Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

labas 4u.gif

na jau manęs į jokią liūliuojančią pelkę neįvarytumėt rolleyes.gif rolleyes.gif paniškai bijau. Pernai savo baloj rinkau spanguoles, vandens vos per botus nebėga, kojos sulindusios, stoviu išsiskėtus,reik žingsnė ženkt-svarbu boto nepalikt ir neišsiverst. Bet uogų prisirinkau. Viena niekad nebūčiau ėjus, o kai su didele kompanija, tai drąsiau buvo biggrin.gif Vasarą prie sodybos baloj mėlynes rinkau, tai irgi į visas puses tik žiūrėjau, kad kur kas neišlystų, vnž. aš triznius.....

Jūs man neišmanėlei paaiškinkit - vištos be gaidžio jokio kiaušinio nesudeda?
Atsakyti
Deda deda Jurginėli ir be gaidžio.Tik prastesni kiaušiniai,kaip man vienas žmogus išaiškino,nepamylėtas kiaušinis,be prado,gemaliuko. biggrin.gif
Atsakyti
viščiukų neperėsiu, tai ir be gemalogal apseisiu biggrin.gif
ai, bet čia tik norai kitiems metams, o kaip gi bus, bus matyt kaip peržiemavosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 11 17, 19:46)

Jūs man neišmanėlei paaiškinkit - vištos be gaidžio jokio kiaušinio nesudeda?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prajuokinai iki ašarų. O tai manai paukštynuose, kur vištos tupi po vieną narvuose, kad nė apsisukti keturiais aukštais, nakčiai pas kiekvieną ar paeiliui gaidį įleidžia ?
Va jeigu turėtum telyčią, tai būdama skaisti mergelė, tfu, telyčaitė, be buliaus pagalbos teliuko ir pieno nesulauktum.
Atsakyti
žvenkit, žvenkit, aš irgi pažvenksiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

niekaip nerandu kelių siūliukų, o siuvinėt tai noris, siaubas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Laabas rytas.
Jurginėli,aš irgi nieko nežinojau,nebuvo ko ir paklausti, mirksiukas.gif Kiek žmonių,pasiklausiau nežino kaip spanguolės auga. bigsmile.gif Išmirs mūsų karta tikrai niekas nebe uogaus,na gal dar pagrybaus? mirksiukas.gif
MB vakar žadėjo važiuoti kartu iki IK kazlėkų pasivaiščioti,kad tik nepradėtų lyti,panašu. ax.gif
Atsakyti
Ar radai kazlėkų? Jei ką, susirink kreivabudes nuo kelmų. Žinai, prie mano žemių, kur tave stumbrai išgąsdino.

O ko niekas nieko nepisalinate? Kas per durnas streikas ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 11 18, 20:35)
Ar radai kazlėkų? Jei ką, susirink kreivabudes nuo kelmų. Žinai, prie mano žemių, kur tave stumbrai išgąsdino.

O ko niekas nieko nepisalinate? Kas per durnas streikas ?  ax.gif

Laba,
Čitalinam, nėr kada pisalint.
Pribaigiau kaime pasiruošimą žiemai. Palergonijos, klivija, begonijos suneštos. Lauko baldai irgi po stogu. Išsimaudžiau. Vakaroenei varškėčiai orkaitėj, bet tikcsprjai po vieną iš vyrų nusigvdlbt, ore išnyko.
Dabar grait, grait visos parašot kurios balto amarilio nori. Geraibūtų AŽ adresas. Priaugo krūva. Va rožės buvo 12 užplencuota. Liko vienas ir tas neaišku ar gyvens. Išvyko užsienin, pas vienaą mums pažįstamą ponią. Atsiprašau, padėjau pavėsiuke ir pamiršau palaistyt.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 lapkričio 2018 - 21:20
Labas rytas.
Ačiū Ate,Brangioji,kad būtų kur padėti žiemai gėleles.Labai norėtųsi balto,bet galimybės ribotos. ax.gif
Kazlėkus didelius ,išmirkųsius lietuje radome 6,dar dvi jaunai išdygusias ūmedes.Suviriau su bulvių koše dėl kvapo sutryniau.Viskas sezoną uždarėme.Na ne jokių pilkučių,kreivabudžių nerenku.Dar valgyti yra. mirksiukas.gif biggrin.gif
Nuotykis už tai buvo,kaip be jų?MB jau buvo prie mašinos,aš dar slankiojau.Garsas kaip policijos,na galvoju iš kur vidury miško? blink.gif Išlenda keturratis ir gal iš paskos 20 džipų,bekelės. bigsmile.gif bigsmile.gif Čia tos draugijos bastūnas-viesulas.O mes tokiame užkobaryje kur tik džipas pravažiuoja. blink.gif Man jau prieš du metus miškininkai sakė komplimentą mergaite kaip tu čia pravažiavai.Ot gera ūtėlytė mašiniukas visur pravažiuoja ir išskirtinė lemputė.Kur tik nuvažiuoju visi atpažysta.Girioje ant kelio pastatau ir po dienos jau atsiliepimus girdžiu,matėme tavo mašiną. biggrin.gif biggrin.gif Turguje įlendu ten kur niekas negali. mirksiukas.gif Tai džipistai mojo,pypsėjo mūms,o mes stovėjome akis išvertę.
Mažajam blogai su dantukais.Gydosi vienoje iš geriausių atrodo klinikų Vilniuje,grupiokas vadovauja,tėvo vienai iš klinikų.Tai ir parinko geriausia dantistą.Abi išeigines pragulėjo su temperatūra.Sako kažkokia anomalija su dantimis.Įtaria žandikaulio uždegimą.Kad aš užmigčiau vakare,gėriau pusę pirmos leksotonilį,ryte vos akis praplėšiau. ax.gif
Atsakyti
Ojei, niekam nereik Ingridos nei moliūgų, nei spalvotų lapų smile.gif Duos ryt ko nors rimčiau, rinksimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 11 17, 14:01)
rusų toiterjerė pas mus dabar gyvena, su anūku didžiausi priešai. Ir šiaip, gi prie trenktų tokie šunys,

niekaip nesutinku,pas mane tokia šunė,meilumo įsikūnijimas,nors mažų vaikų vengia,pabėga į kitą kambarį,bet jei užplaukia,tai pati ateina,kad paglostinėtų,o va prie suaugusių kaip prie medaus musė limpa,užbučiuotų,užlaižytų,spėk dangstytis...,loja kaip ir visi kiti šunys,nors dažniausiai neloja ant svetimų,tik ant mano vyro,nedraugauja su juo,pareina vėlai,dar apibara jei suloja,tai papyksta,paskui kai jis valgyt sėda jau draugė geriausia,tik dalinkis biggrin.gif
žinau,kad visi mažų veislių šunys pasiutę,kimba į kojas,bet mūsiškė per pusšeštų metų nei karto nėra nieko užpuolus ar kandus,nei batus graužė,nei baldus,nieko nepridirbus,gal prisiusiojus mažiukė kelis kartus ne vietoj,bet greitai nuo palutės prie išvedimo priprato,tai ir daro lauke
tik va guli ant sofos,šalta jai ant grindų,reikia glostinėt,rankinukė,net vadinu- natūralios odos rankine biggrin.gif

Spanguoliaut buvau kažkada paliose,prisirinkau porą litrų,laiminga grįžau ,o mama pradėjo pasakot kaip ten į gyvatyną pataikė,šakės,galvojau troboj nualpsiu iš baimės,daugiau gyvenime kojos mano ten nebuvo ir nebus,nusipirksiu tą stiklinę šventėm,daugiau ir nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frau J*: 20 lapkričio 2018 - 00:21
Labas rytas.
Kad suėmė pusę nugaros,mb jau nustatė ligą-išvarža.Jam jau keli metai. blink.gif Gerai,kad sezonas baigėsi,o gal kaip tik nieko nebūtų buvę.Sustingau megzdama ir va -rezultatas,o būč uogavųsi,lanksčiausi........... mirksiukas.gif Recocso tabletę davė,tai naktį išmiegojau gerai.Atsikėliau lygtais gerai,pasilenkiau nuo lovos kažką paiimti ir vėl surietė. bigsmile.gif
Atsakyti