Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Vakare šaltis užėjo.
O dieną tai dirbome išsijuosę.
Nelendu į pelkes. Jau geriau nusipirksiu uogų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK malonumas uogauti,išskyrus mėlynes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, esi iškrypėlė. Koks malonumas, kai kanda musės, tyko gyvatės, gali kur kiaurai prasmegti ??? blink.gif
Man tai malonumas gulėti nuošaliame paplūdimyje, kur nesigirdi minios ir tik bangų mūša. wub.gif Arba kas rytą apeiti savo gėlynus.
Reikia pagaliau išsikasti jurginus ir kanas.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Šalta, minus 6 ryte, šerkšnas, saulė, gražu.
Vakar atitempiau karutį pekino kopūstų, tokie gražūs, dar kartą ačiū konsultantei 4u.gif Išskynėme pomidorus, paprikas, baklažanus paskutinius, nemažai visko, du krepšiukai. Žali pomidorai, aišku, neprinoks jau. Vakar suvalgėm ir paskutinį arbūzą, gal maximoj ir skanesni, bet mūsų irgi buvo labai skanūs.
Norėčiau uogauti pelkėje, bet tik su Ingrida ax.gif , pas mus nei miškų didesnių nėra, nei pelkių, o svetimoj girioj pasiklysčiau.
Liniuk, ar nusipirkai vištukių? Jei taip, kokių spalvų, kaip joms sekasi? Aš irgi labai norėčiau, bet sąlygų nėra.
Atsakyti
Oho, Vasarema, kaip šalta pas jus blink.gif Pas mus šilumos yra, bet tokia drėgmė.
Nusipirkom 30 vištų, bet vakar viena nugaišo, , jau mačiau, kad negyvens, Parnešiau ir gaidį iš kaimynės, bet toks ne gaspadorius, nesidomi labai panomis biggrin.gif
Šiandien popiet važiuosim į Rygą, ekskursija.
Atsakyti
Labas

IK, Ingrida megsta ekstryma:

vasarema, geriau norek su manim uogaut. As savo nuosava pelke gana neblogai zinau, pasiklyst negresia. O su Ingrida turetum tupet pelkej kol ji dvieju viedru uogu nepririnku, briedzio uteles galetu negyvai sukast. As pirmu pageidavimu is misko isvesciau.

Liniau, tai kavalierius pasimetes tiek damu pamates biggrin.gif

Ryte 1 minuso buvo ax.gif

Reikejo eit kaimynes sunytei vaistu suleist. Epilepsija. Liniau, lyg tavo dukra toki turi cichachua, nezinau kaip rasosi. Vakar i vetke nese, parsinese du svirkstus su vaistais, reik man suleist. Kiek ten to sikniuko, bijojau. Sakau kaimynei: geriau tau kokius penkis ukolus, nors yr kur, o cia....
Atsakyti
Sapniukai, rusų toiterjerė pas mus dabar gyvena, su anūku didžiausi priešai. Ir šiaip, gi prie trenktų tokie šunys, loja prieš bet ką, nėra autoritetų, jautrumas didelis. Nors jau ramesnė ji, čia jai aukščiausio lygio senelių namai, 7 metų veislinė. O mes geri, priimam visus, kuriems blogai smile.gif
Atsakyti
loja tai bil nesisega blauzdon biggrin.gif Jo, kaimynes anukas kasdien pas mociute ateina kelis kartus per diena, jis jau virs metu Lietuvoj, kiekvienakart loja. Mane irgi ax.gif

Tai va, ir as per savo geruma kaip sena merga su trim katinais gyvenu, bet nesiskundziu.
.
Atsakyti
Tai džiaukitės priimti gyventojai,bent ne epileptikai. ax.gif Kiek aš pravargau ,tris metus su mūsų toiterjere. blink.gif Gi irgi išmesta į gatvę buvo.Kiek mano naktų nemiegota. ax.gif
IK,man prie jūros geriausia pagulėti viena para,paskui jau veiklos ieškome. mirksiukas.gif
Parsivežiau veiklos.Reikia dukriukui gimtadieniui simbolinę dovanėle pagaminti,nes dovana jau buvo,nesijuokite tik naujos žieminės padangos ir akumuliatorius. mirksiukas.gif Reikia su makaluoti riešutus visus ,supjaustyti džiovintus vaisius ir užpilti brendžiuku.Rytoj jau kepsiu kalėdinį pyragą. mirksiukas.gif
Liniuk,nebandei vakarykščio varškės torto iš Beatos virtuvės?Aš produktos suruošiau,jei nesutingsiu,bandysiu pusę normos,nes nebus kas suvalgo. ax.gif
Atsakyti
o ko cia juoktis, dovana nepigi ir praktiska 4u.gif

Mes norejom draugei gimtadienio proga suorganizuot isvyka i Pakruojo dvara, sviesu shau, bet as ant trumpo lenciugo prie namu. ax.gif
Atsakyti
Pas mus šalnos nebuvo. Pagaliau išsikasiau iš gėlynų pelargonijas, kanas ir jurginus. Sutampiau į rūsį. Dar galvoju, svyrančias pelargonijas išsikasti ar paprasčiau bus pavasarį naujų papirkti ? Rytoj reikės dar pomidorus išsiskinti, vėl priaugo.
Ingrida, sugundei. Reikės eiti bent obuolinį pyragą išsikepti.
Gerai būtų, jeigų kokie pyragai su pomidorų įdarais būtų. tongue.gif O tai dideliausia dėžė raudonų , nesuvalgome.
Šiandien namų tvarkymo vajus. Užkišau šiukšliadėžę, metu daiktus lauk negailėdama. Batus, kurių nenešioju, visokį chlamą iš sandėliukų. Reikės rytoj iš rūsio nestandartinius stiklainiukus pravalyti. Jeigu jiems netinka dangteliai, tai nėra ko laikyti.
Atsakyti
Aš palikau dalį gėlių mirčiai,na kad visos palangės nustatytos ir laiptinė pilna amarilių. ax.gif
Tokią gražią didelę pelargoniją palikau mirčiai,na kur tokį didelį vazoną padėti?Nebent jei nenumirs per naktį šiltnamyje,plencą pasiliksiu. ax.gif
Atsakyti