Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

na Frau sune tikrai draugiska, kai as pas juos buvau, dar dvi buvo, abi draugiskos. O I ngridos vos blauzdon neisisege, gerai, kad kelnes platesnes buvo ax.gif biggrin.gif

Ledukas ant kibiru, medetkos galvas nuleido, znacit salna buvo blink.gif Na ko noret, lapkritis antroj pusej. ir taip pavasaris - ruduo nuostabus buvo.

Ingrida, sveikaciukes. Tai kad tu ir taip is misku, pelkiu neislendi, kur ten tau dar daugiau lankstytis. Vakar partysiau du penkialitrius vandens is parduotuves, nugara nedekojo smile.gif
Atsakyti
Sveikos

kapanojuos iš ligų, panašu, kad persimonai šposą iškrėtė, o dar kur protas su odelėmis vagyti verysad.gif

tokius mažiukus šunis augino sodo kaimynai, tai prisileido jie tik ta viena babulką, net ant dieduko lodavo o jau koks balsas ju prativnas smile.gif

per visas tas ligas sušalo dalis kvietku šiltnmyje, kažin dar kaip jurginai kur buvo padėti "apdžiuti" atlaike, nes storalapis tai visas kaip išvires, palikau tik stuobri, gal dar susimyles atsigauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 11 20, 11:51)
Labas

na Frau sune tikrai draugiska

Labas,o frau,tai jau nedraugiška? biggrin.gif
tamsu,šalta.... gavom ir mes šalnų jau,trys rytai balti,nušals mano gėlės sode,dar žydėjo gražiai ,bet gal pelės žiemai sulys kur giliau,visas sodas tunelių priartas,šokam pasiutpolkę nuvažiavę kol suminam aplink visus krūmus,o kai jų tiek prisodino kažkas........yra reikalų unsure.gif biggrin.gif

Lyžuka,vaisius pirktinius būtina lupt,apvaryti brudu visokiu doh.gif ,sveik 4u.gif
Atsakyti
tai va pakliuvo kažkoks durnas straipsnis, kad galima persimonus su odele valgyti mirksiukas.gif unsure.gif ir rezultatas yra biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
na as reabilitavau mazu sunu veisle/ Frau fainuole, pora stuku vaiku - grazuoliai, net vardus ju puikiai pamenu ax.gif
Atsakyti
Mūsiške irgi meilumo didelio, svetimam ant kelių susirango aplojusi. Tik paleidžia ir vėl loja. Miegoti, deja, irgi kartu tenka ,prisiglaudžia, taip buvo pratinta. Jei atsisėdai, tuoj ant kelių, tikrai meili draugike, bet lojimas tai tikrai prativnas biggrin.gif .O jau kaip ant vilkšunio loja, sakau, nėra autoritetų biggrin.gif
Lyžuka, Nu jau tikrai sugalvoji, kad sveika žievele nežinia kiek kartų purkšta valgyti.
Mes dar karves dieną išvedam lauk pasiganyti, šieną taupom, nes reiks dar ieškoti, kur dasipirkti.
Atsakyti
va Liniux apsigynimui smile.gif

https://www.lrt.lt/n...rsimonu-zievele

bigsmile.gif
Atsakyti
zinojau, kad persimonus rekomenduoja valgyt, bet kokios skaidulos zievej hmm.gif Zieve ir yr zieve ax.gif
Atsakyti
Man į galvą neateitų, kad persimonus reikia lupti. Gi skanu su visa žieve, ypač jeigu prinokę. Ir obuolių nelupu. Manau, išpindėjimas žmonių viską lupti ir ne kitaip. Arba dantų neturėjimas. Lupu tik citrusinius ir kivius, nes jų žievė gal jau tikrai užsikištų.
Man kažkaip maži šunys netraukia. Vis bijau juos numinti biggrin.gif
Mes savo kalę prieš savaitę užmigdėme, buvo visuotinis gedulas paskelbtas. Ir dabar einu pro būdą, vis mintis - išlįs pasisveikinti ir uodegą pavizginti. blink.gif
Dukra kaip augintinį įsigijo triušiuką. Nekenčiu jo juodai. Visai jokio proto neturintis padaras. Dar būtinai užšoka ant dukros lovos ir tik ten kakoja. doh.gif
Atsakyti
IK, tu, kaip visad, šmaikščiai biggrin.gif
Nemėgom ir mes mažų, bet taip gavosi, kad teko priglaust. Priklydėlė irgi mažiukė.
Atsakyti
Man maži šunys - genetinis brokas. Draugė turėjo pinčerį. Nuvažiuojame, tai tik dantis šiepia, tos žiurkiškos kojytės dreba. Išleidžia žiemą minutėlei į lauką- po akimirkos jau vienas drebulys. Ingridos šunėkas panašus buvo. Kai nuvažiuodavau - įsidėdavo į kišenę, kad manęs nesudraskytų. tongue.gif Tfu, dar vadinasi šuo. Utėlytė. tongue.gif

Vakar streso pilnos kelnės buvo. Samdausi darbymečiui kartais tokius klipatas. Vieną darbininką nuo gėrimo epilepsija nukovė. Nusiunčiau padėti transporterį užtraukti. Atvažiuoju, gi guli vyrukas šalia traktoriaus, jau didmaišis po šonu patiestas, visi aplink puldinėja. Visas veidas kraujuose, raudonus burbulus pučia. Man pirma mintis - MB atbuline eiga su traktoriumi nepamatęs pervažiavo doh.gif Greitoji iškviesta, atvažiavo su mirgalkėmis kiauksėdama. Daktarkų pirmas klausimas : gėrei? Vaistų nevartoji? Suleido vaistų ir išvažiavo. Liežuvį prisikandęs buvo. Turėjau namo parvežti tokį drebulį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 20, 19:42)
Man į galvą neateitų, kad persimonus reikia lupti

man irgi neateitų jei juos sode nuo savų medžių skinčiau,bet parduotuvinius kur žiurkių ir pelių numindyti,nupurkšti visokiu brudu,parduotuvėse nugrabalioti.... net nuplovus bjauru valgyt,tas pats su obuoliais,kriaušėm,o po to kai vilniuj didelėj maksėj sveriamų riešutų dėžutėj savo akim pelę pamačiau,tai ir tų nenoriu,kažkaip fasuoti mielesni pilvui,nors ne faktas,kad švarūs biggrin.gif

///////////////////////

mažė šunė dukros,bet taip nutiko,kad liko man,anūke ,,dirba,, biggrin.gif ,aš aplamai nenoriu jokio gyvio namuose,laisvės noriu,net akvariumo atsisakiau,bet per anksti apsidžiaugiau,įtaisė ,,anūkę,, nors iš kitos pusės,tai draugelka mano,paįvairina gyvenimą ir myli tik mane,gina nuo visų,gerai,kad nekanda,aukų būtų daug biggrin.gif

Sapniuk,jau naujų vardų šeimynoj prasigyvenau mirksiukas.gif ,laikas žinias atnaujint 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti