokie brangūs tie tirtančiomis kojelėmis šuniukai biggrin.gif
Nebijau tik dukters šuniukų, kiti tai kaip čia pasakius, geriau nerizikuoti, o tai mūsų kaimuke nenusakomo būdo, nežinai ką galvoja.
Bet tai nieko nereiškia, kada nors, kai jau būsiu pensijoje ir sedėsiu namie, tikrai norėsiu kambarinio šuniuko wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

o kas cia dabar/streikas?Susalot?Neturetumet susalt,nes gruodzio sniego uzburtos,tai ne labai jau saltis veikia visas biggrin.gif O jei sterikuojat,kad pusryciu nepadave,nu tai be reikalo,gi savo turim kiekviena,galim ir pasidalint.
Pas mus irgi atsalo 4-6silumos tik,bet jau nejauku,lyja,dregna,vejai dideli,jau tikras ruduo,nors dar daug medziu su lapais.
Naujienu neturiu,suneliu neturiu,pasidziaugiu pas broli nuejus,net du turi,sunus haski turi 6 menesiu,labai idomus,bet as kaciu myletoja,nors cia neturiu nei vienos.Labai ilgiuosi,bet mano amziuje jau per sunku bet koks gyvis namie,amzina problema buna,jei reikia kur isvaziuot,tai atsisakem,kad ir kaip mylim.Nors siaip cia sunys didelej pagarboj,vaiksto be antsdnukiu,gyvena viduj,neduok die kas laikytu lauke,butu akmenimis uzmetyti.Pajury guli kartu su seimininku,autobuse vaziuoja salia kedes ,ant ranku arba ant keliu,turi labai daug sunu,kurie padeda akliems,apmokyti buna,tai tie visur keliauja su seimininku.Ir dar daug daug keistenybiu su jais cia.Visur kabo sentensijos,kad suo ne tik Kaledom,suo-visam gyvenimui.Zodziu,cia sunu rojus.
Gryzkit,nebestreikuokit,kita kart paruosiu pusrycius,jei Ingrida sunegaluos,tik jau nedinkit,prasau.
Atsakyti
Luety,nestreikuojame,supermama neįsileidžia. ax.gif
O aš kaip tik girdėjau,kad UK butuose negalima laikyti šuns? bigsmile.gif
Atsakyti